HELP University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

VÅRT UPPDRAG

Att hjälpa människor att lyckas i livet och att leva ett liv av betydelse genom utbildning

Översikt över HJÄLP

Sedan 1986 har vi vuxit stadigt och robust. Vi har lidit vår studentnummer och säkerställt en stark finansiell ställning. Vi har utmärkt oss genom briljera som en tanke ledare, en inkubator av framstående akademiker, en modell av selektiv kompetens, och som en samhälls vårdande institution.

Alla dessa år har våra pedagogiska mål har varit att förbereda studenterna för deras första jobb forskarskolan, att förbereda studenterna för deras efterföljande karriär och att förbereda studenterna för ett meningsfullt och produktivt liv. Enheterna i vår vision är våra värderingar som är baserade på "Pride Of Achievement, Dela framgång, modet att vara, att vara medkännande och vara betydande"

VÅR VISION:

För att vara ett universitet med en stark kvalitetskultur och ledarskap som fokuserar på sunda akademisk standard, ständiga förbättringar och kompetensutveckling av studenter och personal. För att vara ett universitet som ger en lärorik erfarenhet som förbättrar karriärutveckling, livstidsvärden och självförverkligande För att vara ett universitet med en stark forskningsinriktning på våra viktigaste kompetensområden. För att vara ett universitet som delar vår framgång med intressenter och samhällen vi tjänar

VÅRA VÄRDEN:

Pride of Achievement delning Framgång Modet att vara Att vara medkännande Vara betydande

Platser

Kuala Lumpur

HELP University

Address
No. 15, Jalan Sri Semantan 1, Bukit Damansara, 50490 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
50490 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium