Riga Graduate School of Law

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

130895_130574_cover.jpg

Riga Graduate School of Law ( RGSL ) är en specialiserad RGSL belägen i Riga, Lettland. RGSL erbjuder tvärvetenskapliga kandidatexamen och masterprogram i juridik, vilket gör att engagerade och nyfikna studenter kan kombinera sina juridiska studier med kurser i affärsverksamhet, internationella relationer, ekonomi och diplomati.

RGSL en överblick

Specialiserad advokatskola

RGSL erbjuder masterprogram i internationella offentliga och privaträttsliga ämnen inklusive europeisk rätt, mänskliga rättigheter, gränsöverskridande handelsrätt, EU-politik, finans och teknik. Det erbjuder också två tvärvetenskapliga kandidatprogram där lag studeras i kombination med företagsledning och internationella relationer. En gemensam doktorsexamen program med Köpenhamns universitet.

Internationell studie- och arbetsmiljö

RGSL är hem för en aktiv och mångfaldig grupp av studenter från mer än 40 olika länder. Studera på engelska med en internationell fakultet för akademiker och praktiker. RGSL erbjuder Erasmus mobilitet vid våra 40 partneruniversitet över hela Europa och praktikmöjligheter också.

Individuell inlärningsmiljö

RGSL är en medelstor, specialiserad utbildningsinstitution som erbjuder en skräddarsydd och stimulerande inlärningsmiljö. Studenter tycker om våra små klasser, som ger utrymme för debatt och individuella frågor och underlättar kontakten med medstudenter och fakultetsmedlemmar. Vår studieinriktning stöder eleverna att utveckla sin potential genom kritiskt tänkande, problemlösning och anpassningsförmåga. Vi värdesätter en öppen och internationell kultur och uppmuntrar studenter att utnyttja sina studier mest.

Plattform för kapacitetsuppbyggnadsprogram för EU

RGSL har blivit en plattform för att utbilda yrkesverksamma inom offentlig förvaltning, icke-statliga organisationer och akademi från länderna i den europeiska grannskapspolitiken, Centralasien och västra Balkan. I samarbete med regeringarna i Lettland, Norge, USA, Sverige, Nederländerna, Schweiz och Luxemburg är RGSL värd för specialprogram som ger deltagarna en omfattande förståelse för integration och samarbete med EU. Det är också värd för kapacitetsbyggande program som bidrar till öppenhet, institutionell uppbyggnad och goda styrelseformer i Ukraina och länder i Centralasien.

Platser

Riga

Address
Riga Graduate School of Law
Strelnieku iela 4k-2,

LV-1010 Riga, Lettland

Program

Skolan erbjuder också: