IACT College

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Den kreativa kommunikationsspecialisten

Det finns inget bättre sätt att utmärka sig inom den kreativa industrin än att undervisas av den enda kreativa kommunikationsspecialisten i Malaysia. IACT College , även känd som International Advertising, Communication and Technology College grundades på 1970-talet av Malaysias Advertisers Association (MAA) och Association of Accredited Advertising Agents of Malaysia (4As), Malaysias största reklamföreningar.

IACT College är en specialistklinik som är känd och betrodd av branschen att kontinuerligt tillhandahålla en branschrelevant läromiljö som speglar nuvarande branschstandarder och praxis. Tillsammans med en holistisk undervisningsmetod och läroplan utmärker studenterna inte bara sina studier utan utvecklar också användbara livsförmågor.

SYN

IACT College strävar efter att vara en föredragen malaysisk institution dedikerad till att vårda sina studenter att tänka kritiskt och att agera klokt, med integritet och att ge ett positivt bidrag till världen.

Vi står fast vid vår filosofi om att vara ett college från branschen, för branschen.

UPPDRAG

IACT College kommer att styras av följande tro och principer för att förverkliga vår vision:

 • Vi strävar efter att ge en dynamisk och tillgänglig 21-tals utbildning med högsta kvalitet som är välbalanserad och relevant för världen i stort.
 • Vi strävar efter att ge en bördig och tekniskt driven lärmiljö som värderar sociala, kulturella och rasliga mångfald, yttrandefrihet och ömsesidig respekt.
 • Vi tror att vi ska arbeta mot säkerhet och välbefinnande hos studenter, lärare, supportpersonal, leverantörer och intressenter.
 • Vi vårdar en passion för kontinuerliga förbättringar av undervisning, stipendium och administrativa standarder.

IACT Advantage

Undervisas och utbildad av industriexperter

IACT College säkerställer att våra studenter har många möjligheter att engagera sig med branschledare och är utrustade med utbildning som är relevant för branschens bästa praxis. Vårt lärarteam består av branschexperter och högutbildade proffs inom sina respektive områden.

 • Utarbeta en marknadsföringskampanj för Nescafé
 • Skriva pressmeddelanden för Samsung Galaxy S5 lanseringen
 • Designa en reklamhud för Nissan Almera
 • Utveckla en webbplats för Universal Musics lansering av det nyaste Madonna-albumet
 • Skapa en tv-reklam för Gatsby hårprodukter
 • Göra en film för 3M för att ta itu med problem med vattenkvaliteten i Malaysia

Genom alla dessa erfarenheter samverkar studenterna med och utvärderas av branschledare. Denna nivå av interaktion och återkoppling är oersättlig. Nivån på industrins engagemang som studenterna hittar i klassrummet är oöverträffad av någon annan institution, och det är genom detta engagemang att eleverna förstår industrins realiteter och vad som är nödvändigt för att lyckas.

Läs mer

Job-ready Education

IACT College tar ett unikt förhållningssätt till klassrummet. För att göra lärandet användbart måste det göras praktiskt. På IACT görs detta genom projektbaserat lärande där studenterna omedelbart tillämpar de teorier de lär sig i projekt med multinationella och börsnoterade företag. Denna omedelbara ansökan låter eleverna förstå vad som krävs för att lyckas när de har examen.

Prisvinnande kreativitet

Här på IACT College , lär vi oss inte kreativitet. Vi inspirerar kreativitet. Individualitet är ett drag vi värdesätter och vi kommer att sträva efter att tillhandahålla den perfekta plattformen för att visa upp din talang. Våra studenter har en rekord på över 60 topputmärkelser inom industrin under de senaste tre åren.

Lärande måste vara praktisk. Det finns inget annat sätt att se till att eleverna är klara på jobbet vid examen.

IACT Campus

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska

Se Basår » Se Certifikater » Se Humanistiska kandidatexamina » Se Diplom »

Kontakt