Läs den officiella beskrivningen

Minds Igniting Change

EGADE Business School på Tecnológico de Monterrey har byggt ett globalt erkänt rykte som den ledande latinamerikanska affärsutbildningsinstitutionen, som har åtagit sig att stärka omnipreneuriala ledare som skapar gemensamt värde och förändrar samhället.

EGADE Business School är forskarskolan i Tecnológico de Monterrey, ett anmärkningsvärt universitet som är känt för att driva yrkesverksamma med relevant ledarskap i hela Mexiko och Latinamerika. Handelshögskolan erbjuder själv en bred portfölj av forskarutbildning på flera platser i Latinamerika. Med platser i Mexico City (Santa Fe), Monterrey och Guadalajara , samt ett inbyggt MBA-program i Queretaro . I Sydamerika finns EGADE Business School i Lima (Peru).

Skolens innovationsledda akademiska modell och inlärningskultur, världs erkända program, utmärkta fakulteter i världsklass, enastående globala alumni-samhälle och ett starkt fokus på att tillämpa kunskap för effekt, har bidragit till dess ställning som den högst rankade latinamerikanska affärsskola av flera internationella rankingorganisationer, inklusive QS, Eduniversal, Financial Times och The Economist. EGADE- doktorsexamen omfattar heltid, ett års MBA i innovation

EGADE Business School erbjuder en innovativ portfölj av öppet registrering för livslångt lärande och anpassade program för ledande företagsledare och organisationer. EGADE Business School är medlem i en elitgrupp på bara 1% av handelshögskolorna över hela världen för att hålla den hyllade ” trippelkronanav global ackreditering som erkänner excellens inom affärsutbildning : American Association of Colleges and Schools (AACSB), Association of MBAs (AMBA) och det europeiska systemet för kvalitetsförbättring (EQUIS). Skolan är medlem i Global Network for Advanced Management , ett ledande nätverk av 30 ledande handelshögskolor från olika regioner, länder, kulturer och ekonomier i olika utvecklingsfaser, som har åtagit sig att genom affärsutbildning bidra till lösningarna för stora utmaningar som vanligtvis är komplexa och globala.

Det vi ser i våra ledare

På EGADE Business School tror vi att företagets framtid förlitar sig på visionära ledare som vågar utmana och omvandla sina branscher genom kraftfulla idéer. Således är det med denna filosofi som vi utformar och genomför våra globalt kända forskarutbildningar.

Vi är ett samhälle av framgångsrika innovatörer som består av en begåvad fakultet, begåvade studenter, framgångsrika alumner, utmärkta företagsledare och internationella akademiska partners, som ägnas åt en kraftfull idé: MINDS IGNITE CHANGE.

Världsklass erkännande i prestigefyllda rankningar

121935_qs-logo.png

# 1 Handelshögskolan i forskning Latinamerika

QS Global 250 Business Schools Ranking 2017

# 1 EGADE MBA i Latinamerika

QS Global MBA Ranking Latin America 2018-2019

# 1 Heltid MBA i Mexiko och Latinamerika

QS Global MBA-rankning 2020

# 1 Civilingenjör i Mexiko och Latinamerika

QS Global MBA-rankning 2020

121936_eduniversal-logo.png

# 1 Handelshögskola i Latinamerika

Eduniversal Business Schools Ranking 2008-2018, kategori "5 Palmes of Excellence"

# 1 EGADE MBA i Latinamerika

Eduniversal Bästa Masters Ranking General Management 2016-2019

# 1 Master i finans i Latinamerika

Eduniversal Bästa Masters Ranking Corporate Finance 2011-2019

# 1 Examensbevis i energiledning i Latinamerika

Eduniversal Bästa Masters Ranking Energi och naturresurser 2018-2019

121937_ft-logo.png

# 1 Global OneMBA i Latinamerika och # 36 över hela världen

Financial Times Executive MBA Ranking 2017-2018

Trippelkrona av global ackreditering

EGADE Business School har fått trippelkronan med internationell ackreditering på uppdrag av de tre mest inflytelserika organisationerna inom global affärsutbildning: AACSB, AMBA och EQUIS. Endast 1% av handelshögskolorna över hela världen, som EGADE, har fått trippelkronan med internationell ackreditering av AACSB, EQUIS och AMBA.

121940_triple-crown-egade2.jpg

En enastående global räckvidd

EGADE Business Schools är skyldig mer än 50 internationella akademiska partnerskap med ledande universitet och handelshögskolor för dubbla och gemensamma examensprogram , som representerar olika möjligheter att förvärva internationella certifieringar, liksom möjligheten att studera på olika kontinenter. Dessa partnerskap är också viktiga för våra fakultets utvecklingsprogram och hjälper till att främja internationella akademiska projekt och forskning.

Vad skiljer EGADE?

  • En aktiv entreprenörsmässig tänkesätt

En av EGADE: s kärnvärden är att uppmuntra innovativa ledare inom en entreprenörskapskultur, som har blivit en distinkt handel bland sina enastående studenter och akademiker.

  • Vår globala vision och erfarenhet

En viktig differentierare på EGADE är dess kända globala fokus och räckvidd. Tack vare sina partnerskap med de mest prestigefyllda universiteten och handelshögskolorna i världen ger EGADE sina ledare, studenter och chefer en unik strategi och erfarenhet avseende globala företagens framtid.

  • En framstående internationell fakultet

En viktig del av EGADE: s akademiska erfarenhet är närvaron av globalt kända fakultetsmedlemmar som är nuvarande och tidigare direktörer, konsulter, publicerade författare och forskare. Denna fakultet tar med sin breda expertis till klassrummet som förvandlar vår undervisning, forskning och tankesätt till en meningsfull och inflytelserik utbildning.

  • En innovativ akademisk modell

Kompetensen hos enastående lärare tillsammans med ledande företagsledare i våra akademiska program ger en idealisk balans mellan teoretisk och praktisk kunskap. Vi förbereder våra elever för en framgångsrik karriär genom att para ihop vad de lär sig i klassrummet med verkliga affärsupplevelser där teori omedelbart genomförs.

  • Ett balanserat och flexibelt format

Våra verkställande program och magisterexamen på deltid, som utformats för studenter som arbetar heltid, ger rätt balans mellan studier, arbete och personliga åtaganden. Vårt mål är att våra elever ska uppnå både personlig och professionell framgång.

  • Ett anmärkningsvärt akademiskt ledarskap

När det gäller ledande affärsutbildning är EGADE handelshögskola nr 1 av flera skäl. Relevansen och innovationen av våra akademiska program stöds inte bara av globalt kända ranking, utan av världens ledande ackrediteringsföreningar.

Läs mer om EGADE-program här och kontakta skolan på LinkedIn , Twitter , YouTube och Facebook.

Programmen undervisas på:
  • Engelska
  • Spansk

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

EGADE Business School

EGADE Master i Business Management är ett intensivt program som är utformat för yrkesverksamma inom tidigt stadium som börjar med en hög tillväxt karriärväg. Oavsett vad ... [+]

Styrka början av din professionella karriär

Ett ettårigt intensivt karriärstartande program för unga yrkesverksamma och nyutbildade med hög potential. EGADE Master in Business Management är ett intensivt program som är utformat för yrkesverksamma i ett tidigt skede som syftar till att ta sin karriär på en snabbväxtväg.

Formatera Heltid Varaktighet 1 år Plats Monterrey och Guadalajara Programintag september Språk engelsk Professionell erfarenhet Nyutbildade eller unga yrkesverksamma med 0-2 års heltidsarbete Alternativ för internationella bostäder Global fördjupningsstudie, internationella utbyten, globala praktikplatser och alternativ med dubbla grader

Detta program förbereder dig att sticka ut i ett konkurrenskraftigt landskap, bredda din affärsvision, utveckla digitala nycklar... [-]

Mexiko Monterrey Guadalajara
September 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
EGADE Business School

Master in Finance var utformad för att ge företagsledare god kunskap om finansmarknaderna och en avantgardistisk strategi för globala företag. Det här programmets läropla ... [+]

# 1-program i Mexiko

QS Masters in Finance Rankings 2020

Huvudmålet för Master in Finance är att förse företagsledare med god kunskap om finansmarknaderna och en avantgardistisk strategi för globala företag. Detta program designades med två viktiga profiler i åtanke:

Professionella med ekonomi- och ekonomibakgrund som vill skaffa sig en mycket mer specialiserad kunskap om finansbranschen.Professionella personer i en position som relevant ledarskap som behöver lägga till ekonomisk färdighet i sina ledaregenskaper för att få en lönsam verksamhet.Erfarenhetsinlärning med de senaste verktygen

Master in Finance var utformad för att hjälpa dig att utöka din expertis inom bank, företagsfinansiering och aktiemarknaden i ett globalt finansiellt sammanhang genom att använda de senaste tekniska verktygen för finansiell analys; liksom utvecklingen av en bred känsla av ansvarsfullt och etiskt ledarskap med vägledning av högsta experter på området. Vi vill att våra kandidater ska förmedla förtroende när de arbetar med och för finansiella institutioner samtidigt som de håller ett globalt och hållbart perspektiv på sina organisationer.... [-]

Mexiko Mexico City Monterrey
April 2020
Engelska,Spansk
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Minds Igniting Change

Address
Av Carlos Lazo 100, Santa Fe, San Mateo, 01389 Ciudad de México, CDMX
01389 Mexico City, Mexico City, Mexiko
Address
Rufino Tamayo y Eugenio, Av. Eugenio Garza Lagüera, Valle Oriente, 66269 San Pedro Garza García, N.L.
66269 Monterrey, Nuevo Leon, Mexiko
Address
Avenida General Ramón Corona 2514, Jardines del Valle, 45138 Zapopan, Jal.
45138 Guadalajara, Jalisco, Mexiko