American University of Beirut - AUB

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Affärsidé

Den American University of Beirut (AUB) är en institution för högre utbildning som grundades för att ge hög kvalitet inom utbildning, för att delta i kunskapsutveckling genom forskning, och att tjäna folken i Mellanöstern och bortom. Chart i staten New York 1863, universitets baserar sina pedagogiska filosofi, standarder och praxis på den amerikanska humaniora modell av den högre utbildningen. Universitetet anser djupt och uppmuntrar tanke- och yttrandefrihet och syftar till att främja tolerans och respekt för mångfald och dialog. Utexaminerade kommer att vara individer engagerade i kreativt och kritiskt tänkande, livslångt lärande, personlig integritet, samhällsansvar, och ledarskap.

historia

I 1862, Amerikanska missionärer i Libanon och Syrien, enligt den amerikanska styrelsen för kommissionärer för utländska beskickningar, frågade Dr. Daniel Bliss att dra sig ur evangelistarbetet av uppdraget i Libanon för att grunda ett college för högre utbildning som skulle omfatta medicinsk utbildning. Man ansåg att detta college bör ha en amerikansk utbildningskaraktär, ska ges oberoende av Mission, och bör bibehållas med egna medel. Dr Bliss reste till USA sommaren 1862 att värva medel för detta nya företag. Genom augusti 1864 han hade tagit upp $ 100.000, men på grund av inflationen under inbördeskriget beslöts att han skulle ta upp ett gediget fond i England för att starta verksamheten i kollegiet, lämnar dollarfond för att uppskatta. Efter uppsamling 4000 i England, reste han till Beirut mars 1866.

På April 24, 1863, Medan Dr Bliss var att samla in pengar för den nya skolan, staten New York, beviljade en charter under namnet den syriska protestantiska College. Kollegiet öppnade med sin första klass på 16 elever på December 3, 1866.

Hörnstenen i College Hall, Den första byggnaden på den nuvarande campus i Ras Beirut, lades den 7 december 1871 av den ärade William E. Dodge, Sr., då kassör i förtroenderåd. Vid denna ceremoni president Daniel Bliss uttryckte den vägledande principen för college i dessa ord: Detta college är för alla förhållanden och klasser av män utan hänsyn till hudfärg, nationalitet, ras eller religion. En man, vit, svart eller gult, Christian, Judisk, muhammedanska eller hedning, kan gå in och njuta av alla fördelarna med denna institution för tre, fyra eller åtta år; och gå ut att tro på en Gud, på många gudar, eller ingen Gud. Men det kommer att vara omöjligt för någon att fortsätta med oss ​​länge utan att veta vad vi anser vara sanningen och våra skäl för den tron.

College Hall och den första medicinska byggnaden färdigställdes och användas 1873, och klockan i tornet på College Hall skalas för första gången i mars 1874. Men College Hall fick omfattande skador av en vilde explosion tidigt på morgonen av den 8 november 1991 och byggnaden måste rivas. Det blev senare ombyggd, och den nya högskolan Hall invigdes våren 1999.

Eftersom de tidigaste åren har universitetet kontinuerligt expanderat och utvecklat nya förmågor och program. År 1867 startade universitetet School of Medicine. Fyra år senare, 1871, var båda skola apotek och en förberedande skola till. Den senare blev självständigt 1960 och är idag känt som International College. År 1900Inrättade universitetet en skola för handeln som senare införlivades fakulteten för konst och vetenskap (som bildades 1866). När sjukhuset (för närvarande det amerikanska universitetet i Beirut Medical Center) öppnade 1905, en sjuksköterskeskola - nu Rafic Hariri School of Nursing - inrättades också. År 1910 öppnade universitetet en skola för tandvård, som drivs i trettio år. Under de första åren av 1950-talet flera program expansioner skedde. Fakulteten för teknik och arkitektur ades 1951; fakulteten för jordbruk - nu fakulteten för jordbruks- och livsmedelsvetenskap - öppnade sina dörrar 1952; och School of Public Health - nu Hälsouniversitetet - startades 1954. Universitetet inrättades 2000 en fristående skola för företag (senare namngav Suliman S. Olayan School of Business) som den sjätte fakulteten vid universitetet.

På November 18, 1920Styrelsen i Regents vid universitetet i staten New York ändrade namnet på den institution från den syriska protestantiska College till American University of Beirut; andra charter ändringar utökat funktionerna vid universitetet. Alla presidenter universitetet har varit i residens på Marquand House, som blev klar 1879.

I slutet av juni 2011Antalet utbildningsbevis som utfärdas sedan juni 1870 uppgick 82.032.

Fakta och siffror

Fakulteter och program

Över 120 grundutbildning / forskarutbildning i:

 • Fakulteten av jordbruks- och livsmedelsvetenskap
 • Fakulteten för konst och vetenskap
 • Suliman S. Olayan School of Business
 • Lunds Tekniska och arkitektur
 • Hälsouniversitetet
 • Medicinska fakulteten / Rafic Hariri School of Nursing
 • Interfaculty Program

Den tjänstgörande vice VD för regionala Externa Program (REP)

Grundades 1976, har REP kämpat entreprenöriella idéer och initiativ. Som konsult armen av AUB, ger REP tekniskt bistånd till regeringar, internationella organisationer, stiftelser, ideella föreningar, företag och industri inom följande områden:

 • Jordbruks- och livsmedelsvetenskap
 • Arts and Sciences
 • företagsledning
 • Fortbildning
 • Teknik och arkitektur
 • Högre utbildning
 • journalistik
 • Företagsrådgivnings
 • Medicinska och hälsovetenskap

Inskrivning

Male: 51 procent Kvinna: 49 procent Scholarship Aid Mottagare: 80 procent Länder Representerad: 80 (2, 000 internationella) Grundutbildning: 6.750 Graduate: 1629

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska

Se MA » Se MSc » Se skolans Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Magister I Finans (mfin)

Campusstudier Heltid 14 månader October 2017 Libanon Beirut Amerikas förenta stater New York + 2 fler

MF-programmet kan slutföras på en 14 månaders period av studenter med icke-affärsbakgrund. Det krävs ett minimum av ett kalenderår till bosättning för examen för studenter med affärsbakgrund. [+]

MF-programmet kan slutföras på en 14 månaders period av studenter med icke-affärsbakgrund. Det krävs ett minimum av ett kalenderår till bosättning för examen för studenter med affärsbakgrund. För att uppfylla de MF examen krav, måste en student slutföra följande på en fullständig -time basis enligt tabellen nedan. Inget projekt kommer att krävas Kurstyp kredit timmar (minimum) kärna 21 Tillval 9 Totalt antal poäng som krävs för avläggande av examen 30 PROGRAM LEVERANS MF kan fyllas i tre terminer (ett år) i enlighet med den rekommenderade tidsramen föreslås nedan för studerande i programmet på en heltid. Förkunskapskrav - Masters i Finans Normalt finns det en entré deadline ett år: i februari, för inskrivning under höstterminen. För mer information, se den del av AUB examen katalog antagning under ansökningsförfarandet. Kriterier för antagning För att vara berättigad till tillträde till MF programmet måste en student ha en kandidatexamen och måste uppfylla kraven i universitetet för tillträde till forskarutbildning. För att bli antagen till MF-programmet, måste den sökande ha en grundutbildning universitet i genomsnitt under de senaste två års studier är större än 80 eller motsvarande. GMAT, GRE och arbetserfarenhet kommer inte krävas och den typiska studenten kommer att vara en färsk examen. Programmet är öppet för studenter från andra utbildningsbakgrund bland annat teknik, ekonomi, matematik, statistik och så vidare. Studenter som inte har en grundexamen i näringslivet kommer att krävas för att ta minst två pre-erforderliga kurser innan inskrivning i kärnan. DEN LÄROPLAN Forskarutbildningen består av 7 grundläggande kurser och 3 valfria spänner över olika områden av företagens ekonomisk förvaltning, riskanalys och hantering, investeringar och portföljteori, kvantitativ finansiell. De centrala kurserna är i det allmänna området: MFIN 301: Kvantitativa metoder finans MFIN 302: Bokslutskommuniké Analys MFIN 303: Security Analysis MFIN 304: Finansiellt strategi MFIN 305: Structured Finance MFIN 306: Portfolio Management MFIN 307: Equity Värdering Tre valbara kurser kan väljas från följande lista av kurser: MFIN 351: räntebärande värdepapper MFIN 352: islamisk finansiering MFIN 353: Finansiellt Econometrics MFIN 354: Credit Risk Measurement and Management MFIN 355: Entrepreneurial Finance MFIN 356: International Finance Studenter som inte har en grundexamen i näringslivet kommer att krävas för att ta, innan inskrivning i MF-programmet, åtminstone två i förväg nödvändiga / stödundervisning av 3 poäng vardera: Redovisnings / Grunderna i finans Kvantitativ analys / Ekonomi Som tidigare nämnts, kan dessa studenter avsluta programmet i 14 månader. [-]

Magister I Human Resource Management (MHRM)

Campusstudier Heltid 15 - 18 månader October 2017 Libanon Beirut Amerikas förenta stater New York + 2 fler

Den MHRM kräver minst 30 timmar kredit i 9 obligatoriska kurser (27 poäng) och en (3 poäng) industri projekt / praktik. Det omfattande industri-projektet har sina rötter i analytiska och konceptuella färdigheter, kunskap och verktyg för att en realtid strategiska HR problem. [+]

Programöversikt Den MHRM kräver minst 30 timmar kredit i 9 obligatoriska kurser (27 poäng) och en (3 poäng) industri projekt / praktik. Det omfattande industri-projektet har sina rötter i analytiska och konceptuella färdigheter, kunskap och verktyg för att en realtid strategiska HR problem. Antagna studenter som inte har en grundexamen i näringslivet kommer att krävas för att ta, innan inskrivning i MHRM programmet, två före erforderliga kurser (stödundervisning) av 3 poäng vardera. PROGRAM LEVERANS Deltagarna fylla normalt programmet i 15 - 18 månader beroende på deras bakgrund. Klasserna är normalt levereras i tre hela dagar (torsdag, fredag, lördag) var 3 veckor kräver cirka 1,25 år (15 månader) för programmet avslutats. För studenter med icke-affärsbakgrund, kommer programmet kräver 36 timmar kredit eller cirka 1,5 år (18 månader) för att avsluta. DEN LÄROPLAN Forskarutbildningen består av 9 grundläggande kurser (3 kredit timmar vardera) och 1 omfattande industri project.to slutföras på en modulär grund i en 15 månaders period kurserna är följande: Hantera Rekryteringsprocessen (3 poäng) Humankapital Utbildning och utveckling (3 poäng) Compensation Management (3 poäng) Affärsetik och hållbar utveckling (3 poäng) Ledarskap & beteende i organisationer (3 poäng) Strategisk HRM och Change Management (3 poäng) Professionella HRM Utmaningar i Mellanöstern (3 poäng) HRM Best Practices i en global kontext (3 poäng) Organizational Research Design and Methods (3 poäng) MSHRM Project (3 poäng) Studenter som inte har en grundexamen i verksamheten kommer att krävas för att ta, innan inskrivning i MHRM programmet, åtminstone två förut erforderliga kurser (stödundervisning) av 3 poäng vardera: Översikt för redovisning och finansiering The Business Value Chain Dessa studenter kan slutföra programmet i 18 månader. Urval / Antagningskriterier För att vara berättigad till tillträde till MHRM programmet, en sökande måste ha en universitetsexamen som erkänns av AUB, måste ha minst två års verksamhet arbetslivserfarenhet och måste uppfylla kraven i universitetet för tillträde till forskarutbildning (inklusive möta engelska språk~~POS=TRUNC (ELPR) vid universitetet) Antagna sökande kommer normalt ha uppnått följande: En grund-i genomsnitt minst 80 eller motsvarande i någon större. Grundexamen måste erhållas från University erkänts av AUB. En sökande ifråga för antagning på skyddstillsyn om han / hon har uppnått ett genomsnitt mellan 75 och 80. Minst två års relevant arbetslivserfarenhet. Erfarenhet inom HR-området är ett plus. En lyckad personlig intervju En GMAT eller GRE test kan krävas för sökande som inte uppfyller GPA krav. Upptagande till MHRM programmet är konkurrenskraftiga och ansökan kommer att bli starkare med en hög GMAT eller GRE poäng och med addiotional betydelse endast erfarenhet. Antagna deltagare med icke-affärs undegraduate grader krävs för att genomföra två korrigerande affärer kurser före comencement av HRM-programmet. [-]

MSc

Magisterexamen I Energistudier

Campusstudier Heltid Deltid October 2017 Libanon Beirut Amerikas förenta stater New York + 2 fler

Den Energi Studies Program syftar till att engagera eleverna i utvecklingen av energiinitiativ, förbereda energistudier yrkesverksamma att möta marknadens behov i regionen och internationellt, avancerad kunskap inom energi vetenskap och teknik genom forskning, och stödja energi dialog för att utveckla lämpliga och informerade offentlig politik. [+]

Området energistudier korsar gränserna för flera discipliner vid AUB i vetenskapen, inom teknik och inom samhällsvetenskaperna. Det primära målet för energistudier vid universitetet är att öka AUB: s förmåga att ta itu mer komplexa och angelägna frågor i regionen och för att omvandla energi forskning för att tillgodose behoven för samhället i form av politik, marknadens val, och tjänster. Det kommer att öka kunskapens gränser inom energiområdet, och integrera resurser för större synlighet forskning möta regionala behov. Nuvarande akademisk utbildning och utbildningsprogram i regionen inte erbjuda liknande grader även om många universitet i USA och Europa erbjuder specialiserade forskarenergirelaterade program som avser marknadens behov av energiexperter. Den Energi Studies Program syftar till att engagera eleverna i utvecklingen av energiinitiativ, förbereda energistudier yrkesverksamma att möta marknadens behov i regionen och internationellt, avancerad kunskap inom energi vetenskap och teknik genom forskning, och stödja energi dialog för att utveckla lämpliga och informerade offentlig politik. Programmet kommer att förbättra vår begreppsmässig förståelse av politiken modell i regionen. Det tvärvetenskapliga Civilingenjör i Energy Studies överbryggar de nuvarande energirelaterade grader och minderåriga som erbjuds i de olika disciplinerna. Det bygger på sakkunskap lärare inom områdena naturvetenskap, teknik, ekonomi, statsvetenskap, arkitektur, företag och humaniora. Den tvärvetenskapliga karaktären av det nya utbildningsprogrammet kommer att kunna hantera de komplexa behoven i regionen och frågor om energimixen som kopplas till utveckling och ekonomier. Programmet godkändes av BOT i juni 2013 och är registrerad hos utbildningsdepartementet i delstaten New York och undervisningsministeriet och högre utbildning (Libanon) i februari 2014. Pedagogiska mål och program Lärandemål Den Civilingenjör i Energy Studies Programmet är planerat att konsolidera och bygga vidare på AUB utmärkta forskning och professionell profil adresse nuvarande och framtida energiforskningsbehov i regionen inom områden som energi vetenskap och teknik, ekonomi, allmän ordning och energihantering. Utbildningsmål Programmets är: Att främja ett tvärvetenskapligt angreppssätt för att förstå och värdera olika former av energiförsörjning och effektiv slutanvändning av energisystemen inom ramen för hållbarhet och utveckling i regionen. Att utveckla effektiva samarbetsförmåga bland studenter från olika discipliner, inklusive energi vetenskap och teknik, ekonomi och offentlig politik. Efter avslutad detta tvärvetenskapliga studier, studenten: Kunna värdera olika energikällor relaterad till energiutvinning, omvandling och utnyttjande för både traditionella system och hållbara / förnybara energialternativ. Tillämpa metoder för ekonomisk analys, riskanalys och beslutsfattande, miljökonsekvensbeskrivning och politiska metoder för att utföra energiplanering och nå och beslutsfattande och samtidigt ta itu hållbarhet i utbud och efterfrågan. Förstå framsteg inom utvalda energi teknologier, produkter och effektiv slutanvändning av energi och deras inverkan på marknadsekonomin, och utvecklingsverksamhet. Förkunskapskrav Behörighetskrav till programmet kommer att följa AUB Graduate Studies Policies. Kandidatexamen innehavare från relevanta områden studien är berättigade att ansöka om antagning till Energy Studies masterprogrammet. Stödundervisning kan behövas för studenter som rekommenderas av Programmet. Engelska som modersmål och akademiker i universitetens där undervisningsspråket är engelska kan undantas från TOEFL. Eleverna ska ha en GPA på minst 80 eller 3.0 och goda rekommendationer för att komma ifråga för regelbunden inträde i Energy Studies masterprogrammet. Studenter med GPA över 75 och under 80 är ifråga för antagning på skyddstillsyn. Examensuppgifter Programmet tillåter heltid eller deltid inskrivningar. För att erhålla en Civilingenjörsexamen i Energy StudiesMåste studenten genomföra minst 24 poäng av doktorandkurs arbete, 6 hp av tvärvetenskaplig examensarbete om energirelaterade fält och ett nollkredit seminarium. Kurs Arbetet fördelas enligt följande: 9 poäng av erforderliga grundläggande kurser 3 till 6 poäng av valbar kurs från lista A på energiresurser, ekonomi och politik 6 till 9 poäng elektiv kurs från lista B på energi vetenskap och teknik 3 poäng valbara kurs som godkänts av handledare / s om elektiv inte från lista A eller B 0 kredit seminarium [-]

Ms I Biologi

Campusstudier Heltid Deltid October 2017 Libanon Beirut

Graduate Record Examination (GRE) krävs av alla sökande till examen arbete. Krav på en magisterexamen i biologi består av minst 21 timmar kredit i biologikurser numrerade 300 eller högre och en (9 kredit) avhandling. [+]

Forskarutbildningen består av en MS Programmet i biologi och en Forskarutbildning i cell- och molekylärbiologi. Den Graduate Record Examination (GRE) krävs av alla sökande till examen arbete. Krav för en MS examen i biologi bestå av minst 21 timmar kredit i biologikurser numrerade 300 eller högre och en (9 kredit) avhandling. Följande kurser är grundläggande kurser och bör tas av alla mastersstudenter: BIOL 310 (3 sp.), BIOL 315 (3 sp.), Och BIOL 393 (1 sp.). Om inget annat anges, kan endast ledande grund biologi majors med ett genomsnitt på 80 eller högre registrera sig i biologiforskarutbildningskurser med samtycke av instruktör. Program Krav (forskarutbildning) Minst 36 timmar kredit naturligtvis arbete utanför kandidatprogrammet, eller 18 timmar kredit naturligtvis arbete utanför masterprogrammet, förutom en 30-kredit avhandling, krävs. För att uppfylla kurskraven, sex krävs grundläggande kurser (18 poäng), förutom valbara kurser erbjuds. Bortom kandidatprogrammet, skulle varje doktorand registrera fyra terminer naturligtvis arbete i genomsnitt nio timmar kredit per termin. Högst 21 timmar kredit kan överföras från masterarbete om det anses inom ramen för programmet. Vid antagning till programmet, kommer varje elev tilldelas en akademisk rådgivare som kommer att utforma den uppsättning av valbara kurser för att möta elevens forskningsintressen och karriärmål, och kommer att råda om det behövs grundutbildningen för att åtgärda bristerna. Varje elevs studiegång kommer att utformas individuellt, i ljuset av den studerandes intressen och karriärmål. Alla uppgifter den akademiska rådgivare kommer att överföras till den studerandes avhandlingsrådgivare, som måste väljas senast vid utgången av det första året för studenter in med MS, och genom det andra året för studenter in med BS. Programmet omfattar det befintliga masterprogrammet och består av grundläggande kurser som behandlar grundläggande principer för cell- och proteinfunktion, genuttryck och två kurser som introducerar studenterna till grundläggande forskningsmetoder och bio-statistik. Dessutom är valbara kurser väljs mot fullbordandet av kurskraven. BEHÖRIGHETSVILLKOR En grundutbildning i genomsnitt minst 80 procent (eller standardiserad motsvarande från andra lärosäten) inom huvudområdet och en kumulativ i genomsnitt minst 75 procent (eller standardiserad motsvarande) för allt arbete på grundnivå som leder till en Kandidatexamen eller motsvarande från AUB eller andra erkända lärosäten. General GRE poäng krävs. Scores upp till tre år gamla kommer att accepteras. Obegränsade test poäng krävs, men avdelningarna får fastställa minimi krävs poäng. Minst två rekommendationsbrev. En detaljerad redogörelse för ändamålet (~ 400-500 ord) för varje val (stora eller koncentration) som anger syftet för att bedriva forskarutbildning inom visst område i AUB, och ange den sökandes forskningsintressen och / eller praktisk erfarenhet inom området. Studenter från icke-engelskspråkiga länder måste visa kunskaper i det engelska språket. En poäng på 530 på den engelska Antagningsprov (EEE), eller 583 på det pappersbaserade Test av engelska som främmande språk (TOEFL), eller 250 på den datorbaserade TOEFL eller 97 på Internet-baserade TOEFL, eller 7.0 på IELTS eller 147 om Verbal del av GRE (eller 410 om GRE testet togs före 1 augusti 2011), eller 25 om Verbal Del av GMAT undantar sökande som antagits från att ytterligare engelska kurser. [-]

MA

Ma I Mediestudier

Campusstudier Heltid Deltid October 2017 Libanon Beirut

Den AUB MA i Media Studies erbjuder studenter en bred tvärvetenskaplig humaniora läroplan grund i samhällsvetenskap som lär eleverna medieteori, forskning och praktik, och fokuserar på kritiskt tänkande och om mediernas roll i samhället. [+]

Den AUB MA i Media Studies erbjuder studenter en bred tvärvetenskaplig humaniora läroplan grund i samhällsvetenskap som lär eleverna medieteori, forskning och praktik, och fokuserar på kritiskt tänkande och om mediernas roll i samhället. Programmet erbjuder en regional och global räckvidd och betonar en liberal arts strategi som betonar teori, forskning, undervisning, och kritiska färdigheter, men innehåller också några grundläggande praktiska mediekunskaper. Förutom att utforska medieteorier, eleverna lär sig vetenskapliga forskningsmetoder och systematisk och kritisk undersökning av naturen, processer och konsekvenser av traditionella och nya medier. Studenter också utveckla solida digitala medie färdigheter som förbereder dem för "ett informationstekniken driven ålder" -en mål framträdande upprepas i uppdrag humanistiska fakulteten och vetenskap. Programmet frambringar frågor och principer för pressfrihet, mångkulturell kommunikation och medieetik och socialt ansvar. Den betonar universitetets engagemang "för att kreativt och kritiskt tänkande och medborgerligt ansvar" genom att betona kunnighet principer media som syftar till att producera akademiker som kan effektivt och kritiskt tillgång, analysera, utnyttja, utvärdera och skapa medie meddelanden, förutom till utvecklings mediepolitik och strategier . Antagning Krav för antagning till MA-programmet överensstämmer med de humanistiska fakulteten av vetenskaper. Sökande är skyldiga att lämna följande: två rekommendationsbrev, och redovisning av mål / forskningsintressen och erfarenheter. Varje elev kommer också att intervjuas efter ansökan för att avgöra hans / hennes yrkesbakgrund och kvalifikationer. Blivande doktorander utan bakgrund inom media studier kommer att krävas för att ta åtminstone följande förutsättning grundutbildningen: MCOM 202, MCOM 203, och MCOM 220, och en kurs i forskningsmetoder. Några eller alla av dessa förutsättning kurser kan frångås på en bedömning från fall till fall för motsvarande kurser eller relevant, omfattande, och verifierbar yrkeserfarenhet. De kompletterande kurser måste slutföras inom fyra konsekutiva terminer. Krav Den MA i Media Studies följer en liberal läroplan grund i samhällsvetenskap. Dess läroplan är avsedd för återvändande proffs och AUB och icke-AUB akademiker som syftar till att bygga upp grundläggande kunskaper i teorier, forskningsmetoder, och kritiska och praktiska färdigheter i fältet. Den MA-programmet erbjuder två spår. Eleverna kan välja antingen en uppsats alternativ eller ett projekt alternativ. Båda alternativen kräver 30 högskolepoäng. Eleverna måste bestämma vilka spår de vill göra med den tid de framgångsrikt slutföra omfattande examen, som normalt i slutet av det andra halvåret för heltidsstuderande. Baserat på deras omfattande tenta prestanda, kommer eleverna få råd att driva ett spår eller det andra. Alternativet Avhandlingen kräver åtta kurser (24 poäng), den omfattande tentamen (0 poäng), och en 6-poängsuppsats (MCOM 399). Alternativet Projektet kräver nio kurser (27 poäng), den omfattande tentamen (0 poäng), och en 3-kredit-projektet (MCOM 398). Samtliga kandidater till MA i Media Studies måste fylla MCOM 300, 301, 302, och 395 (heltäckande tenta) och minst två kurser från listan över valbara avdelnings. Resten av kurserna kan väljas från Institutionen valfria, de godkända allmänna valfria eller andra onoterade forskarutbildningskurser, efter rådgivare samtycke. Grundläggande kurser: MCOM 300, MCOM 301, och MCOM 302. Avdelning Tillval: MCOM 310, MCOM 311, MCOM 312, MCOM 313, MCOM 380, MCOM 381, MCOM 390, MCOM 391, Soan 310, Soan 312, Soan 315. Godkända General Valbara kurser - Politisk kommunikation: PspA 321, PspA 380, PspA 381, PspA 382. - Hälsokommunikation: HPCH 310, HPCH 332, HPCH 333, HPCH 334, HMPD 300, EPHD 331, EPHD 332. - Visual Literacy: GRDS 032, GRDS 036, GRDS 020. - Media management: MNGT 306, MKTG 306, MKTG 311, MKTG 312, MNGT 319, MNGT 332, MNGT 350. [-]

Masters Of Arts I Offentlig Politik Och Internationella Frågor

Campusstudier Heltid Deltid October 2017 Libanon Beirut

Den Master of Arts i offentlig politik och internationella frågor (MPPIA) Programmet är öppet för nya högskoleexamen från olika bakgrunder som vill utöva professionella eller akademiska karriärer i offentliga angelägenheter; liksom mitt i karriären yrkesverksamma i Libanon och regionen som vill fördjupa sina kunskaper inom området eller förvärva nya sätt att tänka och politiska verktyg. [+]

Den Master of Arts i offentlig politik och internationella frågor (MPPIA) Programmet är öppet för nya högskoleexamen från olika bakgrunder som vill utöva professionella eller akademiska karriärer i offentliga angelägenheter; liksom mitt i karriären yrkesverksamma i Libanon och regionen som vill fördjupa sina kunskaper inom området eller förvärva nya sätt att tänka och politiska verktyg. Den MPPIA programmet har två huvudsyften. Det kommer (1) ger studenterna möjlighet att fördjupa sina konceptuella, kritisk och praktisk kunskap om allmän ordning och internationella frågor, med särskilt fokus på de utmaningar som den arabiska regionen; och (2) ge dem den yrkeskompetens som krävs, verktyg och nätverk för att leda karriärer i offentliga angelägenheter. Den MPPIA programmet Syftet är också att utveckla och katalysera ny experimentell forskning genom samverkan mellan befintliga och nya lärare, doktorander och organisationer utanför AUB. I kurserna som erbjuds, och med de människor och organisationer inblandade, kan befintliga teorier vara critiqued och nya baserade på regionala och lokala särdrag avancerade. Den MPIAA programmet syftar till att fylla ett viktigt behov i regionen, nämligen att bygga upp kapaciteten inom den offentliga politiken och internationella frågor samtidigt knyta denna kapacitetsuppbyggnad med produktion och översättning av kunskap inom dessa områden. Det kan också bygga på en växande internationell och lokal efterfrågan för att studera arabiska världen, samt att påverka och leda den politiska dagordningen i och utanför regionen genom ledade politiska visioner och ståndpunkter som bygger på korrekt förstådda sammanhang och särdrag. Det kommer vidare att sträva efter att öka samverkan och kunskapsproduktion inom en syd-syd sammanhang en dimension mycket bristfälliga i arabregionen. Programmet godkändes av BOT mars 2014 och är registrerad hos Utbildning Institutionen för delstaten New York. Programmet väntar registrering hos Undervisningsministeriet och högre utbildning (Libanon) och kommer att börja ta emot studenter för hösten 2015. Pedagogiska mål och program Lärandemål Studenter som tjänar en magisterexamen i offentlig politik och internationella frågor kommer att kunna delta i och analysera den politiska processen i arab regionen inom det globala sammanhanget. Studenterna kommer också att kunna öka medvetenheten om allmän ordning och internationella problem; bedöma kvantitet och kvalitet på strategiskt relevanta uppgifter och teorier; avancera kapaciteten, ansvar och lyhördhet offentliga aktörer; och främja en sund offentlig politik som informeras av bevis. Efter avslutad detta tvärvetenskapliga studier, kommer eleverna att kunna: Förklara grundläggande teorier och processer till allmän ordning och internationella frågor Tillämpa tekniker och metoder inom allmän och internationell forskningspolitik Kritiskt analysera viktiga politiska och internationella frågor frågor Demonstrera muntlig och skriftlig kommunikation i offentliga och internationella politiska arenor Formulera inhemska och internationella offentliga politiska alternativ och argument Kritiskt bedöma giltighet och begränsningar av inhemska och internationella offentliga politiska teorier och argument Förkunskapskrav Behörighetskrav till programmet kommer att följa AUB Graduate Studies Policies. Kandidatexamen innehavare från relevanta områden studien är berättigade att ansöka om inträde i offentlig politik och internationella frågor masterprogrammet. Stödundervisning kan behövas för studenter som rekommenderas av Programmet. Engelska som modersmål och akademiker i universitetens där undervisningsspråket är engelska kan undantas från TOEFL. Det är nödvändigt för studenter att ha mellan kunskaper i arabiska språket. Förmågan att samtala, läsa och skriva på arabiska är avgörande att få förståelse för den arabiska regionen. Studenterna kommer att testas på deras arabiska nivå vid antagning, och, om inte modersmål eller flytande, kommer de att behöva ta arabiska klasser tillgängliga vid Institutionen för arabiska och Near Eastern språk. Eleverna ska ha en GPA på minst 80 eller 3.0 och goda rekommendationer för att komma ifråga för regelbunden inträde i offentlig politik och internationella frågor masterprogrammet. Studenter med GPA över 75 och under 80 är ifråga för antagning på skyddstillsyn. Minst ett års arbetslivserfarenhet rekommenderas starkt, och mer uppmuntras. Examensuppgifter Programmet tillåter heltid eller deltid inskrivningar. För att erhålla en Master of Arts examen i Public Policy och internationella frågorMåste studenten genomföra minst 36 poäng av doktorandkurs arbete och 6 hp av tvärvetenskaplig examensarbete eller praktik och sista året årigt projekt i icke-uppsats spår. Det finns också möjlighet att ge en 3-veckors intensivkurs (0 poäng) på Economics metoder före starten av höstterminen för de sökande som saknar denna bakgrund. Kurs Arbetet fördelas enligt följande: 18 poäng av erforderliga grundläggande kurser 12 poäng av valbara kurser 6 poäng av minikurser / seminarier om politik och internationella frågor med anknytning till den arabiska världen. [-]

Kontakt
Postadress
American University of Beirut
P.O.Box 11-0236 / (Department)
Riad El-Solh / Beirut 1107 2020

LB
Besöksadress
P.O.Box 11-0236 / (Department)
Riad El-Solh / Beirut 1107 2020

Beirut, LB
Postadress
American University of Beirut
3 Dag Hammarskjold Plaza,
8th Floor,
New York,

New York, NY 10017-2303 US
Besöksadress
American University of Beirut
3 Dag Hammarskjold Plaza,
8th Floor,
New York

New York, New York, US