Xi'an Jiaotong-Liverpool University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Xi'an Jiaotong-Liverpool University ( XJTLU ) är ett internationellt joint venture-universitet som grundades av Xi'an Jiaotong University i Kina och University of Liverpool i Storbritannien 2006.

Universitetet erbjuder för närvarande cirka 90 graderingsprogram inom vetenskap, teknik, företag, finans, arkitektur, stadsplanering, språk, kultur och alla undervisas på engelska förutom allmänna kurser och grundläggande kurser.

Studenter på XJTLU tjänar två grader: en XJTLU examen från det kinesiska utbildningsministeriet och en globalt erkänd examen från University of Liverpool. Doktorander får en universitet i Liverpool som erkänns av utbildningsministeriet.

XJTLU är beläget i Suzhou Industrial Park (SIP), Suzhou. Det är en av de mest utvecklade städerna i Kina. Suzhou Industrial Park, Kinas motsvarighet till Silicon Valley och ett nav för global innovation, inrymmer ett stort kluster av Fortune 500-företag, transnationella företag och FoU-centra, som inte bara ger gynnsamma förutsättningar för XJTLU : s pågående utveckling utan också många praktikplatser och jobbmöjligheter för XJTLU studenter.

Faciliteter

Vårt slående, arkitektoniskt imponerande campus erbjuder modern toppmodern undervisning, laboratorium, forskning och konferensanläggningar, av vilka många är tillgängliga för uthyrning.

Campus ligger i Suzhou Industrial Park, öster om Suzhou historiska centrum , och nås lätt med flyg, tåg och buss. Det är bara 24 minuter väster om Shanghai på det snabbaste höghastighetståget, och inom räckhåll för ett antal internationella flygplatser, vilket gör det till det perfekta läget för evenemang.

Forskning

XJTLU syftar till att sammanföra bästa praxis från sina moderuniversitet, Xi'an Jiaotong University och University of Liverpool och strävar efter att vara ett ledande forskningsledt universitet som kombinerar en stark internationell profil med ett oöverträffande engagemang för den ekonomiska och sociala utvecklingen av Suzhou, Jiangsu-provinsen och Kina.

XJTLU kommer att orientera sig mot tillämpad forskning med syfte att förbättra Suzhou Industrial Parks forskningsinfrastruktur och få avgörande stöd från lokala myndigheter. Universitetet är också väl positionerat som en bro för kinesiskt-brittiskt forskningssamarbete, och fungerar både som en portal för forskartalenter som kommer in i Kina och som en utställning för lokal forskningspotential för hela världen.

Vår Campus

Både på vårt norra campus och på South Campus, som är fullt av slående, arkitektoniskt imponerande byggnader, erbjuder toppmodern utbildning, laboratorium, forskning och supportfaciliteter. Detta inkluderar den prisbelönta och ikoniska centralbyggnaden, som har vårt bibliotek.

Båda campuserna har idrottsanläggningar, fullt utrustade vetenskaps- och tekniklaboratorier i världsklass och designstudior samt en mängd olika cateringfaciliteter, inklusive Subway, Hungry Burger , Café Mersey och många snabbmatsalternativ för matsal.

Anlagda trädgårdar kompletterar bitar av modern konst för att skapa en campusmiljö som har blivit en av de slående funktionerna i Suzhou Industrial Park.

Varför studera på XJTLU ?

På XJTLU hittar du ett internationellt samhälle av elever i hjärtat av Kinas pågående ekonomiska framgångshistoria och möjligheter som inte finns någon annanstans på jorden.

Vårt globala samhälle med mer än 13 000 studenter och forskarstuderande (varav 2 000 är registrerade vid University of Liverpool) och 450 akademiska medarbetare från 50 länder växer ständigt, vilket ger dig möjligheten att få kontakt med människor från hela världen.

Alla våra utbildningsprogram lärs ut 100 procent på engelska, med fokus på kritiskt tänkande och självständigt lärande - nyckelfärdigheter som behövs på arbetsplatsen. På XJTLU kommer du att lära dig att skaffa och skapa ny kunskap och tillämpa den på verkliga scenarier.

Hitta mer på http: // www. XJTLU .edu.cn / sv / study-with-us / Why- XJTLU / XJTLU -study-at- XJTLU ? Utm_source = Keystone & utm_medium = Profil & utm_campaign = student% 20recruitment

Livet på XJTLU

Studera på XJTLU kan vara ett kostnadseffektivt sätt att uppnå en brittisk examen i Kina. Vi hoppas att du kommer att njuta av att utforska vårt campus, det omgivande området och den vackra staden Suzhou, som konsekvent är en av Kinas mest livliga städer.

Förutom de vackra turistattraktionerna har Suzhou många utmärkta inlärningsresurser och idrottsanläggningar, ett stort urval av köpcentra, biografer och restauranger och en mängd olika barer och nattklubbar.

Att ta sig runt Suzhou är enkelt med ett effektivt kollektivtrafiksystem som inkluderar bussar, taxibilar, cykeluthyrning och tunnelbana, medan Kinas snabbtågnät ger dig möjlighet att utforska detta enorma och fascinerande land lättare än någonsin.

Hitta mer på http: // www. XJTLU .edu.cn / sv / life-at- XJTLU ? Utm_source = Keystone & utm_medium = Profil & utm_campaign = student% 20 rekrytering

Kontakta oss

Adress: Xi'an Jiaotong-Liverpool University 111 Ren Ai Road, Dushu Lake Higher Education Town, Suzhou Industrial Park
215123 Suzhou, Jiangsu, Kina

E-post: international @ XJTLU .edu.cn

Platser

Suzhou

Xi'an Jiaotong-Liverpool University

Address
Xi'an Jiaotong-Liverpool University
111 Ren Ai Road,
Dushu Lake Higher Education Town,
Suzhou Industrial Park

215123 Suzhou, Jiangsu, Kina
Telefon
+86 512 8816 1000

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program