Skolor & universitet i Macau

Bästa skolor & universitet i Macau 2018

På denna sida kan du söka till universitet, högskolor och handelshögskolor i Macao. Du kommer lätt hitta all information om de topprankade universiteten i Macao. Klicka på "Läs mer " för en detaljerad beskrivning av universitetet och en översikt av de erbjudna utbildningarna.

Hitta universitet i Macao och bläddra genom sina program för att hitta de som passar dig bäst. Få all information om de olika studiemöjligheter i Macao och jämför terminsavgifter och längd för studien. Du kan spara tid och universitet kontakt i Macao direkt: fyll i "Begär gratis information " form, vilket kommer att sätta dig i kontakt med antagningen kontoret.

Starta sökningen efter din framtida utbildning direkt!

1 Resultat i Macao

University of Saint Joseph

Magisterexamen Macao Macau Kina Hefei August 2018

&nbsp USJ University of Saint Joseph   - En europeisk stil universitet i Macau, Kina - Alla USJ examensbevisen utfärdas av både USJ och det katolska universitetet i Portugal - USJ undervisar i engelska och har en mångkulturell miljö &nbsp Universitetet i Saint Joseph (tidigare IIUM) bildades i Macao av det katolska universitetet i Portugal och stift Macau 1996. USJ är organiserad i fyra skolor: Konst, Brev och vetenskaper, ledarskap och regeringen, intelligenta syste… [+] m och teknik, Christian Studies. Macau är en mångkulturell stad och USJ återspeglar denna egenskap. Våra studenter, medlemmar lärare och personal representerar många nationer och etniska grupper. Denna miljö ger eleverna en känsla av att studera utomlands under vistelsen i hemmet, stimulerar kunskaper utbyten och livserfarenheter och förbereder dem att leva i ett mångsidigt, global och uppkopplad värld. Vårt undervisningsspråk är engelska, det mest spridda språket i världen. Men alla våra studenter åtar sig också kurser i putonghua och portugisiska att vara bättre rustade att arbeta och bo i en globaliserad värld. I lag, är alla grader gemensamt tilldelats av universitetet i Saint Joseph (USJ) och av det katolska universitetet i Portugal (UCP), en ledande portugisisk universitet med en respektabel internationellt rykte. &nbsp Universitetet erbjuder en inlärningsmiljö centrerad på forskning, med ett modulärt system som möjliggör öppen inskrivning och ett ständigt flöde av lärare från hela världen. Just nu erbjuder vi mer än 50 program på grundnivå, forskarstuderande diplom, magister-och doktorsexamen. Licentiat i arkitektur, kommunikation och media, ekonomi, internationella relationer och i filosofi, Master i socialpsykologi och körledning, samt en doktorsexamen i Science är några av de senaste tilläggen till vårt universitet, som också erbjuder licenciate program i statliga utredningar, information teknik, filosofi, psykologi, Christian studier och socialt arbete samt magister-och doktorsexamina i företagsekonomi, design, utbildning, regeringen, historia, Inf Förnyelsen teknik, klinisk psykoterapi, musik och religion. Forskning i en global och kooperativa perspektivet är också en central del av vårt arbete och det är därför vi är bredda samarbetet med universitet och högskolor i BRIC-blocket och andra tillväxtländer. Vi har för närvarande avtal med institutioner från Brasilien och Latinamerika, Ryssland och Europa, Kina och Sydostasien. [-]