University of Luxembourg, Faculty of Language And Literature, Humanities, Arts And Education (FLSHASE)

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Universitetet i Luxemburg: Fakulteten för humaniora, utbildning och samhällsvetenskap

Luxemburg är ett flerspråkigt europeiskt forskningsuniversitet med nästan 6 200 studenter från hela världen. Vårt universitet är en modern institution som erbjuder en unik blandning av internationell expertis och nationell relevans, som levererar kunskap för samhället och företag. Universitetet i Luxemburg rankades bland de bästa 201 till 250 universiteten världen över och # 1 världen över för sin internationella syn på Times Higher Education (THE) World University Rankings 2020.

En fakultet med en personlig touch

Med ett unikt urval av flerspråkiga kandidatprogram och kandidatprogram erbjuder fakulteten för humaniora, utbildning och samhällsvetenskap innovativa och attraktiva perspektiv för nästa generation akademiker och yrkesverksamma. Eleverna har små klassstorlekar och många kurser undervisas som seminarier. som ger eleverna möjligheter till diskussion och hjälper dem att få ut mesta möjliga av sin lärande. Det finns inga ytterligare undervisningsavgifter för internationella studenter (anmälningsavgiften för masterstudenter är € 200 / termin).

Campus Belval, University of Luxembourg

Luxemburgs universitet / Sophie Margue

Flerspråkig undervisning

Vår internationella lärare är en av våra viktigaste tillgångar. De flesta av våra examina undervisas på engelska och / eller franska och / eller tyska. Gratis språkkurser erbjuds och campuslivet är lika flerspråkigt och multikulturellt som Luxemburgs land. Studenter får insikt i olika akademiska kulturer och får en examen som ger dem tydliga fördelar på arbetsmarknaden.

En internationell atmosfär

Studentmobilitet och kulturell öppenhet uppmuntras och främjas vid Luxemburgs universitet. Alla våra studenter måste tillbringa minst en termin utomlands på ett av våra partneruniversitet i Europa, Nordamerika eller Asien.

Lärare i Luxemburg

Luxemburg, Europeiska unionens näst minsta medlemsland, är ett verkligt multikulturellt och flerspråkigt land med tre officiella språk och har över 170 nationaliteter. Staden Luxemburg har en livlig kultur- och konstscen inklusive museer, teatrar och musikplatser. Staden Luxemburg är en av de säkraste huvudstäderna i världen. Fakulteten för humaniora, utbildning och samhällsvetenskap ligger på Belval, en före detta stålindustri, bara några km utanför Luxemburg. Den enorma webbplatsen samlar akademisk forskning och undervisning, arbete och fritid, stadsliv och kultur och är en spännande plats att arbeta, studera och leva.

28919_copyright.jpg

Platser

Esch-sur-Alzette

Address
2, avenue de l'Université

L-4365 Esch-sur-Alzette, Luxemburg District, Luxemburg

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium