Dongbei University of Finance & Economics

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Introduktion till Dongbei University of Finance

För att ytterligare bredda utbildningshorisonter började DUFE att uppmuntra internationellt samarbete och utbyte från 1994, under riktlinjen "hög standard och internationalisering". Med erfarenheten av mer än ett decennium har universitetet gradvis åstadkommit internationalisering när det gäller undervisningsspråk, läromedel, läroplansystem och administrationsmönster. Hittills har DUFE upprättat vänliga samarbetsrelationer med 82 universitet från 18 olika länder eller regioner.

Global Institute of Management and Economics (GIME) grundades 2009. Som en ledande leverantör av utbildningsprogram som undervisas på engelska erbjuder GIME för närvarande Business Management och Tourism Management på både grund- och forskarnivå med en varierad studentpopulation på över 600, inklusive kinesiska och internationella studenter.

GIME har utvecklats till ett internationellt studiecentrum av högsta kvalitet med utmärkta moderna faciliteter. GIME har en utmärkt undervisnings- och forskningsfakultet med mer än 50 anställda som erbjuder ett brett spektrum av erfarenhet inom internationell utbildning.

DUFE är beläget i Dalian, Kina. Här finns mer än 80 av världens topp 500 huvudkontor för företag. Dalian är den permanenta värdstaden för World Economic Forum (WEF) Summer Davos, med det största jordbruks futurebörsen i Kina och den näst största sojabön Futures marknaden i världen. I Dalian är klimatet inte kallt på vintern och det finns ingen värme på sommaren. Det kallas "nordöstra fönster", "norra pärla" och "romantisk huvudstad". År 2016 var Dalian den 4 mest livliga staden enligt China Daily.

Platser

Dalian

Address
No. 217 JianShan St., Shahekou District
116025 Dalian, Liaoning, Kina

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium