Middle East University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Mellanöstern University (MEU) är en av de äldsta universiteten i Libanon, med våra rötter som sträcker sig tillbaka till 1930-talet. Men vi har varit i vår nuvarande plats på toppen av kullen i Sabtieh sedan 1946. Vår idylliska grönskande campus ger en hisnande utsikt över Beirut och Medelhavet främja en perfekt miljö för studier och socialisering.

MEU är en glad och omtänksam gemenskap där strävan efter akademisk excellens ses som viktig, men där sociala och andliga behov vårdas också. Vi är ett internationellt samhälle där alla människor ses som likvärdigt oavsett kulturell bakgrund, ras eller religiös tillhörighet.

Meu Fakta

Består av fyra fakulteter

Fakulteten för konst och vetenskap Faculty of Business Administration Fakulteten för lärarutbildning Filosofiska fakulteten och teologi

Akademiska Forskningscenter och institut

Arabic Language Institute Engelska Language Institute George Arthur Keough Bibliotek Institutet för islamiska och arabiska studier

Ytterligare program

MEU erbjuder också en Freshman Program, främmande Extern utbildningsprogrammet, en Intensive English Program, och en arabisk Språkprogram.

Olikt Campus

Vi är stolta över att ha studenter och personal som representerar mer än 20 länder från hela världen.

Plats

MEU ligger öster om Beirut i Sabtieh på 30 hektar av fredliga, grön sluttning, som ståtar med en hisnande utsikt över staden och Medelhavet.

Platser

Sidon

Middle East University

Address
Middle East University


Sidon, South Governorate, Libanon

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: