Read the Official Description

MMU välkomnar blivande studenter från hela världen för att vi tror att en mångkulturell och multinationell campus kommer att berika elevernas upplevelser i form av social och kulturell mångfald. Studenter har möjlighet att träffa människor från olika kulturer och etniska bakgrunder och utveckla en tvärkulturell förståelse sinsemellan.

VARFÖR VÄLJA MMU? Multimedia University (MMU) i Malaysia ständigt ute efter att framtiden för undervisning och forskning. Här är några goda skäl till varför gör MMU ditt universitet kan vara det bästa alternativet i din karriär.

Världsrykte Den första privata universitet i Malaysia för att listas i topp 200 asiatiska University Rankings och rankas sjätte på topp 500 i International Student Review av QS (Quacquarelli Symonds Ltd), de sammanställningen av Times Higher Education.

Vinnaren av vårt Excellence Award, kategori 2, servicetekniker av ministeriet för internationell handel och industri, Malaysia.An Utmärkt Universitet (Tier-5) betygsatt av de malaysiska universitet och högskolor (SETARA) och malaysiska Qualification Agency (MQA ).

Best Private University i Malaysia för Högsta Journal Citation Count, som granskats av ministeriet för vetenskap, teknologi och innovation, Malaysia.

Strategiskt partnerskap

MMU har samarbetat med stora IKT organ såsom Nokia, Intel, Microsoft, Cisco, Motorola, Ericson och etc. Vårt strategiska partnerskap ser till att du utsätts för de bästa och senaste tekniken för att stödja ditt lärande aktiviteter.

Kvalitets Program

Våra föreläsningar ger en rad spännande studiealternativ för studenter som håller program karriären fokuserade, relevanta för industrin och ge akademiker den konkurrensfördel i arbetsplatsen.

Undervisning Excellence

Flexibelt lärande är en del av universitetets strategi att leverera en förbättrad, student - centrerad syn på lärande genom tillämpning av den mest effektiva, flexibla och lämpliga undervisnings- och inlärningssätt och tekniker.

Spännande Campus livsstil MMU uppmuntrar kulturell mångfald och ger obegränsade möjligheter för studenter att utveckla sitt intresse och träffa nya människor. Erfarenheter på MMU kan vara både socialt och akademiskt givande, med tillgång till de senaste sport och fitnessfaciliteter samt möjligheter att njuta stimulerande kulturella aktiviteter.

Karriärmöjligheter

MMU producerar framgångsrika akademiker som är ledande inom sitt område. Utifrån undersökning, mer än 90 procent av eleverna får sitt första jobb inom 6 månader efter examen

Programs taught in:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Multimedia University

De forskarutbildning i Multimedia universitet erbjuds av de olika fakulteterna vid universitetet, men administreras av Institutet för utbildning på forskarnivå (IPS). Läs ... [+]

De forskarutbildning i Multimedia universitet erbjuds av de olika fakulteterna vid universitetet, men administreras av Institutet för utbildning på forskarnivå (IPS). Läs igenom informationen i det här avsnittet för mer information om forskarutbildning i MMU.

INSTITUTET FÖR FORSKARUTBILDNING Institutet för forskarutbildning (IPS) grundades med fokus på att främja forskarutbildning och utbildning i MMU. Funktioner av IPS är:

För att fungera som ett sekretariat till styrelsen för forskarutbildning. Att formulera en politik, recension regler och bestämmelser som gäller förvaltningen av forskarutbildning. För att administrera de framsteg övervakning av dok... [-]
Malaysia Cyberjaya
January 2020
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska