Les Roches Jin Jiang International Hotel Management College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Unikt globalt, unikt Les Roches.

VÅR BAKGRUND Les Roches Jin Jiang International Hotel Management College ( LRJJ ) är ett privat college i Shanghai (Kina) och en gren campus i Les Roches International School of Hotel Management, i Bluche, Schweiz. Vårt centrala mål är att utbilda och utbilda studenter till en kompetensnivå inom Hospitality Industry. Kandidater från vår högskola kommer att ha utvecklat kompetenser inom ett brett spektrum av tekniska, administrativa och sociala färdigheter och därmed visa en kompetensuppsättning som är högt efterfrågad på professionell nivå. LRJJ är ett dynamiskt joint venture-partnerskap mellan två ledare inom sitt område - Les Roches, en premiumutbildningsleverantör med en historia av excellence och Jin Jiang International Hotels, världens femte största hotellgrupp som äger och driver mer än 6000 hotell med mer än 650 000 rum i 60 länder. Eftersom möjligheter och behovet av begåvade chefer fortsätter att växa i hela Asien och i världen, är LRJJ unikt positionerat för att förbereda framtida ledare för sin karriär.

Globala utmaningar Les Roches Jin Jiang är en del av ett nätverk av fem internationella Les Roches-campus som erbjuder Global Hospitality Education i viktiga internationella gästfrihetsbranscher. Kvaliteten på vår undervisning och kursplaner är standardiserad över alla campus, vilket innebär att våra studenter kan överföra till våra syster campus under sina studier eller slutföra sin BBA / MBA-examen efter avslutad studier i Shanghai. Vårt globala DNA understryks ytterligare genom otaliga praktikmöjligheter genom våra internationella partners samt genom campusatmosfären med 25 nationaliteter.

INNOVATIV TILLÄMPNING Från att introducera de senaste undervisningsmetoderna för att utveckla nya program, är Les Roches engagerad i att stödja innovativa strategier på alla sina campus. Här i Shanghai tar vi E-lärande till nästa steg och ger eleverna en anpassad smartphoneapp genom vilken de kan komma åt lärarhandledning, videor och interaktiva frågesporter när de vill och var de än befinner sig. Denna m-learning-plattform bygger på klassrumsinlärning och hjälper våra studenter att bearbeta information genom mobilteknik. Samtidigt säkerställer vårt täta samarbete med gästbranschen att Les Roches ligger i framkant av nya trender. Vi är stolta över banbrytande nya idéer och uppmuntrar studenter att göra detsamma.

ENTREPRENEURIAL MINDSET Vi tror att att studera gästfrihet ger våra studenter möjlighet att lyckas inom ett brett spektrum av branscher. Därför är ett av våra högskolans mål att främja våra elevers entreprenörsanda och proaktiva inställning. Denna tillvägagångssätt återspeglas av våra elever som, det vill säga genom ett familjeägt hotell eller eget startföretag, syftar till att bli egenföretagare. Eleverna lär sig att ta initiativ och bli ledare både inom och utanför klassrummet. Genom utmärkta läroplaner och campusaktiviteter är Les Roches dedikerad till att utveckla entreprenörsanda och erbjuda möjligheter för studenter att förvandla sina begrepp till verklighet. Denna tankegång återspeglas i våra alumner. Graduates av Les Roches fortsätter att starta framgångsrika företag över hela världen - ett urval av vilka visas på MadeInLesRoches.com117695_Lydia.jpg

Fullständigt namn: Lydia Astari

Nationalitet: Indonesisk

Program: Diplom International Hotel Management

Språk: Indonesiska, Engelska och Kinesiska

"Studentlivet i LRJJ är utmärkt; människor är så vänliga och hjälpsamma. De flesta eleverna i LRJJ känner varandra; Vi är som en stor familj. "117696_Elena.jpg

Fullständigt namn: Elena Dmitrik

Nationalitet: Ryska

Program: Grundutbildning i International Hotel Management

Språk: Ryska, Engelska, Franska, Tyskland och Mandarin

"Även om Les Roches Jin Jiang är en hotellhögskola, förbereder den övergripande läroplanen kandidater för professionell framgång i många olika områden av gästbranschen. Jag tror starkt på att denna kunskap kommer att ge mig en perfekt plattform som lanserar en egen karriär och hjälper mig att utveckla och uttrycka mig själv. "

Platser

Shanghai

Les Roches Jin Jiang International Hotel Management College

Address
Les Roches Jin Jiang
International Hotel Management College,
Shanghai Normal University
Feng Xian Campus,
100, Hai Si Road

201418 Shanghai, Shanghai, Kina
Telefon
+86 21 5712 3333

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium