Read the Official Description

Spänner över Central, norra och östra Malaysia, INTI International University och högskolor grundades över 30 år sedan och är en ledande leverantör av utbildning av hög kvalitet, som erbjuder den bredaste utbud av vägar examen framgång. Under årens lopp har vi bildat fasta band med toppskiktet universitet och viktiga aktörer inom industrin för att säkerställa att rätt kompetens och vinnande ande är ingjutit i våra studenter.

En nyckelfaktor vid INTI är att våra studenter är en del av världens största operatör av privata universitet, pristagare internationella universitet. Ger en ny dimension till INTI's program, det prestigefyllda nätverk av pristagare internationella universitet öppnar nya gränser för studenter genom sin betoning på yrkesinriktade program och inter, som är en röd tråd i de olika länderna är verksam i.

Varje år, INTI studenter arbetar för att erbjuda lösningar för över 50 bransch projekt som läggs fram av stora företag och delta mer än 20 föreläsningar av framstående talare, sätta en ny standard för den malaysiska utbildningssektorn. De senaste undervisningsmetoder och tekniker, tillsammans med upplevelsebaserat lärande tillämpas på alla INTI campus, medan kurser och ämnen ständigt uppdateras för att möta de föränderliga globala marknadens behov.

Varför INTI?

Programs taught in:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

INTI International University & Colleges, Malaysia

Master of International Business (MIB) undersöker frågor som påverkar främst på Asien - Stillahavsområdet. Verksamheten i denna region ständigt förvandlas, ger många utma ... [+]

Master of International Business

Master of International Business (MIB) undersöker frågor som påverkar främst på Asien - Stillahavsområdet. Verksamheten i denna region ständigt förvandlas, ger många utmaningar för att genomföra internationella affärsstrategier. MIB Programmet förbereder eleverna att lyckas i ledande och professionella positioner i den globala ekonomin. UOW MIB utexaminerade kommer att förstå komplexiteten i den globala kulturen och inse hur de kan påverka framgången för deras verksamhet.

&nbsp

Slingor

&nbsp

Programmet undersöker affärsfrågor påverkar främst på Asien och Stillahavsområdet, och belyser de kunskaper som behövs för att utveckla sunda, fungerande affärsstrategier för att effektivt fungera i den globala affärsmiljön UOW var först i Australien för att utveckla och erbjuda denna examen Detta program har utformats för både affärs examen och de med en examen från ett erkänt universitet i en icke-affärsområde studie som vill komplettera sina studier genom att utföra en väl strukturerat program som ger dem nödvändiga affärskompetens i syfte att uppnå en karriär inom internationell affärsverksamhet Förbereder eleverna för att lyckas i ledande och professionella positioner i den globala ekonomin Detta är en 2-årig deltid program. Vi erbjuder också en heltid program där eleverna måste fylla 8 personer att uppgradera ... [-]
Malaysia Subang Jaya Batu Pahat
January 2020
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

INTI

Location address
INTI International University
Persiaran Perdana BBN,
Putra Nilai

Batu Pahat, Johor, 71800 MY
Location address
INTI International College Subang
3, Jalan SS15/8
Subang Jaya

Batu Pahat, Johor, 47500 MY
Location address
INTI International College KL
Menara KH
Jalan Sultan Ismail

Batu Pahat, Johor, 50250 MY
Location address
INTI International College Penang
1-Z,Lebuh Bukit Jambul

Batu Pahat, Johor, 11900 MY