Lithuanian Sports University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Lithuanian Sports University ( LSU ) är stolt över att vara det enda specialiserade universitetet i Litauen, som har förenat Movement and Sports Science i över åtta decennier. Studier inom idrott och närliggande områden ökar, samtidigt som nya möjligheter till framgångsrika kandidater öppnas. Det kommer att finnas en kontinuerlig ökning av behovet av yrkesverksamma som hjälper dem som strävar efter ett hälsosamt, aktivt och långt liv.

Därför kan du lyckas i livet tillsammans med LSU , där studier, idrottsvetenskap och övning är sammankopplade. Exceptionell uppmärksamhet åt varje internationell student, vetenskapsbaserade studier och idrotts-levande samhälle kommer att ge kunskap och intressant upplevelse varje dag. Gör rätt val och det hjälper till att genomföra dina mål och bli exceptionella.

Bland LSU kandidaterna finns det många framstående forskare, världsberömda tränare, kända idrottare och framstående offentliga figurer. Ett stort antal av LSU studenterna och studenterna har blivit mästare och prisvinnare av OS, World och European Championships.

Platser

Kaunas

Lithuanian Sports University

Address
Lietuvos sporto universitetas
Sporto 6

44221 Kaunas, Kaunas län, Litauen
Telefon
+370 37 302 644

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium