Unicaf University (MW)

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Unicaf är en global utbildningsorganisation baserad i Europa och erbjuder stipendier för berättigade kandidater för att bedriva akademiska studier med sina partneruniversitet, för närvarande University of Suffolk ( UK) , Liverpool John Moores University (UK) , University of South Wales (UK) , University of California, Riverside Extension (USA) och Unicaf University ( Afrika) med flera campus. Utöver de helt onlineprogram som erbjuds via partneruniversiteten, erbjuder Unicaf ett antal undervisade program på Unicaf universitets campus.

Unicaf Scholarship Program har hittills tilldelat över 100 miljoner dollar stipendier till mer än 30 000 behöriga sökande i 156 länder runt om i världen. Stipendierna delas ut till begåvade individer som är ekonomiskt utmanade och de reducerar kostnaderna för undervisningsavgifter avsevärt. de återstående avgifterna betalas i enkla avbetalningar, som en del av skräddarsydda, prisvärda betalningsplaner.

Unicaf underlättar den globala onlineleveransen av läromedel för kandidatexamen, magisterexamen eller doktorsexamen genom dess senaste digitala plattform, Virtual Learning Environment (VLE) . Lärande online vinner mark som ett effektivt sätt att förmedla ny kunskap, färdigheter och kvalifikationer, som är lämpliga för människor som bor borta från stadscentra, för familjeomsorg och hembakare, för personer med funktionsnedsättningar och för yrkesverksamma som inte kan ge upp sin karriär och löner för att få nya kvalifikationer för att söka en befordran eller hitta ett bättre jobb. Unicaf VLE, som är tillgänglig via alla mobila eller stationära enheter, möjliggör åtkomst till läromedel dygnet runt, regelbunden kontakt med handledare, tillgång till en omfattande e-bibliotekssamling och nätverk med studenter och proffs i många olika länder och kulturer. Onlineleverans av kursmaterial genom Unicaf VLE använder modern teknik och metoder (som videor, frågesporter, gruppprojekt och mer), som hjälper till lärande genom att göra det roligare och intressantare.

Månadsintag gör det möjligt för studenter att registrera sig hos Unicaf under hela året. Medan du studerar i moduler kan eleverna utforska ett ämne åt gången innan de går över till nästa.

De fyra huvudsakliga fördelarna med att studera genom Unicaf är: Prisvärdhet, flexibilitet, tillgänglighet och trovärdighet.

Unicaf är fysiskt närvarande genom universitetscampusser eller lärningscentra i 12 afrikanska länder (Egypten, Ghana, Kenya, Malawi, Marocko, Nigeria, Somalia, Uganda, Zimbabwe, Sydafrika, Zambia och Rwanda) och har också kontor i Europa.

Platser

Lilongwe

Address
Unit 1 Shoppers Mall (Opposite Game & Shoprite), Area 4, Plot 67,
Lilongwe, Centrala regionen, Malawi

New York

Address
1745 Broadway
10019 New York, New York, Amerikas förenta stater

Aten

Address
265 Mesogeion Ave,
Neo Psychico

Aten, Centrala Aten, Grekland

bukarest

Address
31A Economu Cezarescu Street,
Sector 6

060754 bukarest, bukarest, Rumänien

london

Address
Kemp House, 152 City Road
EC1V 2NX london, england, Storbritannien

Kairo

Address
No.39 Lebanon Street, 6th Floor
El Mohandessin

Kairo, Cairo Governorate, Egypten

Accra

Address
Ghana Christian University College
Off Dodowa Amrahia Main Road

AF 919 Accra, Greater Accra Region, Ghana

Port Louis

Address
5th Floor, Wing A,
Cybertower 1,
Ebene Cybercity

Port Louis, Port Louis District, Mauritius

Nairobi

Address
Nairobi, Nairobi län, Kenya

Lagos

Address
10, Peace Avenue
Lagos, Lagos, Nigeria

Mogadishu

Address
Km-4, Hodan Mogadishu
Mogadishu, Banaadir, Somalia

Lusaka

Address
Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (Opposite United Nations HQ) Longacres
Lusaka, Lusaka-provinsen, Zambia

Irbid

Address
Jordan-Irbid
Irbid, Irbid Governorate, Jordanien

Cypern online

Address
Cypern online, Cypern

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium