Perdana University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Rektors BUDSKAP

Hälsningar från Perdana University, Malaysia.

Perdana universitet grundades 2011 under överinseende av offentlig-privata partnerskap enhet premiärministerns avdelning.

Det började med två medicinska program: medicine doktor, som erbjuds genom Graduate School of Medicine, och Bachelor of Medicine utförs av Perdana University-Royal College of Surgeons i Irland School of Medicine. Den förstnämnda är den första forskar posten läkarutbildningen i Malaysia. I en kort tid Perdana har expanderat med andra program, inklusive arbetsterapi, internationell handel, bioinformatik och Foundation i Science.

Perdana universitet har infört en tillfällig campus som är väl möblerade, utrustade och ej för att ge enkel tillgång till online-utbildning plattformar, även när man är på resande fot. Vi tar allvarligt kännedom att det bästa av de fysiska anläggningar kommer att kvarstå som idylliska strukturer utan stöd av en kompetent, engagerad och passionerad fakultet att vägleda och handleda våra studenter i akademiska och vetenskapliga aktiviteter som de själva fördjupa liksom i forskning med mångfalden av samarbeta akademiska partners. Vi är mycket lyckligt lottade faktiskt att vi under denna korta tid har möjlighet att attrahera engagerade och dynamiska akademiker samt universitetsadministratörer, lokalt och internationellt, för att ansluta sig till vårt team Perdana. Våra internationella lärare kommer från hela världen, inklusive malaysiska talanger från utlandet som är villiga att återvända hem genom Talent Corp Malaysia programmet.

Rektor meddelande

Våra studenter bilda en anmärkningsvärd Galere av passionerade individer som besitter egenskaper och beredskap som krävs för att stå upp till komplexiteten och svårigheterna med sina respektive studier. Tillsammans med dem, som vi kartlägga vår framtid som en vetenskapssamhället, tar vi kö av ord Sydney J Harris som "Hela syftet med utbildningen är att vända speglar i Windows" som kommer att expandera vår horisont och öppna oändliga möjligheter.

Välkommen till Perdana (Premier) familj. Som du blickar ut över våra fönster, ser du obegränsade möjligheter i dina förberedelser för att bli medlem i en ny, spännande kunskapsstyrd framtid.

Tack. Håll väl och kontakten.

Professor Dato 'Dr Syed Ahmad Bin Hussein VD / rektor

Platser

Serdang

Perdana University

Address
Serdang, selangor, Malaysia
Telefon
+60 3-8941 8646

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium