INCEIF The Global University of Islamic Finance

Inledning

Läs den officiella beskrivningen


Vem är INCEIF ?

INCEIF grundades 2005 av vår centralbank i Malaysia (Bank Negara Malaysia) och har fått mandat att utveckla och vårda talang och experter i den islamiska finansiella tjänstesektorn. Som ett universitet erbjuder INCEIF forskarutbildning i islamisk ekonomi.


För att uppnå denna vision är det viktigt för INCEIF att överbrygga både akademin och industrin. Detta är översatt till sin akademiska kursplan som är strukturerad baserat på input från industrins aktörer samt att ha fakultetsmedlemmar som är globalt respekterade i både islamisk finans akademi och islamisk finansindustri. Fakulteten, tillsammans med kontinuerligt stöd från tillsynsmyndigheterna och nyckelindustrins aktörer, ger INCEIF studenter starka mentorrelationer och möjligheter till professionell utveckling.


Idag finns det 1.561 INCEIF alumner från över 80 länder runt om i världen. Vissa gör redan meningsfulla bidrag till utvecklingen av islamisk finansiering på alla nivåer, oavsett produktutveckling, politisk ram och genomförande. reglering och verkställighet och innovation.


Campus ligger 15 minuter från centrum av Kuala Lumpur, Malaysia; en av de livligaste islamiska finansmarknaderna i världen och en av Asiens mest levande städer. På campusområdet finns en trio av tre våningar höga huvudbyggnader och har imponerande faciliteter, inklusive en stor kapacitet auditorium, klassrum, en tre meter djup pool och separata gym för män och kvinnor.


Så Varför välja INCEIF ?

Business först

Den islamiska finansiella tjänstesektorn upplever en tillväxt som bara kan upprätthållas genom innovationer som levereras av en ny generation av innovativa företagstänkare, som drivs av en ökande aptit för shariah-kompatibla produkter från alltmer sofistikerade konsumenter och investerare. INCEIF studenterna INCEIF med en global utsikter, välkända i moderna företagsfinansierings- och shariah principer, och är redo att konkurrera i en teknologidriven ålder av global finans.


Välgjorda program

 • Masters i Islamic Finance Practice (MIFP) är en forskarutbildning som syftar till att producera industripraktiker med global insikt, holistisk kunskap och spetskompetens inom islamisk finans. MIFP kan göras ansikte mot ansikte eller online.
 • MSc in Islamic Finance (MSc) är utformad för akademiker och utövare att snabbt spåra sin karriär inom islamisk finans. Det erbjuder en djupgående utbildning inom nyckelområdena inom islamisk ekonomi, finans och sharia från både teoretiska och tillämpade aspekter.
 • Doktorand i islamisk finansiering kommer att göra det möjligt för kandidater att utveckla den tekniska och intellektuella förmågan som krävs för att bedriva forskning inom ett brett spektrum av områden i islamisk ekonomi. INCEIF : s doktorsprogram är industridriven men bygger fortfarande på starka akademiska grunder.
 • Professional Certificate in Islamic Finance (PCIF) är utvecklat för att tillgodose branschfolk som vill få kunskap inom vissa områden. Du har möjlighet att välja mellan en av de fyra specialiseringarna som erbjuds av vårt PCIF-program:
  • Islamisk kapitalmarknad
  • Sharia för islamisk finans
  • Islamisk bankverksamhet; och
  • Islamisk välståndshantering


Erfaren

Våra lärare är globala ledare inom sina respektive områden. Deras huvudsyfte är att erbjuda en enastående pedagogisk upplevelse för alla våra studenter. Utöver det övervakar de våra akademiska programs kvalitet och integritet, så att studenterna får kunskap och vetenskaplig praxis av högsta standard inom såväl akademisk som finansiell bransch. De spelar också en viktig roll i rekrytering och behållning av utmärkta studenter från hela världen och ger utmärkta möjligheter till professionell utveckling som kan förbättra karriärmöjligheter som kommer att bidra till en hållbar gemenskap. Så mycket som möjligt är våra fakultetsmedlemmar aktuella, engagerande och ledande.


Globala samarbetspartners

Vid INCEIF har vi kommit fram till att vår vinnande strategi för att främja utvecklingen av genom våra islamiska finansutbildningsstudier är genom att etablera samarbetspartnerskap runt om i världen. Dessa strategiska relationer bygger "holistiskt" kring akademiska institutioner och kommersiella organisationer genom kontinuerlig gemensam forskning, delning av kunskap och expertis inom islamisk finans, genomför utbildningsprojekt som kan öka medvetenheten och bli en källa för att ge värdefull input till vår ämnet är experter. För att samla en helhetssyn i våra initiativ samarbetar vi med:

 • Akademiska institutioner som universitet, högskolor och inlärningscentra.
 • Kommersiella organisationer som centralbanker, finansinstitut, konsult- och utbildningsinstitutioner; och andra organisationer som tittar på islamisk finansiering som ett alternativ. bank, försäkring och finansiella enheter och företag.


Diverse gemenskap

Internationell överklagande av INCEIF programmen har lockat elever i alla åldrar, tron ​​och socioekonomiska bakgrunder från över 80 länder och skapat en varierad campusgemenskap.

Knowledge Management Center (KMC)

KMC tillhandahåller resurser och tjänster för att stödja INCEIF undervisning, inlärning och forskning. Biblioteksamlingen omfattar resurser från både islamisk och konventionell ekonomi. INCEIF Knowledge Management Portal ger dig tillgång till omfattande information och möjliggör delning av islamisk finansiell forskningsresultat, branschinsikt och erfarenhet

 • Faciliteter - Självkontroll kiosk, Bookdrop Machine, studieområde, diskussionssalong, databasrum, arbetsstationer, fotokopiering / utskrift / skanning maskin och wifi.
 • Tjänster - 24/7-åtkomst, informationssökningshjälp, KMCs kundtjänstavdelning, lånning / återföring / förnyelse av böcker, workshop / träningssessioner, dokumentlösning (bindning, skanning, laminering), dokumentleveransservice och interbibliotekslån.


För mer information om INCEIF

www. INCEIF .org

Platser

Kuala Lumpur

INCEIF - The Global University Of Islamic Finance

Address
Lorong Universiti A ,
59100 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
Telefon
+60 3-7651 4000

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium