University of Malta

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

University of Malta

University of Malta är den högsta läroanstalt i Malta. Det är offentligt finansierad och är öppen för alla som har de nödvändiga kvalifikationerna. Medveten om sitt offentliga roll, strävar universitetet att tillhandahålla relevant och aktuell kurser som kan möta behoven i landet.

De högsta styrande organ vid universitetet är rådet och senaten. Under de senaste åren har universitetet sett över sina strukturer för att vara i linje med Bolognaprocessen och det europeiska området för högre utbildning.

Det finns några 11.000 studenter inklusive över 600 internationella studenter från 80 olika länder, efter heltid eller deltid examen och diplom kurser, många av dem kör på modulära eller kreditsystemet. Universitetet är värd regelbundet ett stort antal Erasmus och andra utbytesstudenter. En grundläggande Foundation Studies Kurs möjliggör internationella gymnasieelever som har avlagt gymnasial eller gymnasieutbildning utomlands men som inte har de nödvändiga förkunskapskrav, att kvalificera sig för tillträde till en grundexamen kurs vid universitetet i Malta.

Valletta Campus och International Collaborative program

Även om huvudcampus ligger i Msida, har University of Malta två andra satellit campus i Valletta och Gozo. Valletta campus är inrymt i den gamla universitetshuset som går tillbaka till grundandet av Collegium Melitense 1592. Idag tjänar Valletta Campus som en prestigefylld miljö för hosting av internationella konferenser, seminarier, korta kurser och sommarskolor. Det är också platsen för universitetets internationella Collaborative program (ICP).

Masters 'Utbildningsprogram

ICP erbjuder, ett år, tre terminer, International Masters Program på en dubbel examen eller samarbete basis. Dessa program syftar till att uppnå en bred diskussion kulturella synpunkter, nätverk och erfarenheter som ger studenter med globala perspektiv. The Masters grader som ingår i ICP är ackrediterade av University of Malta och i händelse av dubbla examina också genom att delta universitet eller högskolor.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MA:er » Se MSc:er » Se PhD:er » Se Magisterexamen »

Program

Skolan erbjuder också:

MA

Ma I Haven

Campusstudier Heltid October 2018 Malta Glen

Denna magisterexamen program på Ocean Governance som erbjuds av Maltas universitet i samarbete med Internationella Ocean Institute är unik i sitt förhållningssätt - det syftar till att skapa en kunskapsbas som är i huvudsak lagligt men som också gräver i natur- och samhällsvetenskap för att bestämma hur ett effektivt regelverk bör fungera . [+]

Ocean Governance är ett ämne av allt större betydelse och oro i 21-talet. 1982 FN: s havsrättskonventionen och andra internationella rättsliga instrument är användbara verktyg som säkerställer rätts Internationella sjöfartslagstiftningen. Trots deras värdefulla bidrag framväxande internationella oron, i huvudsak baserat på den eskalerande krisen i ohållbarhet, inleda ett akut behov av att utforska nya tvärvetenskapliga ansatser på haven ,. Uppenbarligen är en mer heltäckande, rättslig ram som krävs för att förbättra det sätt på vilket stater och deras medborgare upprätthålla rättssäkerheten i havsområden utanför nationell jurisdiktion och i regleringen mänsklig verksamhet som påverkar havet och dess resurser. Nya frågor och hot, till exempel den globala sjöfartsskydd, hållbar användning av haven och deras resurser, liksom kopplingen mellan naturvetenskap, socioekonomiska kraven och lagen, kräver en tvärvetenskaplig strategi för att främja lärande och forskning om haven.... [-]


MSc

Dubbla Upplösningen Ma Konflikter Och Medelhavs Säkerhet

Campusstudier Heltid October 2018 Malta Glen

Denna dubbla utbildningsprogrammet kombinerar fakulteterna för två berömda utbildningsinstitutioner: George Mason University School för konfliktanalys och upplösning, den äldsta och största program för forskarkonfliktstudier i USA, och University of Maltas Medelhögskolan för diplomatiska studier, som har erbjudit avancerade grader i diplomati och bygga broar mellan Europa, Nordafrika och Mellanöstern under de senaste tjugo åren. Undervisningen fakulteten kommer att tillhandahållas av S-CAR och MEDAC som kommer att dela undervisningsansvar i det här programmet. Mer information - http://www.um.edu.mt/icp/MSc-Conflict-Analysis-Resolution [+]

Denna dubbla utbildningsprogrammet kombinerar fakulteterna för två berömda utbildningsinstitutioner: George Mason University School för konfliktanalys och upplösning, den äldsta och största program för forskarkonfliktstudier i USA, och University of Maltas Medelhögskolan för diplomatiska studier, som har erbjudit avancerade grader i diplomati och bygga broar mellan Europa, Nordafrika och Mellanöstern under de senaste tjugo åren. Undervisningen fakulteten kommer att tillhandahållas av S-CAR och MEDAC som kommer att dela undervisningsansvar i det här programmet.

Huvudsyftet med detta program är att ge studenterna en rad teoretiska och praktiska verktyg som gör det möjligt för dem att effektivt hantera konflikter på de mikro- och makronivå. Det ställer också en särskild betoning på sammanhanget Medelhavsområdet som ett område där dessa färdigheter är särskilt användbara. ... [-]


Videoklipp

International Collaborative Programmes

MA in Transcultural Counselling

MSc in Conflict Resolution Analysis

MA in Integrated Marketing Communication

MA in Ocean Governance

Kontakt

University of Malta

Adress, rad 1 Valletta Campus University of Malta St.Paul's Street Valletta
Glen, Malta
Hemsida http://www.um.edu.mt/
Telefonnummer +356 2340 2340