RIT Croatia

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Anmäl dig till ett högskolan i USA och studera i Kroatien!

RIT Croatia grundades 1997 som en global campus av det framstående privata amerikanska universitetet,

Olika från dag 1!

Genom att använda det individuella tillvägagångssättet kommer vi att säkerställa en stimulerande och interaktiv miljö som hjälper dig att utveckla din potential. Under din utbildning ger vi dig en unik möjlighet att tillbringa en eller två terminer som studerar utomlands på RITs campus i Rochester, New York eller Dubai, UAE. Genom program riktade mot praktisk tillämpning av kunskap kommer du att vara förberedd för utmaningarna i näringslivet.

Internationell ackreditering

RIT Croatia är ett privat högskolor och dess program levereras i enlighet med nationella ackrediteringar. Kvaliteten på våra program har erkänts av internationella ackrediteringar av RIT, såsom:

  • Middle States Commission on Higher Education, ett institutionellt ackrediteringsorgan erkänt av USA: s utbildningsekreterare och rådet om ackreditering av högre utbildning.
  • Föreningen till Advance Collegiate Schools of Business. RITs affärsprogram är ackrediterade av AACSB International, den längsta tjänstgörande globala föreningen som är avsedd för att utveckla ledarskapsutbildning över hela världen.

Stipendier och finansiellt stöd

För att stödja kvalificerade studenter i finansieringen av sina studier har RIT Croatia säkerställt över 350 000,00 euro för ekonomiskt stöd för anmälan under nästa läsår. Stipendier och ekonomiskt stöd är monetära medel som används för undervisningskostnaderna för att gå vid universitetet under fyra års studier.

Varför studera vid RIT Croatia ?

  • Studera på engelska. Tjäna en internationellt erkänd amerikansk grad: Alla klasser hålls på engelska, helt anpassad till moderna amerikanska program och läroböcker. Efter avslutad studier på RIT Croatia får du två grader: en amerikansk examen från Rochester Institute of Technology och en kroatisk examen från RIT Croatia .
  • Studie i linje med höga amerikanska utbildningsstandarder: Program och läroplan är helt anpassade till normerna för ett av de mest kända privata universiteten i USA. Högskolans kvalitet har bekräftats av många internationella ackrediteringar, till exempel Middle States Commission on Higher Utbildning - AACSB International, Föreningen till Advance Collegiate Schools of Business.
  • Tillbringa en termin i Förenta staterna eller Förenade Arabemiraten: Upplev olika kulturer, se saker ur ett globalt perspektiv och förbättra deras engelska färdigheter. Viktigast, det visar sig vara en stor fördel när man söker ett jobb.
  • Utmärkt placeringsfrekvens vid examen: Mer än 80 procent av våra studenter hittar jobb inom tre månader efter examen (klass 2017). Modelleras efter RITs karriärutvecklingsprogram och kooperativ utbildning, är eleverna beredda från sitt nyårsmannasår att integreras på arbetsmarknaden.
  • Erfarenheten som ger dig en fördel: Vårt kooperativa utbildnings- och karriärkontor hjälper studenterna att förbereda sig för att komma in på arbetsmarknaden. Våra rådgivare hjälper eleverna att välja och bygga sin karriär, ta kontakt med potentiella arbetsgivare, hitta co-op-placeringar, lära dem hur man skriver ett CV och förbereder dem för jobbintervjuer.

Platser

Dubrovnik

Address
RIT Croatia
Don Frana Bulića 6

20 000 Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva län, Kroatien

Zagreb

Address
RIT Croatia
Damira Tomljanovića Gavrana 15

10 000 Zagreb, Kroatien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar

AACSB Accredited