INTI International University & Colleges, Malaysia

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Spänner över Central, norra och östra Malaysia, INTI International University och högskolor grundades över 30 år sedan och är en ledande leverantör av utbildning av hög kvalitet, som erbjuder den bredaste utbud av vägar examen framgång. Under årens lopp har vi bildat fasta band med toppskiktet universitet och viktiga aktörer inom industrin för att säkerställa att rätt kompetens och vinnande ande är ingjutit i våra studenter.

En nyckelfaktor vid INTI är att våra studenter är en del av världens största operatör av privata universitet, pristagare internationella universitet. Ger en ny dimension till INTI's program, det prestigefyllda nätverk av pristagare internationella universitet öppnar nya gränser för studenter genom sin betoning på yrkesinriktade program och inter, som är en röd tråd i de olika länderna är verksam i.

Varje år, INTI studenter arbetar för att erbjuda lösningar för över 50 bransch projekt som läggs fram av stora företag och delta mer än 20 föreläsningar av framstående talare, sätta en ny standard för den malaysiska utbildningssektorn. De senaste undervisningsmetoder och tekniker, tillsammans med upplevelsebaserat lärande tillämpas på alla INTI campus, medan kurser och ämnen ständigt uppdateras för att möta de föränderliga globala marknadens behov.

Varför INTI?

Platser

Batu Pahat

Address
INTI International University
Persiaran Perdana BBN,
Putra Nilai

71800 Batu Pahat, Johor, Malaysia

Batu Pahat

Address
INTI International College Subang
3, Jalan SS15/8
Subang Jaya

47500 Batu Pahat, Johor, Malaysia

Batu Pahat

Address
INTI International College KL
Menara KH
Jalan Sultan Ismail

50250 Batu Pahat, Johor, Malaysia

Batu Pahat

Address
INTI International College Penang
1-Z,Lebuh Bukit Jambul

11900 Batu Pahat, Johor, Malaysia

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium