Mandarin House

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Över 50 000 studenter från 100+ nationaliteter har valt Mandarin House som sin kinesiska språkskola och vår kompetens och rykte för att hjälpa studenter att uppnå sina kinesiska mål är andra till ingen.

Vi är stolta över att ha vunnit internationella utmärkelser, uppnått de strängaste kvalitetsgodkännandestandarderna och har bara anställt de bästa lärarna och personalen som alla är dedikerade till en sak: att bemyndiga dig att mesta kinesiska så snabbt och effektivt som möjligt.

2017 är en ny start! Vårt uppdrag är detsamma; Vi vill se till att du lär dig Mandarin på dina villkor, snabbt och effektivt.

Mandarin House var en av de första privata skolorna i Mandarin etablerad i Kina. Vårt uppdrag var att ge mandarinstudenter en skola som erbjöd flexibla kurser och studiealternativ som skulle få dig att mastera Mandarin på kortast och mest effektiva sätt.

Efter 10 års kinesisk utbildning har Mandarin House hjälpt över 20 000 studenter från hela världen att uppnå sina språkinlärningsmål. Vi har förändrat studentens framtid genom att hjälpa dem att bli skickliga i Mandarin och öppna en stor värld av affärer och sociala möjligheter.

2014 är vårt tionde år av mandarinundervisning. Vårt uppdrag är detsamma; Vi vill se till att du lär dig Mandarin på dina villkor, snabbt och effektivt. Klicka på länkarna nedan för mer information om varför Mandarin Husets 10 års erfarenhet av lärande gör oss rätt skola för dig.

Mandarin House Accreditations

Sedan 2004 har Mandarin House infört internationella kvalitetsstandarder inom alla aspekter av drift och service till Kina. Det borde inte finnas någon ursäkt för att acceptera andra standarder än de bästa.

Säkerhetskopiera denna övertygelse är vi stolta över att vara kvalificerad av International Association of Language Centers (IALC). IALC grundades 1983 och är ett nätverk av högkvalitativa, oberoende språkskolor som lär sina modersmål till internationella studenter. Det finns en stringent acceptansprocess och löpande övervakningsprocess som bland annat omfattar alla aspekter av vår verksamhet, platshantering, läroplan och kvaliteten på våra lärare / personal.

  • Mandarin House är stolt Kinas enda IALC-medlemskola
  • Mandarin House är regeringen erkänt för att ge Bildungsurlaub till tyska studenter
  • Mandarin House är erkänt att ge CSN till svenska studenter av Utbildningsdepartementet
  • Mandarin House är registrerat hos Hanban som ett officiellt testcenter för HSK, BCT och YCT.

Vår expertis

Mandarin House var den första privata kinesiska skolan i Kina för att:

  • Utveckla sin egen strukturerade, holistiska läroplan baserad på den grundläggande principen att tillhandahålla kinesisk kommunikationsutbildning i verkligheten.
  • Erbjuder junior kurser inklusive Kinas första sommarläger och självutvecklade junior läroplaner fokuserade också på kinesiska i verkligheten.
  • Introducera den allmänt accepterade operativmodellen för gruppklassprogram som ses i privatskolor över Kina idag.
  • Var internationell kvalitet ackrediterad av IALC
  • Var shortlisted och även den första som vinner STMs världsspråkleverantör.
  • Värd ett stort internationellt språk utomlands konferens.

Våra beste

Ibland kan det vara svårt att ta någonting till ett nominellt värde i Kina och svårt att berätta om en skola talar sanningen eller helt enkelt bara talar tomma ord. Talk är billigt och genom att hävda att Kinas främsta kinesiska språkskola är skyldig, är vi skyldiga att dela med sig av de erkännanden och utmärkelser vi fått från Kina och internationellt.

En av våra stoltaste prestationer har varit det erkännande vi fått från röstningsspråksstudier utomlands organ och organisationer för "World Language Provider Star Award" som utdelas av Study Travel Magazine. Under 2008 nominerades vi som första och sista kinesiska språkskolan och har sedan nominerats ytterligare 7 gånger och kulminerade i att bli tilldelad topppriset för kategorin 2009 och 2013.

Som vår verkställande direktör sade Jasmine Bian vid tiden: "Vi är väldigt stolta över att ha vunnit Star Award ... (och) vi kommer att fortsätta att arbeta hårt och ge professionell service till våra studenter från hela världen. Mandarin House välkomnar dig till Kina.

Andra erkännanden inkluderar att rekommenderas av Lonely Planet China Guidebook och vinna värdrättigheter för den 28: e årliga IALC Workshop, 2011 som slutligen deltog av knappt 300 språkproffs från hela världen som visar vår skola till stor beröm och beundran, i processen bli det största språket utomlands industrins händelse som någonsin hållits i Kina.

Oavsett var du är kan vi hjälpa dig på din strävan att behärska kinesiska.

Mandarin House arbetar aktivt med hundratals partnerorganisationer över hela världen. inklusive universitet, skolor och byråer (både statliga och privata) för att leverera våra prisbelönta språkprogram till studenter från hela världen.

10 skäl till att välja Mandarin House

1. Internationellt ackrediterad av IALC - den enda skolan i Kina för att få vår kvalitet erkänd på detta sätt.

2. Etablerade 2004 och en av de första privata mandarinskolorna i Kina har vi hjälpt över 50 000 utländska studenter från 100+ nationaliteter att prata Mandarin.

3. Erkänt av Hanban som ett officiellt HSK kinesiskt kompetensprovscenter.

4. Kvalificerade och erfarna lärare. Alla är examenskvalificerade, tvåspråkiga, omfattande utbildade och har i genomsnitt 5000 kinesiska lärandestimmar.

5. Självutvecklad läroplan. Regelbundet uppdaterad och reviderad, designad av våra tidigare bästa lärare och ligger i linje med både HSK & European CEFR.

6. Ett brett utbud av program för 11 nivåer av kinesiska, små gruppklasser, privat handledning, företagsspecialiserad kinesisk, HSK examen förberedelse, kinesisk lärarutbildning, praktik och junior sommarprogram.

7. Stort studentliv. Facebook, alumni nätverk och roliga, kulturella aktiviteter organiseras varje vecka, såsom kinesisk matlagning, kalligrafi, city tours, kung fu och mycket, mycket mer.

8. En rad olika boendealternativ - hemvistelser, privata studior och delade lägenheter.

9. Centralt, modernt läge mitt i hjärtat av centrala Peking, Shanghai, Suzhou, Guangzhou, Shenzhen, Chengdu, Hongkong och New York City med rymliga, rena och dedikerade faciliteter.

10. Vänlig, professionell servicepersonal välkomnar och hjälper dig att bosätta dig i Kina. De ger dig också chansen att vidareutveckla din kineser utanför klassrummet!

Platser

Shanghai

Address
Head Office
12F, 650 Hankou Road

Shanghai, Shanghai, Kina

Peking

Address
Suite 317, Tower 16, China Central Place,
89 Jianguo Road

Peking, Peking, Kina

Hong Kong

Address
Unit 2&5, 3F, Beautiful Group Tower, 74-77 Connaught Rd Central, Hong Kong Island
Hong Kong, Kina

Guangzhou

Address
Suite 1403, Tower B,
Zhongtai International Plaza,
161 West Linhe Road

Guangzhou, Guangdong, Kina

Shenzhen

Address
Suite 1118, Xinhua Insurance Building,
171 Mintian Road

Shenzhen, Guangdong, Kina

New York

Address
22 Rock Plaza, 22 West 48th Street
10036 New York, New York, Amerikas förenta stater

Chengdu

Address
Suite 1708, Times 8, No.68, Zhiquan Section, Dongda Street, Jinjiang District
610065 Chengdu, Sichuan, Kina

Suzhou

Address
Room 610, Building A, Xin Tian Xiang Plaza, 388 Su Ya Road, Suzhou Industrial Park
Suzhou, Jiangsu, Kina

China Online

Address
China Online, Kina

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: