Zagreb School of Business

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Det finns ett växande intresse för marknadsförings- och kommunikationsexperter på kroatiska och världsmarknaden, medan det finns ett litet antal högskolor som ger utbildning för studenter koncentrerade inom marknadsföring och kommunikation.

Det är mycket viktigt att betona det på grund av omstruktureringsprocessen i ekonomin som finns, medan arbetsmarknaden inte erbjuder kompetenta medarbetare för att hantera sådana marknadsprocesser, samtidigt som den söker efter anpassning av ny kunskap och arbetsflexibilitet i kombination med specialisering.

Följaktligen ZSB: s studieprogram Syftar till att utbilda studenter som kommer att bidra till framgångsrika företag inom marknadsföring och kommunikation. Vetenskapsministeriet, utbildning och idrott bedömde det den 11 oktober 2006 när det utfärdade ett tillstånd som möjliggjorde ZSB att erbjuda en professionell studie av marknadsföring och kommunikation till studenter.

Den 15 maj 2015 utfärdades ZSB tillstånd för att öppna en specialiserad professionell studie om marknadsföring och kommunikation. Analys av komparativa program från kroatiska universiteter gjordes, särskilt ekonomisk ekonomi samt andra högskolor koncentrerad till företagsekonomi och journalistik och politiska fakulteter.

Dessutom genomfördes en analys av andra kända högskolor från EU-länder. Våra program är anpassade till principerna för deklaration i Bologna, som accepteras mest av Europa som en ledande politik för utveckling av högskolor samt en ram för förändring av befintliga grundinstitutioner.

Efter avslutad grundutbildning får ZSB-studenter en titel baccalareus (bacc.oec.). Efter avslutad specialiserad yrkeshögskoleutbildning får studenten en titel Specialist inom marknadsföring och kommunikation (struč.spec.oec.).

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Kroatisk

Se skolans Masterprogram » Se Kandidatprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Magister i marknadsföring och kommunikation management

Campusstudier Heltid 2 år October 2019 Kroatien Zagreb

Zagreb School of Business genomför sedan 2015 en specialiserad professionell studie på marknadsföring och kommunikation. Specialiserad professionell studie om marknadsföring och kommunikation är ett 4-tal långt program (2 år), där studenter kan tjäna upp till 120 ECTS poäng. [+]

Zagreb Business School Erbjuder en doktorandstudie som de senaste tre åren och efter avslutad kurs tilldelas studenterna den akademiska titel baccalaureus / baccalaurea i marknadsföring och kommunikation (bacc.oec.) Och specialutbildningskurser som stannar i två år och ger 120 ECTS poäng. Studenterna tilldelas titelspecialisten (spec.) I marknadsföring och kommunikation. Kurser kan tas av regelbundna och externa studenter.

Kurserna anpassas till principerna för Bologna-deklarationen, vilket gör att studenterna kan byta till andra kompletterande studier i Kroatien och utomlands. Zagreb Business School gick in i Erasmus + -programmet som öppnar dörrar för ökad rörlighet för sina studenter och lärare. ... [-]


Kontakt

Visoka poslovna škola Zagreb

Adress, rad 1 Ulica Grada Vukovara 68,
10000 Zagreb, Kroatien
Hemsida http://www.vpsz.hr/en/
Telefonnummer +385 1 6310 888