Read the Official Description

Första Infrastruktur universitetsområde i Malaysia

Styrkan i infrastruktur University Kuala Lumpur idag härrör från dess rika historia. För mer än 15 år, har IUKL gett utbildning av hög kvalitet och utmärkta professionella tjänster inom olika områden av infrastrukturen.

IUKL är den främsta universitets infrastrukturen i Malaysia, som betonar integrationen av både hårda och mjuka aspekter av infrastruktur, strävar efter att producera technopreneurs och kvalificerad arbetskraft med enastående kommunikation, teknisk och ledarskap.

Förstärkt med up-to-date akademiska möjligheter och handleds av högt kvalificerade föreläsare bland dem är inom branschen, IUKL strävar efter att utbildning av hög kvalitet inom områden av teknik, Business, kommunikation, språkvetenskap, arkitektur, bioteknik, informationsteknik och många fler .

Som ett dotterbolag till Protasco Berhad, ett bolag noterat på moderkortet i Bursa Malaysia är IUKL begås inom teknik framtiden för morgondagens ledare. IUKL engagemang i att tillhandahålla högkvalitativ utbildning har hjälpt många studenter att skaffa nödvändiga kunskaper, färdigheter och praktisk kompetens att bli respekterade utövare inom olika områden. Med ledning av universitetets mottot "För Kunskap, for Humanity", IUKL strävar efter att se till att varje elev är väl rustad och befogenhet att möta framtida utmaningar genom att förbereda dem holistiskt idag.

Utbildningen som IUKL ger är balanserad - studenter kommer att finna sin själ utmanade deras praktiska färdigheter finslipade och deras social interaktion färdigheter förbättras. De liksom kommer att genomsyras av höga moraliska värderingar för att förverkliga visionen 2020 och K-ekonomin.

Vår vision

Att vara en världsberömd infrastruktur University.

Vår mission

IUKL strävar efter högsta kvalitet inom olika områden av infrastruktur genom att erbjuda utbildning av hög kvalitet, avancerad kunskap, state-of-the-art teknik och utmärkta professionella tjänster.

vårt motto

För kunskap, för mänskligheten.

Varför studera på IUKL?

Quality Education

Att vara i utbildningsbranschen i mer än 15 år, har IUKL gett utbildning av hög kvalitet och utmärkta professionella tjänster inom olika områden. IUKL bedömdes som en "utmärkt" (Tier 5) fullfjädrad universitet i 2011 och 2013 MQA Rating System för malaysiska högskolorna (SETARA). Därmed är IUKL bland en av de mest framstående universitet och den enda infrastruktur universitetet i Malaysia och vi skulle vilja att kämpa oss i området infrastruktur. Vi anser att "infrastruktur" inte bara är begränsad till byggnader, konstruktion och teknik, men även mjuka "infrastruktur", såsom kommunikation, språkkunskaper, handel och informationsteknologi.

professionell Redovisning

Alla program som erbjuds av IUKL är godkända av både undervisningsministeriet och Malaysia Qualification Agency (MQA).

IUKL får erkännande av yrkeskvalifikationer från olika lokala och internationella branschorganisationer - Board of Engineers Malaysia (BEM), arkitektnämnden i Malaysia (LAM), lantmätare Board (LJT), Royal Institution of Surveyors Malaysia (RISM), Washington Accord, CISCO, Internationellt Organization for Standardization (ISO), Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), bland andra.

Board of Engineers, Malaysia (BEM)
Washington Accord
Board of Architects Malaysia (LAM)
Lantmätare Board
Sabah Lantmätare Board
Kungliga Surveyors Malaysia (RISM)
Association of Chartered Certified Accountants (ACCA)
Chartered Institute of Management Accountants (CIMA)
Malaysian Institute Of auktoriserade revisorer (MICPA)
Den malaysiska Institute of Chartered sekreterare och administratörer (MAICSA)
cisco
Malaysian Software Testing Board
Styrelsen Värdering, värderingsmän och Estate Agents Malaysia
Styrelsen Antal Lantmätare Malaysia

På campus boende

IUKL ligger inom 100 tunnland De Centrum City, som är redo att bli en modern township, välutrustade med många bekvämligheter för sina elevers behov, från mysiga bostadsrätter och vandrarhem till kommersiella områden, inom en säker och grön miljö.

Globala anknytningar med topprankade universitet

STORBRITANNIEN

University of Birmingham
University of Portsmouth
University of East London
Sheffield Hallam University
Glasgow Caledonian University
UNIVERSITY OF NORTHAMPTON
HÖGSKOLAN BIRMINGHAM
University of South Wales

AUSTRALIEN

Curtin University TEKNISKA
University of Newcastle
University of New South Wales
University of Tasmania

KINA

Tongji University
XINJIANG University of Finance och EKONOMI
Shangluo UNIVERSITY
Hebei universitet

NYA ZEELAND

Lincoln University
Massey University
University of Waikato

NEDERLÄNDERNA

Hanze University of Applied Sciences

IRLAND

Athlone Institute of TECHNOLOGY

Stipendier och lån

IUKL anser att utbildning bör göras tillgängliga för alla. Därför på IUKL, finns det olika bidrag och stipendier tillgängliga. Förutom IUKL stipendium och undervisning avgiftsbefrielse Scheme, kan eleverna också ansöka om lån och stipendium från MARA, PTPTN och EPF, bland annat.

Klubbar och föreningar

Student frågor Division tillhandahåller vägar för studenter att utforska sina intressen med praktisk erfarenhet genom aktiviteter som anordnas under hela året. Det finns mer än 40 klubbar och föreningar på IUKL. Deltagande i föreningslivet ger praktisk erfarenhet för ledarskap och karaktärsutveckling.

Karriärutveckling

Det främsta syftet med enheten IUKL karriärutveckling är att hjälpa sina studenter att identifiera och välja de bästa karriärmöjligheter som finns tillgängliga för dem. Processen för karriärplanering och utveckling börjar redan när eleven börjar sitt program med IUKL.

Faciliteter

IUKL breda utbud av akademiska och professionella kurser genomförs i moderna studior, laboratorier och verkstäder, utrustade med den senaste tekniken och utrustning för att förbättra din lärande, oavsett om du studerar teknik, data, Arkitektur, Företagande, språk eller vetenskap.

Student gemenskapen

IUKL studerande gemenskap är en kombination av lokala och internationella studenter från 50 länder. Denna faktor kommer att utsätta studenter till etnisk mångfald som indirekt ökar självförtroende och kommunikationsförmåga.

Erfarna och kvalificerade lärare

Studenter vid IUKL handleds av högt kvalificerade lärare, varav en del är inom branschen. IUKL stoltserar i att ge studenter med praktisk praktisk erfarenhet som inskärper förtroende och gör att du kan vara redo för arbetsplatsen efter examen.

Programs taught in:
Engelska

Skolan erbjuder också:

MSc

Infrastructure University Kuala Lumpur

Master of Science (M.Sc.) i bebyggd miljö Programmet är utformat för att ge studenterna en formell examen i byggd miljö på avancerad nivå. Genom programmet skulle yrkesve ... [+]

Master of Science i samhällsbyggnad (Genom forskning)

Master of Science (M.Sc.) i bebyggd miljö Programmet är utformat för att ge studenterna en formell examen i byggd miljö på avancerad nivå. Genom programmet skulle yrkesverksamma och akademiker förses med tekniska kunskaper och färdigheter som krävs i den byggda miljön sektorn. Programmet fungerar också som en möjlighet och väg att fullfölja doktor i samhällsbyggnad och andra relevanta områden.

Nyckelfunktioner Förbereda eleverna att vara behörig för forskning och utveckling i vissa områden i samhällsbyggnad. Utveckling av elevernas intellektuell förmåga genom forskning och framgångsrik tillämpning av avancerade verktyg och tekniker som kommer att stödja deras professionella utveckling. Flexibilitet forskningsprojekt: akademiker, professionell, industri, etc. Forskningsområden arkitektur Geomatic Engineering Antal Surveying landskapsarkitektur Fastighetsförvaltning Fastighet ... [-]
Malaysia Kajang
January 2020
Heltid
Deltid
18 - 48 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Infrastructure University Kuala Lumpur

Att vara en av de mest erkända universitet inom väg- och vattenbyggnad i Malaysia, är IUKL erbjuder en Master of Science i Construction Management examen (av Mix-läge). T ... [+]

Att vara en av de mest erkända universitet inom väg- och vattenbyggnad i Malaysia, är IUKL erbjuder en Master of Science i Construction Management examen (av Mix-läge). The Master of Science i Construction Management (MScCM) är avsedd för studenter med en grundexamen i en relativ teknisk disciplin som vill driva en examen. The Master of Science i Construction Management är utformad för att ge studenterna en formell examen på avancerad nivå.

Master of Science i Construction Management-programmet ger tvärvetenskaplig och högkvalitativ utbildning universitet inom Construction Management. Kandidaterna kommer att utbildas med teknisk och administrativ kunskap och färdigheter för att: (i) framgångsrikt planera, driva och förvalta byggprojekt; och (Ii) att uppmärksamma och stödja myndigheterna i beslutsfattandet och beslutsfattandet.... [-]

Malaysia Kajang
January 2020
Heltid
Deltid
18 - 48 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Magisterexamen

Infrastructure University Kuala Lumpur

Att vara en av de mest erkända universitet inom väg- och vattenbyggnad i Malaysia erbjuder IUKL en Master of Civil Engineering (genom forskning) program. Master Väg- och ... [+]

Master i Civil Engineering (genom forskning)

Att vara en av de mest erkända universitet inom väg- och vattenbyggnad i Malaysia erbjuder IUKL en Master of Civil Engineering (genom forskning) program. Master Väg- och vattenbyggnad är utformad för att ge studenterna en formell examen i teknik på avancerad nivå. Kandidaten kan välja ett område av anläggnings erbjuds dvs Construction, struktur, geotekniska, Hydrauliska och vattenresurser och Highway & Pavement teknik. Karriärmöjligheter finns i ett brett spektrum av organisationer, bland annat tillverkande företag, forskningsorganisationer, akademiska institutioner, energiorgan, lokala, statliga och federala regeringar och lokala myndigheter.... [-]

