Read the Official Description

ESA Presentation

Ades 1996 efter ett mellanstatligt avtal mellan Frankrike och Libanon, är ESA en Business School tillägnad utbildning av chefer och ledare i Libanon och Mellanöstern och förvaltas av Paris Ile-de-France regionala handelskammaren och industriministeriet.

Med uppdrag att bilda eliten av Libanon och regionen i morgondagens ledare, har ESA blivit en ledstjärna för akademisk excellens inom Libanon, och en plattform för samverkan och möten mellan Europa, Mellanöstern och Libanon.

Att betala angelägen uppmärksamhet till företag och deras behov, ESA hjälper dem att utveckla sina visioner, och hjälper dem att bättre uppnå sina mål genom att utbilda och coacha sina chefer och chefer.

Beläget i centrala Beirut, och i hjärtat av Mellanöstern, ESA hävdar dess räckvidd som en viktig internationell skola, som kombinerar talanger av hög nivå elever och professorer som rankas bland världens mest framstående specialister.

Styrkor av ESA

Program och kurser gjorda för att mäta, att utbilda chefer och chefer, i enlighet med de behov som den internationella arbetsplatsen.

En fakultet består uteslutande av professorer som dras från de bästa handelshögskolor i Europa, speciellt från ESCP Europa och HEC Paris.

Två internationella certifieringar, att validera varje akademisk bana: ESA Examen och examens från sin prestigefyllda partnerskola.

Flexibla scheman, vilket möjliggör både utbildning och yrkesliv som ska kombineras.

En inflytelserik internationellt nätverk, tillgänglig genom att gå med i ESA Alumni Association, som är kopplad till och en viktig medarbetare till ESCP Alumni Association.

En fördelaktig plats för affärsmöten, ESA anordnar regelbundet seminarier och panel konferenser med internationella talare.

Akademiska partners

Sedan starten har ESA bibehålls ett starkt nätverk bestående av några av de finaste Business Schools, särskilt ESCP Europa och HEC Paris.

Dessa partnerskap gör att våra studenter att dra nytta av en internationell fakultet av akademisk excellens, och få två certifieringar för varje internationell examen läroplan: ESA Degree, och examen från vår partnerorganisation.

Programs taught in:
Engelska
Franska

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires

Träna ekonomer att behärska och fördjupa sina kunskaper om de nödvändiga teorier och verktyg för utvecklingen av deras funktioner. ... [+]

XFM: Executive Master i Financial Management

Specialiserad läroplan i finans Mål: Innehavare av en universitetsexamen Minsta erfarenhet: 3 år Språk: Engelska

Mål

Träna ekonomer att behärska och fördjupa sina kunskaper om de nödvändiga teorier och verktyg för utvecklingen av deras funktioner.

Ett internationellt diplom

Executive Masters i Financial Management är ett gemensamt program av ESA Business School och SBA Bocconi, School of Management.

Kursstruktur

Varaktighet: 16 månader Organisation av kurser: en gång i månaden - torsdag, fredag ​​och lördag schema: från 9.00 till 18.00

avgifter

Undervisning: 19500 USD

[-]
Libanon Beirut Nederländerna Rotterdam
October 2019
Heltid
16 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires

Lärare, experter från näringslivet och internationella libanesiska uteslutande från de bästa internationella skolorna, inklusive ESCP Europe (rankad av Financial Times) o ... [+]

Master in Management

Mästaren i förvaltning av ESA, endast Grande Ecole-programmet i Libanon, som framtida chefer för att enkelt kunna utvecklas i konkurrenskraftiga, internationella och multikulturella miljöer.

EN INNOVATIV PROGRAM SPONSORER DIN AMBITIONS

En kurs som låter eleverna fördjupa och behärska teorierna och verktygen för en framgångsrik integrering i den professionella världen. Coaching studenter i definitionen och formaliseringen av ett trovärdigt professionellt projekt som möter deras önskemål och behov hos libanesiska och internationella näringsliv. En strategisk affärssyn, operativa färdigheter och förmåga att fatta beslut och driva förändringar för att göra det möjligt för studenter att bli effektiva medarbetare inom sina respektive områden.... [-]

Libanon Beirut
October 2019
Heltid
2 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires

Träna marknadsföring och kommunikation för att behärska och fördjupa sina kunskaper om de nödvändiga teorier och verktyg för utvecklingen av deras funktioner. ... [+]

MSM: Specialiserad Master i marknadsföring

Specialiserad läroplan i marknadsföringsmål : Innehavare av magisterexamen Minsta erfarenhet: 2 år Språk: Franska

Mål

Träna marknadsföring och kommunikation för att behärska och fördjupa sina kunskaper om de nödvändiga teorier och verktyg för utvecklingen av deras funktioner.

Två internationella diplom Specialiserade Master i marknadsföring och kommunikation från ESA Specialiserade Master i marknadsföring och kommunikation från ESCP Europe Kursstruktur

Varaktighet: 18 månader Kurser hålls en vecka av var tredje, från tisdag till fredag ​​från 16:00 till 20:30 och på lördag från 9:00 till 13:30

Avgifter ... [-]
Libanon Beirut Storbritannien London
October 2019
Heltid
18 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Ecole Superieure des Affaires
Address
ESA Campus, 289, rue Clemenceau, P.O. Box 113 – 7318
Beirut, Beirut Governorate, Libanon
Webbplats
Telefon
+961 1 373 373