Riga Business School

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Grundades 1991 i samarbete med State University of New York hos buffeln, USA och University of Ottawa, Kanada, Riga Business School (RBS) är en internationellt erkänd förvaltning-utbildningsinstitution inom Rigas tekniska universitet (RTU) och har mer än 20 års erfarenhet inom näringslivet utbildning.

Riga Business School är den enda skolan i Baltikum erbjuder nordamerikanska stil studier, både i utbildningens kvalitet och struktur, innehållande intensiva fallstudier, grupparbeten och aktivt klassrummet engagemang.

Fakulteten Professorer vid Riga Business School är forskare, konsulter och tankeledare i varje aspekt av verksamheten. Fakulteten från fem kontinenter utmaningar och uppmuntrar studenter med en läroplan som ger kunskap, kompetens, frihet och passion för undervisning. Fakulteten omfattar både internationella och lokala professorer, från en mängd olika bakgrunder och med lång erfarenhet i branschen.

studenter Studenter vid Riga Business School är handplockade av programledningen, därför studenter vid RBS är inte en i mängden. Alla här har en stark personlighet och lärare och personal på skolan gör sitt bästa för att utveckla dessa studenter till ledare. RBS har en stark, individuellt förhållningssätt gentemot sina elever, därför finns det aldrig mer än 50 elever i en klass. Och ca 10% av alla studenter är de skarpaste hjärnorna från hela världen: Azerbajdzjan, Brasilien, Tyskland, Indien, Kazakstan, Lettland, Norge, Ryssland, Vitryssland och USA.

Campus

Riga Business School ligger i hjärtat av Riga - en stad som alltid har varit ett nav för verksamheten. Se själv!

Skolan ligger nära till allt, med en livliga centrum alltid full av liv, den gamla delen av staden med vackra jugendbyggnader, flera butiker, barer, restauranger, teatrar, konserthus och allt annat en student behöver för att njuta av hans eller hennes studier.

Ackrediteringar och utmärkelser

PRME initiativ. RBS är en medlem av PRME (Principles for Responsible Management Education). Den PRME initiativet uppmuntrar och underlättar flödet av handelshögskolor mot metoder som uppfyller de nya behoven och förväntningarna hos näringslivet och kraven från en ny generation studenter när det gäller hållbarhet och god samhällsmedborgare.

CEEMAN utmärkelse. RBS är det första statliga institution för högre utbildning i Lettland att ta emot CEEMAN (Central- och Östeuropa Management Development Association) IQA Ackreditering utmärkelse. Vi eftersträvas och fick denna ackreditering, eftersom det speglar våra åtaganden gentemot tillväxt, utveckling och rigorös kvalitetskontroll.

Institutionell ackreditering. Republiken Lettlands ministerium för utbildning och vetenskap har tilldelats Rigas tekniska universitet fullständig och obegränsad ackreditering. Ackrediteringen har inte ett utgångsdatum, vilket visar att förtroendet för ministeriet. Ackrediteringen certifierar Rigas tekniska universitet som en institution som kan ge högre utbildning och tilldelning stat erkänd examen i Lettland.

Program ackreditering. RBS program har högsta möjliga ackreditering tilldelas i Lettland. Våra sex år ackreditering period inleddes 2013. Ackrediteringen intygar att våra hanteringsprogram uppfyller högsta akademiker standard.

Eduniversal rankning. RBS har utnämnts till bästa affärsutbildning i Lettland med Eduniversal ranking. De 3 Palms of Excellence award tilldelas skolor som är utmärkta handelshögskolor med internationella förstärknings Inflytande.

Denna skola erbjuder program:

Engelska

Denna skola erbjuder också:

Executive MBA (1) Professional MBA (1) BBA (1)

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se BBAs » Se EMBA:er » Se MBA:er »