Malaysia Kajang
January 2020
Heltid
Deltid
18 - 48 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Infrastructure University Kuala Lumpur

Master of Electronics Engineering (ANM) program (genom forskning) syftar till att förbereda civilingenjörer med avancerade tekniska kunskaper och färdigheter i att finna ... [+]

Master of Electronics Engineering (ANM) program (genom forskning) syftar till att förbereda civilingenjörer med avancerade tekniska kunskaper och färdigheter i att finna praktiska och vetenskapliga lösningar för att möta de behov och förändringar i de nuvarande tekniska problem. Programmet kommer också att ge en väg för examen studenter att genomföra forskarutbildning i en av de specialiserade områdena elektronik.

Nyckelfunktioner Berika teknisk forskning och utbildning genom design och infrastruktur metoder. Illustrerar infrastrukturen närmar genom ett program med fokus på design, utveckling och kommersialisering av industri mikroelektronik och kommunikationssystem. På väg mot en kreativ ekonomi genom den kunskapsbaserade ekonomin för att upprätthålla utveckling inom alla områden av mikroelektronik och telekommunikationsteknik. Datorprogrammet Development Systems och simulatorer finns stöd för forskningsarbete. Förkunskapskrav En kandidatexamen i det aktuella området med en CGPA på 2,75 och uppåt från IUKL eller institut för högre utbildning ackrediterad av regeringen eller andra likvärdiga kvalifikationer som godkänts av senaten IUKL En kandidatexamen med CGPA 2,50 och ovan kan ansöka till programmet i avvaktan på intern bedömning av fakulteten En kandidatexamen med CGPA 2,00 och ovan kan ansöka till programmet under förutsättning att minst 5 års yrkeserfarenhet inom relevant område För lokala sökande tillräcklig behärskning av det engelska språket på ett tillfredsställande sätt slutföra kursen Internationella sökande som kommer från ett land där engelska är modersmål; Eller måste ha ett visst antal poäng av TOEFL 550 eller IELTS 6,0 .; Eller har uppnått en examen från ett universitet där undervisnings är på engelska. Forskningsområden ... [-]
Malaysia Kajang
January 2020
Heltid
18 - 24 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Infrastructure University Kuala Lumpur

Mästaren i informationsteknologi (genom forskning) syftar till att förbereda studenter från IT-bakgrund och icke IT-bakgrund med avancerade tekniska kunskaper och färdigh ... [+]

Master i informationsteknik

Mästaren i informationsteknologi (genom forskning) syftar till att förbereda studenter från IT-bakgrund och icke IT-bakgrund med avancerade tekniska kunskaper och färdigheter i att finna praktiska och vetenskapliga lösning för att möta behoven och förändringar i de nuvarande IT-problem. Programmet kommer också att ge en väg för examen studenter att genomföra forskarutbildning i en av de specialiserade områdena IT.

Nyckelfunktioner Förbereda eleverna att vara behörig för forskning och utveckling inom specifika områden av informationsteknologi Utveckling av elevernas intellektuell förmåga genom forskning och framgångsrik tillämpning av avancerade verktyg och tekniker som kommer att stödja deras kompetensutveckling Datorrelaterade utvecklingsverktyg och simulatorer finns stöd för forskningsarbete. Forskningsområden ... [-]
Malaysia Kajang
January 2020
Heltid
Deltid
18 - 48 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Infrastructure University Kuala Lumpur

The Master of Architecture programmet kommer att vara om en miljömässigt hållbar arkitektur som strävar efter att minimera den negativa miljöpåverkan av byggnaden av effe ... [+]

Master of Architecture

The Master of Architecture programmet kommer att handla om:

Effekten av arkitekturen på samhället och samhället. Detta kommer att vara den viktigaste inspiration och oro för vår design strategier, särskilt när det gäller säkerhet, komfort och välbefinnande. Den miljömässigt hållbar arkitektur som strävar efter att minimera den negativa miljöpåverkan av byggnaden av effektivitet och återhållsamhet i användningen av material, energi och utveckling rymden. Hållbar arkitektur som är mycket medvetna om förbrukning av energi och ekologiskt bevarande i utformningen av den byggda miljön kommer att vara de grundläggande principerna för vår design avsikt. Åtagandet att utforska hållbara koncept grundläggande principer, metoder och tillvägagångssätt som i arkitektoniska förvaltningsprocessen för planering, utformning och genomförande av infrastruktur. Uppskattning och omtanke på sammanhanget, ram och kultur plats, arkitektur som svar på dess omgiven av respekt för vad som redan finns, det genius loci. Nyckelfunktioner Studiobaserat lärande Platsbesök och utvärderingar Ständig kommunikation med lärare och handledare Kritiskt tänkande och självständigt lärande för att passa ett masterprogram stringens och krav program~~POS=TRUNC moduler~~POS=HEADCOMP ... [-]
Malaysia Kajang
January 2020
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

IUKL