INCEIF The Global University of Islamic Finance

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Beslutad av Bank Negara Malaysia att utveckla talang för den globala islamiska finansbranschen, INCEIF - Global University of islamisk finansiering - Är på väg att bli en respekterad ledare i islamisk finansiering. Nästan ett decennium efter invigningen, är INCEIF konsekvent utexaminerade i islamisk finansiering studier, har de flesta av vem fått arbete i tillsynsorgan, akademiska och finansiella institutioner över hela världen.

Affärs först

Tankat av en ökad aptit för Shariah-kompatibla produkter från alltmer sofistikerade konsumenter och investerare, är den islamiska industrin finansiella tjänster upplever tillväxt som bara kan upprätthållas genom innovationer som levereras av en ny generation av innovativa affärs tänkare. INCEIF doktorander med en global utblick, väl insatt i modern corporate finance och Shariah principerna, och redo att konkurrera i ett teknikdrivet ålder av den globala finans.

INCEIF Masters i islamisk finansiering Practice delkurser täcker ett brett spektrum av viktiga ämnen som spänner från förmögenhetsförvaltning, bank- och investerings till finansiella tjänster, etik och samhällsstyrning. Programmet kommer att ge studenterna en omfattande och praktisk förståelse för islamisk ekonomi, finans och Sharia samt den miljö där islamiska finansiella aktörer verka inom.

Den MSc i islamisk finansiering erbjuder en fördjupad utbildning i de viktigaste områdena för islamisk ekonomi, finans och Shariah från både teoretiska och tillämpade aspekter. De delkurser ge studenterna möjlighet att ha en övergripande förståelse av den ekonomiska, finansiella och juridiska miljö där leverantörer av islamiska finansiella tjänster fungerar. Programmet är utformat för att ge yrkesverksamma utrustade med expertis inom både konventionell finansiering och Sharia.

Den INCEIF Doctoral program har utvecklats för att producera forskare med internationellt anseende, med en forskarutbildning strukturerad för att ge studenterna möjlighet att förvärva tekniska och intellektuella förmåga som behövs för att bedriva forskning inom ett brett spektrum av områden i islamisk finansiering.

En imponerande fakultet

INCEIF räknar några av de bästa hjärnorna i islamisk finansiering bland sina lärare. Fakultetens medlemmar inkluderar Prof. Abbas Mirakhor, tidigare verkställande direktör vid IMF, som är för närvarande förste innehavaren, INCEIF islamisk finansiering ordförande; Prof. Rodney Wilson, en av pionjärerna i islamisk finansiering akademiska; och Prof. Datuk Rifaat Ahmed Abdel Karim, första generalsekreterare för både Islamic Financial Services Board (IFSB) och redovisning och revision Organisationen för islamiska finansiella institutioner och för närvarande VD för International Islamic Liquidity Management.

Förutom att skapa akademiska program har INCEIF också samarbetat med internationella institutioner som Världsbanken, IFSB och Islamiska utvecklingsbanken att erbjuda verkställande program och forskning inom islamisk finansiering som riktar sig till en internationell publik även i Japan, Turkiet, Luxemburg, Irland och Senegal .

En stödjande internationell campus

Den internationella intresset för INCEIF program har lockat elever i alla åldrar, religioner och socioekonomiska bakgrunder från över 80 länder, vilket skapar en mångskiftande campus gemenskap. Den INCEIF Knowledge Management Centre (KMC) är den mest omfattande i sitt slag på islamisk finansiering. Den KMC erbjuder lärresurser och tjänster i både fysiska och digitala format för att stödja undervisnings- och forskningsprogram vid universitetet samt den globala islamiska finansbranschen, med resurser på både islamiska och konventionell finansiering samt ekonomi, bank, historia och tillhörande ämnen.

Den INCEIF campus är 15 minuter från centrum av Kuala Lumpur, Malaysia; en av de mest levande islamiska finansiella marknaderna i världen och en av Asiens mest beboelig städer. Campus skäl huset en trio av tre våningar höga huvudbyggnader och funktioner imponerande faciliteter, inklusive en stor kapacitet auditorium, klassrum, en tre meter djup pool och separata gym för män och kvinnor.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MSc:er » Se skolans Masterprogram » Se Certifikater » Se PhD »

Program

Skolan erbjuder också:

MSc

Magister I Vetenskapen I Islamisk Finansiering

Campusstudier Heltid January 2019 Malaysia Kuala Lumpur

Den Civilingenjör i islamiska Finance erbjuder en fördjupad utbildning i de viktigaste områdena för islamisk ekonomi, finans och Shariah från både teoretiska och tillämpade aspekter. De kursmoment kommer att ge studenterna möjlighet att ha en övergripande förståelse av den ekonomiska, finansiella och juridiska miljö där leverantörer av islamiska finansiella tjänster fungerar. [+]

Den MSc i islamisk finansiering erbjuder en fördjupad utbildning i de viktigaste områdena för islamisk ekonomi, finans och Shariah från både teoretiska och tillämpade aspekter. De kursmoment kommer att ge studenterna möjlighet att ha en övergripande förståelse av den ekonomiska, finansiella och juridiska miljö där leverantörer av islamiska finansiella tjänster fungerar. Syftet med programmet är att producera professionella utrustade med expertis inom både konventionell finansiering och Sharia.

INCEIF har erhållit godkännande från ministeriet för högre utbildning för att starta Civilingenjör i islamisk finansiering, i stället för Masters i islamisk finansiering (MIF), början av september 2013.... [-]


Magisterexamen

Magister I Islamisk Finansiering Praktiken

Online Campusstudier Heltid Deltid January 2019 Malaysia Kuala Lumpur + 1 fler

The Masters i islamisk finansiering Practice (MIFP) programmet är en forskarutbildningskurs syftar till att producera inom branschen med Global Insight, holistisk kunskap och spetskompetens i islamisk finansiering. [+]

Vårda framtida kaptener i islamisk finansiering Industry

Den Masters i islamisk finansiering Practice (MIFP) program är en forskarutbildning kurs syftar till att producera inom branschen med Global Insight, holistisk kunskap och spetskompetens i islamisk finansiering. Det är ackrediterat av Malaysiska Qualifications Agency (MQA)Och är designad av kända internationella tankeledare, akademiker och experter från både konventionella och Shariah finansiella områden, se till att forskare examen med en praktisk kännedom om båda disciplinerna.

Kursen Modulerna täcker ett brett spektrum av viktiga ämnen som spänner från förmögenhetsförvaltning, bank- och investerings till finansiella tjänster, etik och samhällsstyrning. Programmet kommer att ge studenterna en omfattande och praktisk förståelse för islamisk ekonomi, finans och Sharia samt den miljö där islamisk finansiering spelare verkar inom.... [-]


Videoklipp

About INCEIF

Kontakt

INCEIF - The Global University Of Islamic Finance

Adress, rad 1 Lorong Universiti A ,
59100 Kuala Lumpur, Malaysia
Hemsida http://www.inceif.org/
Telefonnummer +60 3-7651 4000