Infrastructure University Kuala Lumpur

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Första Infrastruktur universitetsområde i Malaysia

Styrkan i infrastruktur University Kuala Lumpur idag härrör från dess rika historia. För mer än 15 år, har IUKL gett utbildning av hög kvalitet och utmärkta professionella tjänster inom olika områden av infrastrukturen.

IUKL är den främsta universitets infrastrukturen i Malaysia, som betonar integrationen av både hårda och mjuka aspekter av infrastruktur, strävar efter att producera technopreneurs och kvalificerad arbetskraft med enastående kommunikation, teknisk och ledarskap.

Förstärkt med up-to-date akademiska möjligheter och handleds av högt kvalificerade föreläsare bland dem är inom branschen, IUKL strävar efter att utbildning av hög kvalitet inom områden av teknik, Business, kommunikation, språkvetenskap, arkitektur, bioteknik, informationsteknik och många fler .

Som ett dotterbolag till Protasco Berhad, ett bolag noterat på moderkortet i Bursa Malaysia är IUKL begås inom teknik framtiden för morgondagens ledare. IUKL engagemang i att tillhandahålla högkvalitativ utbildning har hjälpt många studenter att skaffa nödvändiga kunskaper, färdigheter och praktisk kompetens att bli respekterade utövare inom olika områden. Med ledning av universitetets mottot "För Kunskap, for Humanity", IUKL strävar efter att se till att varje elev är väl rustad och befogenhet att möta framtida utmaningar genom att förbereda dem holistiskt idag.

Utbildningen som IUKL ger är balanserad - studenter kommer att finna sin själ utmanade deras praktiska färdigheter finslipade och deras social interaktion färdigheter förbättras. De liksom kommer att genomsyras av höga moraliska värderingar för att förverkliga visionen 2020 och K-ekonomin.

Vår vision

Att vara en världsberömd infrastruktur University.

Vår mission

IUKL strävar efter högsta kvalitet inom olika områden av infrastruktur genom att erbjuda utbildning av hög kvalitet, avancerad kunskap, state-of-the-art teknik och utmärkta professionella tjänster.

vårt motto

För kunskap, för mänskligheten.

Varför studera på IUKL?

Quality Education

Att vara i utbildningsbranschen i mer än 15 år, har IUKL gett utbildning av hög kvalitet och utmärkta professionella tjänster inom olika områden. IUKL bedömdes som en "utmärkt" (Tier 5) fullfjädrad universitet i 2011 och 2013 MQA Rating System för malaysiska högskolorna (SETARA). Därmed är IUKL bland en av de mest framstående universitet och den enda infrastruktur universitetet i Malaysia och vi skulle vilja att kämpa oss i området infrastruktur. Vi anser att "infrastruktur" inte bara är begränsad till byggnader, konstruktion och teknik, men även mjuka "infrastruktur", såsom kommunikation, språkkunskaper, handel och informationsteknologi.

professionell Redovisning

Alla program som erbjuds av IUKL är godkända av både undervisningsministeriet och Malaysia Qualification Agency (MQA).

IUKL får erkännande av yrkeskvalifikationer från olika lokala och internationella branschorganisationer - Board of Engineers Malaysia (BEM), arkitektnämnden i Malaysia (LAM), lantmätare Board (LJT), Royal Institution of Surveyors Malaysia (RISM), Washington Accord, CISCO, Internationellt Organization for Standardization (ISO), Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), bland andra.

Board of Engineers, Malaysia (BEM)
Washington Accord
Board of Architects Malaysia (LAM)
Lantmätare Board
Sabah Lantmätare Board
Kungliga Surveyors Malaysia (RISM)
Association of Chartered Certified Accountants (ACCA)
Chartered Institute of Management Accountants (CIMA)
Malaysian Institute Of auktoriserade revisorer (MICPA)
Den malaysiska Institute of Chartered sekreterare och administratörer (MAICSA)
cisco
Malaysian Software Testing Board
Styrelsen Värdering, värderingsmän och Estate Agents Malaysia
Styrelsen Antal Lantmätare Malaysia

På campus boende

IUKL ligger inom 100 tunnland De Centrum City, som är redo att bli en modern township, välutrustade med många bekvämligheter för sina elevers behov, från mysiga bostadsrätter och vandrarhem till kommersiella områden, inom en säker och grön miljö.

Globala anknytningar med topprankade universitet

STORBRITANNIEN

University of Birmingham
University of Portsmouth
University of East London
Sheffield Hallam University
Glasgow Caledonian University
UNIVERSITY OF NORTHAMPTON
HÖGSKOLAN BIRMINGHAM
University of South Wales

AUSTRALIEN

Curtin University TEKNISKA
University of Newcastle
University of New South Wales
University of Tasmania

KINA

Tongji University
XINJIANG University of Finance och EKONOMI
Shangluo UNIVERSITY
Hebei universitet

NYA ZEELAND

Lincoln University
Massey University
University of Waikato

NEDERLÄNDERNA

Hanze University of Applied Sciences

IRLAND

Athlone Institute of TECHNOLOGY

Stipendier och lån

IUKL anser att utbildning bör göras tillgängliga för alla. Därför på IUKL, finns det olika bidrag och stipendier tillgängliga. Förutom IUKL stipendium och undervisning avgiftsbefrielse Scheme, kan eleverna också ansöka om lån och stipendium från MARA, PTPTN och EPF, bland annat.

Klubbar och föreningar

Student frågor Division tillhandahåller vägar för studenter att utforska sina intressen med praktisk erfarenhet genom aktiviteter som anordnas under hela året. Det finns mer än 40 klubbar och föreningar på IUKL. Deltagande i föreningslivet ger praktisk erfarenhet för ledarskap och karaktärsutveckling.

Karriärutveckling

Det främsta syftet med enheten IUKL karriärutveckling är att hjälpa sina studenter att identifiera och välja de bästa karriärmöjligheter som finns tillgängliga för dem. Processen för karriärplanering och utveckling börjar redan när eleven börjar sitt program med IUKL.

Faciliteter

IUKL breda utbud av akademiska och professionella kurser genomförs i moderna studior, laboratorier och verkstäder, utrustade med den senaste tekniken och utrustning för att förbättra din lärande, oavsett om du studerar teknik, data, Arkitektur, Företagande, språk eller vetenskap.

Student gemenskapen

IUKL studerande gemenskap är en kombination av lokala och internationella studenter från 50 länder. Denna faktor kommer att utsätta studenter till etnisk mångfald som indirekt ökar självförtroende och kommunikationsförmåga.

Erfarna och kvalificerade lärare

Studenter vid IUKL handleds av högt kvalificerade lärare, varav en del är inom branschen. IUKL stoltserar i att ge studenter med praktisk praktisk erfarenhet som inskärper förtroende och gör att du kan vara redo för arbetsplatsen efter examen.

Platser

Kajang

Infrastructure University Kuala Lumpur (IUKL)

Address
Unipark Suria,
Jalan Ikram-Uniten,


43000 Kajang, selangor, Malaysia
Telefon
+60 3-8738 3260

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium