University For Information Science And Technology

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Efterbehandling gymnasiet och tänker på ett universitet att delta? Tja då är du på rätt plats!

University of Information Science and Technology, "St. Paul aposteln" (Uist) är en av de mest välkomnande universitet i Makedonien. Med en engagerad personal och administration, alla studenter som deltar Uist lämna den känsla som de har en ny familj. Uist mångkulturella studenter är mycket tydligt särskilt under den årliga kulturdagar att visa upp den rikedom och kulturarv av kulturer i unive | rsity. Ta en titt på den internationella Corner och du ser själv.

Uist har starka akademiska rötter som visas genom sin kunniga studenter och akademisk personal. De flesta klasser är organiserade i små elevgrupper som stöd i att se till att professorerna kan överföra så mycket information som behövs samtidigt som varje varje elevs individuella behov. Detta bidrar till den personliga akademiska förhållningssätt och behandling som eleverna får på denna läroanstalt på hög nivå. Alla klasser delas mellan instruktions / teoretiska sessioner och handledning / laborationer.

Gör dig redo att investera i din framtid och öppna dina egna dörrar till utbildning i världsklass som garanterar stor framgång i dina framtida karriärmöjligheter. Uist har skräddarsytt för att stödja någon elev att nå sina drömmar. Logga in för att din framtid!

Kontrollera villkoren och villkoren för att erhålla stipendier för att studera på Uist.

Ohrid

Ohrid är en av de äldsta boplatser i Europa. Det är en turistiska, kulturella och andliga centrum Makedonien. Placerad på stranden av sjön Ohrid, som uppskattas till cirka 3 miljoner gamla och är en av de äldsta sjöarna i världen, staden Ohrid tillsammans med sjön placeras på listan över världsarv. Ohrid har fördelarna med en modern stad med ärorika förflutna och rik kultur i en verkligt idyllisk miljö. Det är en blandning av historia och det moderna livet. Ohrid erbjuder en möjlighet för vistelse och studier i en sund miljö full av traditioner och kulturella värden. Dess naturskön miljö korsas med modern social och kulturell livsstil.

En fullt stipendium tilldelas en kandidat från vart och ett av de stödberättigade länderna: Azerbajdzjan, Demokratiska folkrepubliken Algeriet, Angola, Armenien, Förenade Arabemiraten, Barbados, Bosnien och Hercegovina, Förbundsrepubliken Brasilien, Republic Burundi, Republiken Kamerun, Folkrepubliken Kina, Kroatien, Tjeckien, Republiken Egypten, Estland, Demokratiska förbundsrepubliken Etiopien, Gabon, Republiken Ghana, Georgia, Staten Israel, Indien, Republiken Indonesien, Japan, Kazakstan, State of Kuwait, Laos Demokratiska folkrepubliken, Lettland, Libanon, Litauen, Malaysia, Marocko, Moldavien, Mongoliet, Namibia, Oman, Islamiska republiken Pakistan, Palestina, Portugal, Polen, State of Qatar, Rumänien, Ryssland, Saudiarabien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Demokratiska socialistiska republiken Sri Lanka, USA, Storbritannien Thailand, Förenade republiken Tanzania, Tunisien, Republiken Uzbekistan, Ukraina, Socialistiska republiken Vietnam, Republiken Ungerns, Arabrepubliken Zambia och Organization of American States. Stipendiet ger:

fulla studieavgifter; visum och uppehållstillstånd avgifter returflygresa från den sökandes hemland; vid universitetets studentrummet "Nikola Karev" i Ohrid, Makedonien boende och mat (helpension); en månatlig ersättning på 5000 MKD (cirka 82 euro); Tidsfristen för inlämnande av ansökningar är 31 JULI 2015

VÄNLIGEN begära mer information för stipendier till utländska studenter.

Platser

Ohrid

University for Information Science and Technology

Address
Partizanska bb
6000 Ohrid, Ohrid kommun, Makedonien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium