EGADE Business School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Utmana nuet, Forma framtiden.

EGADE Business School på Tecnológico de Monterrey har byggt ett globalt erkänt rykte som den ledande latinamerikanska affärsutbildningsinstitutionen, som har åtagit sig att stärka omnipreneuriala ledare som skapar gemensamt värde och förändrar samhället.

EGADE Business School är doktorandhögskolan i Tecnológico de Monterrey, ett anmärkningsvärt universitet känt för att köra yrkesverksamma med relevant ledarskap i hela Mexiko och Latinamerika. Handelshögskolan själv erbjuder en bred portfölj av forskarutbildning på flera platser i Latinamerika. Med platser i Mexico City (Santa Fe), Monterrey och Guadalajara , samt ett fly-in executive MBA-program i Queretaro .

Skolans innovationsledda akademiska modell och inlärningskultur, världsigenkända program, framstående världsklassfakulteter, enastående global alumni-gemenskap och strikt fokus på att tillämpa kunskap för påverkan, har bidragit till dess ställning som den högst rankade Latinamerikanska Business School av flera internationella rankningsorganisationer, inklusive QS, Eduniversal, Financial Times och The Economist. EGADE- examen inkluderar heltid, ett års MBA i innovation och entreprenörskap, MBA för yrkesverksamma, EGADE - UNC Charlotte MBA i global affärsstrategi, EGADE - WP Carey Executive MBA, EGADE MBA Online, samt en Master i finans, en magister i finans online, en magister i affärsanalys, en examen i digital strategi och doktorandprogram i finansvetenskap och företagsadministration.

EGADE Business School erbjuder en innovativ portfölj av livslångt lärande med öppna anmälningar och skräddarsydda program för ledande företagsledare. EGADE Business School är medlem i en elitgrupp på bara 1% av handelshögskolorna över hela världen för att hålla den hyllade ” trippelkronanav global ackreditering som erkänner excellens för affärsutbildning : American Association of Colleges and Schools (AACSB), Association of MBAs (AMBA) och det europeiska systemet för kvalitetsförbättring (EQUIS). Skolan är medlem i Global Network for Advanced Management , ett ledande nätverk med 30 ledande handelshögskolor från olika regioner, länder, kulturer och ekonomier i olika utvecklingsfaser, som har åtagit sig att genom affärsutbildning bidra till lösningarna för stora utmaningar som vanligtvis är komplexa och globala.

Det vi ser i våra ledare

På EGADE Business School tror vi att företagets framtid förlitar sig på visionära ledare som vågar utmana och omvandla sina branscher genom kraftfulla idéer. Således är det med denna filosofi som vi utformar och genomför våra globalt kända forskarutbildningar.

Vi är ett samhälle av framgångsrika innovatörer som består av en begåvad fakultet, begåvade studenter, framgångsrika alumner, framstående företagsledare och internationella akademiska partners, som ägnas åt en kraftfull idé: Utmana nuet, Forma framtiden.

Världsklass erkännande i prestigefyllda rankningar

121935_qs-logo.png

# 1 Handelshögskolan i forskning i Latinamerika

QS Global 250 Business Schools 2017

# 1 EGADE MBA i Latinamerika

  • QS Global 200 MBA-rankning: Latinamerika 2012-2015
  • QS Global MBA Ranking Latin America 2018-2020

# 1 Heltid MBA i Mexiko och Latinamerika

QS Global MBA-rankning 2020

  • # 1 i Mexiko och Latinamerika för tredje året i rad
  • # 55 globalt över 240 rankade program
  • 23 platser vs 2019 globalt
  • # 26 globalt för Entreprenörskap och Alumni-resultat
  • # 39 globalt för anställbarhet

# 1 Civilingenjör i Mexiko och Latinamerika

QS Business Masters Rankings: Finance Latin America 2018-2020

  • # 1 i Mexiko och Latinamerika för tredje året i rad
  • # 41 globalt över 156 rankade program
  • # 15 globalt för anställbarhet
121936_eduniversal-logo.png

# 1 Handelshögskola i Latinamerika

5 Palmes of Excellence, Eduniversal Business School Ranking 2008-2020

# 1 EGADE MBA i Latinamerika

Eduniversal Bästa Master Ranking General Management 2016-2019

# 1 Master i finans i Latinamerika

Eduniversal Bästa Master Ranking Corporate Finance 2011-2019

121937_ft-logo.png

# 1 Global OneMBA i Latinamerika och # 43 över hela världen

Ranking Financial Times Executive MBA 2007-2019

Trippelkrona av global ackreditering

EGADE Business School har fått trippelkronan med internationell ackreditering på uppdrag av de tre mest inflytelserika organisationerna inom global affärsutbildning: AACSB, AMBA och EQUIS. Endast 1% av handelshögskolorna över hela världen, som EGADE, har fått trippelkronan med internationell ackreditering av AACSB, EQUIS och AMBA.

En enastående global räckvidd

EGADE Business Schools äger mer än 50 internationella akademiska partnerskap med ledande universitet och handelshögskolor för dubbla och gemensamma examensprogram , som representerar olika möjligheter att förvärva internationella certifieringar, liksom möjligheten att studera på olika kontinenter. Dessa partnerskap är också viktiga för våra fakultets utvecklingsprogram och hjälper till att främja internationella akademiska projekt och forskning.

Vad skiljer EGADE?

En aktiv entreprenörsmässig tänkesätt

Ett av EGADE: s kärnvärden är att uppmuntra innovativa ledare inom en entreprenörskapskultur, som har blivit ett tydligt drag för dess enastående studenter och akademiker.

Vår globala vision och erfarenhet

En viktig differentierare på EGADE är dess kända globala fokus och räckvidd. Tack vare sina partnerskap med de mest prestigefyllda universiteten och handelshögskolorna i världen ger EGADE sina ledare, studenter och chefer en unik strategi och erfarenhet avseende globala företagens framtid.

En framstående internationell fakultet

En viktig del av EGADE: s akademiska erfarenhet är närvaron av globalt kända fakultetsmedlemmar som är nuvarande och tidigare direktörer, konsulter, publicerade författare och forskare. Denna fakultet tar med sin breda expertis till klassrummet som förvandlar vår undervisning, forskning och tankesätt till en meningsfull och inflytelserik utbildning.

En innovativ akademisk modell

Kompetensen hos enastående lärare tillsammans med ledande företagsledare i våra akademiska program ger en idealisk balans mellan teoretisk och praktisk kunskap. Vi förbereder våra elever för en framgångsrik karriär genom att para ihop vad de lär sig i klassrummet med verkliga affärsupplevelser där teori omedelbart genomförs.

Ett balanserat och flexibelt format

Våra verkställande program och magisterexamen på deltid, som utformats för studenter som arbetar heltid, ger rätt balans mellan studier, arbete och personliga åtaganden. Vårt mål är att våra elever ska uppnå både personlig och professionell framgång.

Ett anmärkningsvärt akademiskt ledarskap

När det gäller ledande affärsutbildning är EGADE handelshögskola nr 1 av flera skäl. Relevansen och innovationen av våra akademiska program stöds inte bara av globalt kända ranking, utan av världens ledande ackrediteringsföreningar.

Läs mer om EGADE-program här och kontakta skolan på LinkedIn , Twitter , YouTube och Facebook.

Platser

Mexico City

Address
Av Carlos Lazo 100, Santa Fe, San Mateo, 01389 Ciudad de México, CDMX
01389 Mexico City, Mexico City, Mexiko

Monterrey

Address
Rufino Tamayo y Eugenio, Av. Eugenio Garza Lagüera, Valle Oriente, 66269 San Pedro Garza García, N.L.
66269 Monterrey, Nuevo Leon, Mexiko

Guadalajara

Address
Avenida General Ramón Corona 2514, Jardines del Valle, 45138 Zapopan, Jal.
45138 Guadalajara, Jalisco, Mexiko

Santiago de Querétaro

Address
Epigmenio González 500, San Pablo, 76130 Santiago de Querétaro, Qro.
76130 Santiago de Querétaro, Querétaro, Mexiko

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium