Le Cordon Bleu Mexico

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Vilka Vi Är Le Cordon Bleu är en av de äldsta och mest respekterade i världen av gastronomi, gästfrihet och förvaltning skolor. Namnet Le Cordon Bleu myntades på 16-talet av kung Henrik III - när han skapade L'ordre du Saint-Esprit, som symboliserades av ett kors hängde på ett blått band. Från sin stora prestige och tradition vann över mer än hundra års historia. Le Cordon Bleu är för närvarande skolan mer internationellt erkännande i utbildning av yrkesverksamma inom gastronomi, kulinarisk konst och gästfrihet. Under de senaste 20 åren Le Cordon Bleu har noggrant utvecklat olika utbildningsprogram som anger allianser och partnerskap med ledande företag och institutioner i världen. Le Cordon Bleu har för närvarande mer än 40 skolor i 15 länder, en student gemenskap av över 20.000 studenter från 70 olika nationaliteter, och en framstående team på mer än 100 internationella kockar. Sedan 1998 Anahuac universitetet inrättas en viktig allians med Le Cordon Bleu International att erbjuda grund program, kurser och diplom i turist-gastronomiska, samma områden som, från och med 2010, sträcker sig till Anahuac University Network. Le Cordon Bleu International Världsledande inom gastronomi, gästfrihet och ledning. Le Cordon Bleu är en världsberömd nätverk av läroanstalter dedikerade till att erbjuda den högsta nivån av kulinariska och gästfrihet undervisning genom världsklass program. Le Cordon Bleu fortsätter att utvecklas genom att kombinera innovation och kreativitet med tradition genom att skapa kandidat- och en magisterexamen i företagsekonomi med inriktning på de krav som en sektor av växande internationell gästfrihet. Le Cordon Bleu anses väktare franska kulinariska teknik genom sina kulinariska program som fortsätter att bevara och föra vidare den behärskning och uppskattning av de kulinariska konst som har varit en hörnsten i fransk gastronomi i över 500 år . Våra kockar De stora kockar från Le Cordon Bleu har lång yrkeserfarenhet, de flesta har arbetat i kända restauranger och delas ut av Michelinguiden och många av dem är vinnare av prestigefyllda tävlingar. Varje år, kockar dela sina erfarenheter och kunskaper till studenter i mer än 70 länder för att lära tekniker och tillagningsmetoder som har kodifierats i Frankrike under de senaste 500 åren, vilket ger eleverna en kulinarisk utbildning som kan vara tillämpa sina kunskaper till alla kök och utveckla en framgångsrik karriär.

Denna skola erbjuder program i:
  • Spansk

Se Certifikater » Se Diplom »