Skolor & universitet i Liechtenstein

Bästa skolor & universitet i Liechtenstein 2018

På denna sida kan du söka till universitet, högskolor och handelshögskolor i Liechtenstein. Du kommer lätt hitta all information om de topprankade universiteten i Liechtenstein. Klicka på "Läs mer " för en detaljerad beskrivning av universitetet och en översikt av de erbjudna utbildningarna.

Hitta universitet i Liechtenstein och bläddra genom sina program för att hitta de som passar dig bäst. Få all information om de olika studiemöjligheter i Liechtenstein och jämför terminsavgifter och längd för studien. Du kan spara tid och universitet kontakt i Liechtenstein direkt: fyll i "Begär gratis information " form, vilket kommer att sätta dig i kontakt med antagningen kontoret.

Starta sökningen efter din framtida utbildning direkt!

1 Resultat i Liechtenstein

University of Liechtenstein

Magisterexamen Liechtenstein Vaduz September 2018

University of Liechtenstein är ett internationellt erkänt universitet, topprankade på grund av sin odling av den nära kopplingen mellan studier och praktik. Universitetet är en stiftelse offentligrättslig, som gör det möjligt att uppfylla dess prestanda mandat självständigt och flexibelt (lagen om Hochschule Liechtenstein den 25 november 2004). Innehållet i utbildningen och överförings erbjudanden är inriktad på samhällsbehov och affärskrav. Dess viktigaste aspekterna (arki… [+] tektur och planering, Business Economics) är inom kandidat-, magister- och program doktorsexamen, fortbildning, forskning och utveckling eller teknik och kunskapsöverföring. Cirka 800 studenter registrerade i kandidat-, magister- och doktorsexamen utbildningsprogram, Executive masterprogram och forskarutbildning, liksom universitetsutbildning antingen på heltid eller i en fortbildning kapacitet. Dessa utbildnings erbjudanden är tvärvetenskaplig och i linje med det internationella beslutsfattandet och ansvaret expertis. Uppdragsbeskrivning Vår uppgift är att skapa och sprida kunskap. På så sätt stöder vi och utmana våra elever och lärare. University of Liechtenstein kännetecknas av en särskilt nära relation till verksamheten, vilket skapar en inlärningsmiljö med en potential för personlig utveckling. University of Liechtenstein är autonom och finansieras av olika källor. Undervisning, lärande och forskning är av hög kvalitet samt nationell, regional och internationell betydelse. Principerna av vårt arbete Våra anställda är proaktiva och ansvarsfulla meningsfränder och co-designers i en högproduktiv lag. Vi skapar produktivitetsorienterad innovationsfrämjande nätverk. Med vår kund- och marknadsorienterad utbildningsutbud, tillämpad FoU och tekniköverföring, erbjuder vi en framåttänkande, internationellt utbud av tjänster. Våra erbjudanden, produkter och tjänster uppfyller högsta kvalitetskrav i både innehåll och form till ett pris i linje med marknaden. Vi är ledande inom området på grund av våra specialiserade erbjudanden Våra kvalitetskrav och potentiella marknadsutsikter är grunden för vår fortsatta tillväxt. Vi initiera och genomföra innovationer Vi finansieras genom vinstinriktade tjänster i linje med marknaden samt genom statens utbildning mandat och tredjeparts donationer. Reserver som uppkommer från ett företags framgång utgör grunden för ytterligare innovationer. Vi odlar rättvis, kundorienterad uppträdande gentemot alla våra referensgrupper och ta med dem i så stor utsträckning som möjligt i våra beslutsprocesser. Vi är en aktiv kontaktcentret som förbinder universitet, näringsliv och samhälle. Vi föra människor samman och skapar impulser för framtiden. [-]