GlobalNxt University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Manipal GlobalNxt University är en banbrytande akademisk institution som levererar utbildningsprogram genom en unik global klassrumspedagogik. GlobalNxt samlar över 75 utmärkta fakulteter från över 17 länder och noggrant utvecklat innehåll och sätter en ny kvalitetsstandard för utbildning online. Genom en avancerad online-inlärningsplattform erbjuder universitetet studenter mycket interaktivt lärande när som helst och var som helst. GlobalNxt är fullt engagerat i att tillhandahålla studentcentriskt livslångt lärande som ger meningsfulla och relevanta utbildningsresultat.

Universitetets globala studentpopulation representeras av över 72 olika länder. Genom nära branschpartnerskap har universitetet dessutom talangutvecklingsprogram med över 100 multinationella företag.

Kurser som för närvarande erbjuds av Manipal GlobalNxt University inkluderar Masters of Business Administration (MBA), Master of Business Administration in Banking

Universitetets unika akademiska arv och erfarenhet av online-utbildning grundar sig på U21Global, ett online-utbildningsinitiativ som ursprungligen banades av en grupp av 21 internationella universitet.

Universitetet är en del av Manipal Global Education Services (MaGE), en internationell leverantör av högre utbildningstjänster som tillhandahåller utbildningstjänster till över 300 000 studenter, från 6 universitet och 9 campus i 5 länder.

Dina studiealternativ

Kommer du välja att följa förpackningen eller sticka ut från mängden?

Att studera för en internationellt erkänd examen är ett betydande åtagande och åtagande. För många innebär det betydande tid och ekonomi. För dem som redan är anställda kan akademiska studier vara praktiskt taget omöjliga på grund av behovet av att jonglera jobb, familj och sociala åtaganden samtidigt.

Traditionell akademisk kvalitet i ett modernt, interaktivt format

Det är där universitetet och dess unika universitetsmodell kommer in.

  • Vill du vara en del av ett av världens nyaste och mest innovativa universitet?
  • Vill du komma åt och lära dig av känd, internationell fakultet?
  • Vill du gå med och interagera med en global studentbas?
  • Vill du ha flexibilitet att lära dig på en tid och plats som passar dig?

Om svaret är ja, så har du kommit till rätt ställe.

Platser

Kuala Lumpur

GlobalNxt University - A Manipal Group Institution

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium