Read the Official Description

Detta år, Faculty of Economics i Osijek markerar femtioandra årsdagen av framgångsrikt arbete och åtta år för genomförandet av helt nya utbildningsprogram anpassade i enlighet med den Bologna-avtalet.

University of OsijekDenna förmåga har spelat en viktig roll i att utbilda forskare och experter i denna del av Kroatien. Fram till 2013, 10,316 studenter har tagit examen, 345 har avslutat forskarspecialstudier, har 691 fått magisterexamen och 191 har fått doktorsexamen. Fakulteten önskar att etablera sig som en autonom, modern, jämförelsevis konkurrenskraftig institution, nära till europeiska och internationella standarder för kvaliteten på undervisning och forskning. Resultaten av dessa ansträngningar återspeglas speciellt i förnyelse och att öka nivån på internationellt och lokalt samarbete, med ökat deltagande av elever på olika nivåer av utbildningar.

Under 2011, fakulteten genomgick en lyckad process för internationell ackreditering och tilldelades IQA (CEEMAN International Quality ackreditering) certifikat bekräftar hög kvalitet på programmet och dess genomförande, personal potential och kvalitet av utrustning, liksom de slutliga resultaten. Namn på fakulteten för ekonomi i Osijek kan också hittas i den internationella akademiska databas av världens bästa handelshögskolor. Sådan igenkännlighet på internationell nivå har fört ytterligare erkännande, UNESCO professur i entreprenörskap, som delas ut till institutioner och privatpersoner för enastående prestationer i ett fält.

År 2013 fick fakulteten Intyg om överensstämmelse med ISO 9001: 2008, Som fungerar som en bekräftelse på fakultetens åtagande att tillhandahålla utbildningstjänster av hög kvalitet och vetenskaplig forskning, och genomföra en framgångsrik förvaltning organisation system.

University of Osijek

Det faktum att ekonomiska fakulteten i Osijek var till grund för 52 år sedan, Som en av de första lärosätena i staden och regionen och att det var en av byggstenarna för att fastställa JJ Strossmayer University of Osijek, visar tydligt att rika tradition och nuvarande intellektuell kapacitet vid fakulteten kommer att vara starka impetuses för utveckling av ekonomin både i regionen och Kroatien som helhet.

Programs taught in:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

University of Osijek Faculty of Economics

Forskarutbildning företagsledning och entreprenörskap fokuserar på entreprenörskap, proaktivt och innovativt tänkande bygger på att erkänna möjligheter och ta ansvar i de ... [+]

Entreprenörskap är en av de åtta nyckelkompetenser för livslångt lärande, som alla individer behöver för att lyckas i livet.

Entreprenörskap är förmågan att omvandla idéer till handling, Innehåller den en framgångsrik förvaltning av projekt, innovation och kreativitet och risktagande (ansvar för konsekvenserna av de beslut som fattas). Alla utbildningar i entreprenörskap vid fakulteten för ekonomi i Osijek titta på entreprenörskap just på detta sätt.

Forskarutbildning företagsledning och entreprenörskap fokuserar på entreprenörskap, proaktivt och innovativt tänkande baserat på att känna igen möjligheter och ta ansvar i den miljö där de enskilda liv och verk. Efter avslutad företagsledning och entreprenörskap utbildningsprogram, studenterna får kompetens för problemlösning, omfamna förändring och proaktiva åtgärder i alla situationer och sammanhang (små och medelstora företag, stora företag, ideella organisationer, offentlig sektor, statliga företag ) och i alla branscher (bank, livsmedelsförädling, jordbruk, turism, konstruktion, etc.).... [-]

Kroatien Osijek
October 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Promotion video - university of Osijek Faculty of Economics

Location address
Ekonomski fakultet u Osijeku
Trg Ljudevita Gaja 7

Osijek, Osijek-Baranja County, 31000 HR
Social Media