RIT Croatia

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

AACSB Accredited

RIT Kroatien, tidigare känd som American College of Management and Technology (ACMT) grundades i Kroatien år 1997 då ministeriet för vetenskap, utbildning och idrott i Republiken Kroatien inledde inrättandet av privata lärosäten. På grund av sitt rykte att skapa och upprätthålla framgångsrika internationella partnerskap, en av de mest framstående privata amerikanska universitet, Rochester Institute of Technology, valdes som den bästa partnern i detta arbete.

American College of Management and Technology 2013 har bytt namn till RIT Kroatien (Rochester Institute of Technology Kroatien) för att fullt ut uppfylla moderinstitutet - Rochester Institute of Technology.

Två spännande platser

RIT Kroatien erbjuder utbildningar vid två campus, en ligger i kustorten staden Dubrovnik och en i landets huvudstad, Zagreb.

stipendier och ekonomiskt stöd

För att stödja kvalificerade studenter att finansiera sina studier, har RIT Kroatien säkrat över € 350,000.00 för ekonomiskt stöd för inskrivning i 2017/2018 läsåret. Stipendier och ekonomiskt stöd är monetära medel som används mot undervisning kostnaderna för att delta i högskolan under fyra års studier.

Varför studera på KTH?

Som en internationell campus Rochester Institute of Technology erbjuder RIT Kroatien fördelar oöverträffade av andra högskolor och universitet.

En internationellt erkänd amerikansk examen:

Efter avslutade studier vid RIT Kroatien, kommer du att få två examina: en amerikansk examen från Rochester Institute of Technology och en kroatisk examen från RIT Kroatien. Med ett internationellt ackrediterade och erkända amerikanska examen, kan RIT Kroatien studenter söker spännande arbetsmöjligheter i hela Europa och världen.

Höga amerikanska utbildningsstandarder:

Program och läroplanen är helt i linje med kraven för någon av de mest kända privata universitet i USA Många av våra lärare är amerikanska och europeiska professorer med rika akademiska och yrkesmässiga erfarenheter. Kvaliteten på högskolan har bekräftats av många internationella ackrediteringar, såsom: - Den mellersta staterna kommissionen om högre utbildning - AACSB International, Föreningen för Advance Collegiate Schools of Business.

Tillbringa en termin i USA och Förenade Arabemiraten:

Studenter i Kroatien har möjlighet att delta i en termin på KTH: s campus, som ligger i Rochester, NY, eller på RIT Dubai campus, som ligger i Förenade Arabemiraten. Denna studie utomlands alternativet ger eleverna möjlighet att uppleva olika kulturer, att se saker ur ett globalt perspektiv, och för att förbättra sina kunskaper i engelska. Viktigast av allt, visar sig vara en stor fördel när man söker jobb.

Utmärkt placering takt efter examen:

Mer än 80 procent av våra studenter att hitta ett jobb inom tre månader efter examen. Modellerad efter KTH: s program för karriärutveckling och kooperativ utbildning, studenter är beredda från sitt första år som ska integreras på arbetsmarknaden. Förelägga dem är samma utmaningar och villkor som de kommer att möta i verkliga miljö.

Erfarenheter som ger dig en fördel:

Vårt kooperativ utbildning och karriär kontor hjälper eleverna i deras förberedelser för att komma in på arbetsmarknaden. Våra rådgivare hjälper studenter att välja och bygga sin karriär, skapa kontakter med potentiella arbetsgivare, att hitta samarbets placeringar, lära dem hur man skriver ett CV, samt förbereda dem för anställningsintervjuer. Den obligatoriska samarbets sker i företag i hela Kroatien och i hela världen, inom områden som är relevanta för de utbildningar.

Studera på engelska - det språk som affärskommunikation:

Lektionerna hålls på engelska, helt i linje med samtida amerikanska program och läroböcker, vilket gör det möjligt för eleverna att förbättra sina kunskaper i engelska och för att förbereda sig för den avancerade nivån av affärskommunikation som de kommer att stöta på jobbet.

Ett stort antal elever får värdefulla RIT Kroatien stipendier.

Klassrum är utrustade med den senaste datorutrustning, inklusive toppmoderna Apple iMac-datorer och iPad-enheter.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se BScs »

Program

Skolan erbjuder också:

Videoklipp

RIT Croatia Orientation Day 2016

RIT Croatia Early Admission Time Apply Now

RIT Croatia Dubrovnik campus

RIT campus life 2014