Läs den officiella beskrivningen

GlobalNxtUniversity är en banbrytande akademisk institution som levererar utbildningar genom en unik online global klassrumspedagogik. GlobalNxt sätter samman över 75 utmärkta lärare från över 17 länder och grundligt utvecklat innehåll, en ny kvalitetsstandard för onlineutbildning. Genom en toppmodern online inlärningsplattform erbjuder universitetet högt interaktivt lärande när som helst och från var som helst. GlobalNxt är helt engagerad i att tillhandahålla studentcentrerat livslångt lärande som ger meningsfulla och relevanta utbildningsresultat.

Universitetets globalt diversifierade studentpopulation representeras av över 72 olika länder. Vidare har universitetet genom nära branschpartnerskap talangutvecklingsprogram med över 100 multinationella företag.

Kurser som för närvarande erbjuds av GlobalNxtUniversityinclude Masters of Business Administration, doktorsexamen i företagsekonomi och civilingenjör i informationsteknologi management. Universitetet utvecklar också skräddarsydda program för organisationer för att möta deras specifika talangs- och kompetensutvecklingsbehov. Planer är på gång för att erbjuda en rad grundutbildningsprogram och forskarutbildningsprogram samt etablera nya skolor inom utbildning, media och hälsovetenskap de närmaste tre åren.

Universitetets unika akademiska arv och erfarenhet av online-utbildning grundar sig på U21Global, ett online-utbildningsinitiativ som ursprungligen banades av en grupp av 21 internationella universitet.

GlobalNxtUniversity är en del av Manipal Global Education Services (MaGE), en internationell leverantör av högre utbildningstjänster, som tillhandahåller utbildnings- och utbildningstjänster till över 300 000 studenter, från 6 universitet och 9 campus i 5 länder.

Dina studiealternativ

Kommer du välja att följa förpackningen eller sticka ut från mängden?

Att studera för internationellt erkänd examen är ett betydande åtagande och åtagande. För många innebär det betydande tid och finansiering. För dem som redan är anställda kan akademiska studier vara praktiskt taget omöjliga på grund av behovet av att jonglera jobb, familj och sociala åtaganden samtidigt.

Traditionell akademisk kvalitet i ett modernt, interaktivt format

Det är där universitetet och dess unika universitetsmodell kommer in.

  • Vill du vara en del av ett av världens nyaste och mest innovativa universitet?
  • Vill du komma åt och lära dig av känd, internationell fakultet?
  • Vill du gå med och interagera med en global studentbas?
  • Vill du ha flexibilitet att lära dig på en tid och plats som passar dig?

Om svaret är ja, så har du kommit till rätt ställe.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Riyas Hatia | Student Testimonial | MBA @ GlobalNxt University

Mohammed Amanullah | Student Testimonial | MBA @ GlobalNxt University

Mazen Rahhat | Student Testimonial | MBA @ GlobalNxt University

GlobalNxt University - A Manipal Group Institution