EFST Summer School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Fakulteten för ekonomi, näringsliv och turism, Split är stolt över att presentera den andra internationella sommarkollegiet temat " Regional utveckling och politik - Ett nytt konceptualisering och verklighetskontroll " som äger rum 10-14 juni 2019 i vackra Split, Kroatien .

Sommarskolan har skräddarsys för gymnasieelever, doktorander, doktorsavhandlingar. studenter och yrkesverksamma från hela världen (sociala, humanistiska, naturvetenskapliga och tekniska vetenskaper).

Organiserad av fakulteten för ekonomi, näringsliv och turism, Split och stöds av Regional Science Academy (TRSA), Summer School "Regional utveckling och politik - Ett nytt konceptualisering och verklighetskontroll" representerar en unik möjlighet att lära och diskutera om strukturer, aktörer , processer, utmaningar och framtida perspektiv på regional utveckling och EU-politik i dialog med ledande internationella akademiska experter och praktiker.

Sommarskolan erbjuder två kurser om ämnet "Regional utveckling och politik - Ett nytt konceptualisering och verklighetskontroll" (studenter väljer endast en):

  • Kurs 1: Regional utveckling i postkrisen och den globala världen som täcker det breda området för regional utveckling.

  • Kurs 2: (EU) Regionalpolitik - Verklighetskontroll och perspektiv som lägger större vikt vid regionala alternativ, resultat och framtida perspektiv.

Förlovning med världsmästare inom regional utveckling och politikutveckling samt nätverksmöjligheter är unika för fakulteten för ekonomi, näringsliv och turism, Split Summer School.

Kom till fakulteten för ekonomi, företag och turism, universitetet i Split, beläget i den vackra staden Split; hjärtat av kusten Kroatien, och uppleva en inspirerande International Summer School "Regional utveckling och politik - Ett nytt konceptualisering och verklighetskontroll".

108900_108812_regionalpolicypixabay.jpg

Universitetet i Split

Fakulteten för ekonomi, näringsliv och turism

Med sin långa historia från 1971, är fakulteten för ekonomi, företag och turism, Split den största ekonomiska fakulteten i Dalmatien och den näst största i Kroatien. Med den imponerande byggnaden är det ett av de vackraste, modernaste och mest utrustade kunskapstemplet i landet.

Skönhet, funktionalitet och nåd av denna vita och blå byggnad som sprider sig på sex nivåer, är bara fantastisk. Med toppmoderna klassrum, datalaboratorier, amfiteatre och kontor, erbjuder fakulteten för ekonomi näringsliv och turism, Split en restaurang, två caféer, tobaksaffär, bokhandel mm

Biblioteket sprider sig över 1000 m² och erbjuder mer än 30 000 publikationer.

Byggnaden är helt utrustad med den senaste tekniska utrustningen, och den kan möta även de mest krävande kraven för organisering av affärs- och sociala sammankomster och det hyras ofta som en outsourcad plats för många evenemang.

University of Split, fakulteten för ekonomi, företag och turism är perfekt beläget bara 10 min bilresa från stadens ingång, 10 min bilresa från stadens centrum och 10 min bilresa från stränderna och andra stadens landmärken.

Fakulteten för ekonomi, näringsliv och turism, Split välkomnar dig för en oförglömlig Summer School-upplevelse!

108899_108813_regionaldevelopmentpixabay.jpg

Platser

Dela

Address
Cvite Fiskovića 5
21000 Dela, Split-Dalmatia län, Kroatien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: