Algebra University College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Baserat på de trender som redovisas i anställning av IT-kvalificerad personal genom analys av arbetsgivarnas behov och baserat på analyserad egenskaper arbetsmarknaden i kroatienProjektet att upprätta Algebra högskola lanserades 2006.

Målet för grundarna var att skapa en hög kvalitet professionell lärosäte som var tillsammans med sitt program, personal och undervisningsmaterial, redo att möta kraven från arbetsgivare och arbetsmarknaden. Ackrediteringen utfärdat av den nationella myndigheten för vetenskap och högre utbildning, resultatet av åter ackreditering under 2012, utvärdering kvalitetssäkringssystem utförs av flamländska-holländska ackrediteringsorgan NVAO och statusen "Godkänd av FER" (FER - fakulteten för elektro- Engineering and Computing) stödde det faktum att dessa önskemål inte var ogrundade och bekräftade den höga nivån av Högskolan läroplan. De Högskolan är en del av den Algebra Education Group, grundandet institution som har verkat på den kroatiska marknaden i mer än 16 år och har varit den ledande utbildningscentret i regionen för beräkning och informationsteknik.

Idag Högskolan genomför fyra grund professionella program och fem forskar professionella program:

GRUNDLÄGGANDE professionella program (kandidat)

  • Mjukvaruutveckling
  • systemteknik
  • multimedia computing
  • Digital marknadsföring

GRADUATE Professional Program (MASTER)

  • Mjukvaruutveckling
  • systemteknik
  • multimedia computing
  • Digital marknadsföring
  • e-Ledarskap MBA

Läroplanerna för alla utbildningar är helt kompatibel med ECTS-systemet (Bolognadeklarationen) och är en del av det officiella systemet för högre utbildning i kroatien, För vilken Högskolan fått flera ackrediteringar från ministeriet för vetenskap, utbildning och idrott (första tillfällig ackreditering fick i juni 2008, permanent ackreditering under 2010, ackreditering för utbildningar inom multimedia datorer och forskarutbildning studieprogram i juni 2012 och ackrediteringar för både utbildningsprogram inom digital marknadsföring i januari 2015).

Algebra högskola för närvarande sysselsätter över 100 lärare och biträdande lektorer kommer från akademiska och näringslivet och i enlighet med utvärderingsresultaten kvalitet erhålls genom regelbunden re-ackreditering utförd av den nationella myndigheten för vetenskap och högre utbildning i 2012, är ett av de bästa utbildningar i Kroatien.

Platser

Zagreb

Address
Algebra University College
Ilica 242

10000 Zagreb, Kroatien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium