Läs den officiella beskrivningen

fachada

oss

Tecnológico de Monterrey är en privat institution, ideell, oberoende och orelaterad med politiska och religiösa partier. Det grundades 1943 tack vare visionen av den mexikanska affärsman Eugenio Garza Sada .

Hans arbete stöds av civila föreningar som består av framstående ledare från hela landet, åtagit sig att kvaliteten i den högre utbildningen och utvecklingen av Mexiko.46882_rsz_medium_mapa.pngCampus och har 31 kontor och 21 internationella sambandskontor. Det syftar till att utbilda ledare med en entreprenörsanda, mänsklig känsla och en hög grad av konkurrenskraft.

Institutionen i den övre av de bästa privata universitet i världen enligt till QS World University Ranking; medan EGADE Business School anses vara den bästa handelshögskolan i Mexiko och Latinamerika.

Enligt Quacquerelli Symonds University betyg, är det den bästa privata universitet i Mexiko och i det yttrandet arbetsgivare Mexiko är nummer ett universitets stående på den samma nivå University of Michigan, Boston University och Duke University.

vår Skillnaddiferencia

Forskarutbildning och Executive Education ITESM erbjuda ett värde proposition som innehåller olika produkter och tjänster för att bidra till utvecklingen av entreprenörer, internationellt konkurrenskraftiga, med fokus på affärsresultat och hög mänsklig känsla chefer.

Programmen kännetecknas av:

  • Kvalitet innehåll utvecklingsprogram undervisas av högt kvalificerade lärare i kunskap och erfarenhet ..
  • Metodik undervisning och lärande som fokuserar på att lösa verkliga problem i arbetet med hjälp av verktyg för omedelbar tillämpning.
  • Generation och integration av grupper av högpresterande åtagit sig att utvecklingen av projekt som bidrar till att förbättra resultaten av sina organisationer.
  • Omvandling av personer som deltar i kurser och program vars utbildning ger dem möjlighet att nå högre nivåer av prestanda och ger dem verktyg för att nå en ledande roll i att uppfylla målen för företaget framåt.
  • Ett Multicampus-system som erbjuder nationell och internationell täckning, förutom att ha allianser med olika universitet och institutioner.

För detta och mer Tecnológico de Monterrey är det bästa valet i Graduate och Executive Education i Mexiko.

pedagogisk modellmodeloTecnológico de Monterreys forskarutbildning och utbildningsprogram bygger på en alt = "aktuell, innovativ och avantgarde pedagogisk modell som använder fallmetodik, projektutveckling och / eller erfarenhetsaktiviteter som möjliggör ökad produktivitet tack vare ansökan omedelbar kunskap förvärvad och möjlighet att skapa nätverk.

  • Fokus pekar mot eleven, som är ansvarig för att generera sin egen kunskap, tillsammans hela tiden av sin lärare, som tar på sig rollen som guide.
  • Program som stöds av lärare med doktorsexamen och hög potential chefer med ett utmärkt jobb profil.
  • Hög prioritet till att användningen av teknik som en facilitator i processen för undervisning och lärande och i fallet med mästare och doktorer, betonar förberedelse genom internationella avtal och utbyten med kända universitet runt om i världen.
  • Online-program som säkerställer tillgång till kommunikationsnät, samarbete och lärande bland studenter, lärare och specialister från hela världen; liksom alumniföreningar i syfte att stärka arbetet med elevernas lärande.

Med detta i Tecnológico de Monterrey bidrar till att utbilda yrkesverksamma att möta de utmaningar som globaliseringen och ständig förändring av vetenskap och teknik, samtidigt öppna nya möjligheter för chefer, entreprenörer och affärsmän.

Programmen undervisas på:
Spansk

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

Tecnológico de Monterrey - ITESM

Master of Computer Science vänder sig till yrkesverksamma inom områdena datavetenskap, teknik och exakta vetenskaperna främst är intresserade av att genomföra stor genoms ... [+]

beskrivning

Tekniska trender i den moderna världen pekar på behovet av datorsystem mer flexibla, kunna anpassa sig till oförutsedda och osäkra förhållanden, och interaktionsfärdigheter. Maskininlärning, analys och data vetenskap samt olika tekniker inspirerade av naturen genererar teknik för att ge datorsystem med de ovan nämnda funktioner som kommer att förvandla samhälle, ekonomi och miljö i detta århundrade. Denna examen i datavetenskap förbereder eleverna att vara ledare i denna nya tekniska våg.

stipendier

Den Master of Computer Science Det riktar sig till yrkesverksamma inom områdena datavetenskap, teknik och exakta vetenskaperna främst är intresserade av att genomföra stor genomslagskraft forskning för att bidra till kunskapen om någon av de specialistområden datalogi.... [-]

Mexiko Monterrey Buenavista Mexico City Zapopan Puebla City Santa Fe  + 3 Mer
Juli 2019
Spansk
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Magisterprogrammet i humanistiska studier ingår i ITESM-projektet för att stärka Humaniora och samhällsvetenskapliga studier å ena sidan; å andra sidan för att skapa ett ... [+]

beskrivning

Magisterprogrammet i humanistiska studier ingår i ITESM-projektet för att stärka Humaniora och samhällsvetenskapliga studier å ena sidan; å andra sidan för att skapa ett utrymme där yrkesverksamma från något område förvärvar en humanistisk utbildning som de länkar och tillämpar i sin yrkesverksamhet.

Detta program uppstår också som svar på det rådande samhällets behov att göra en kritisk reflektion inom humaniora med tonvikt på etik, litteratur och diskurs, vetenskap och kultur samt kommunikations- och kulturstudier.

Den nya världsordningen och det demokratiska samhället behöver ett starkt, proaktivt, engagerat och artikulerat civilsamhälle där dialog kan upprätthållas mellan olika röster, mentaliteter och positioner. I denna dialog kan yrkesverksamma med en humanistisk bakgrund vara broar mellan människor med sina olika filosofier, politik och historier. Vår begynnande demokrati kräver att sociala ämnen inriktas på en analytisk vision som börjar från de filosofiska grundarna och antar tolkningsmetoder som gör det möjligt för dem att tydligt analysera sin egen diskurs och andras. Bidraget från yrkesverksamma med en formell humanistisk utbildning bidrar utan tvekan till allt ovanstående.... [-]

Mexiko Monterrey Buenavista Mexico City Zapopan Puebla City Santa Fe  + 3 Mer
Augusti 2019
Spansk
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Det övergripande målet med detta program är att utbilda yrkesverksamma, förändringsagenter för industriella och akademiska sektorer som är kapabla att göra tillämpad fors ... [+]

Lärandemål

Det övergripande målet med detta program är att utbilda yrkesverksamma, förändringsagenter för industriella och akademiska sektorer som är kapabla att göra tillämpad forskning, teknikutveckling och tekniköverföring inom ingenjörsvetenskap.

Adresserat till

Yrkesverksamma från områden av teknik och exakta vetenskaperna intresserade bedriva stor genomslagskraft forskning för att bidra till kunskapen om någon av de specialistområden Ingenjörsvetenskapsakademien. Studenter kommer in detta program bör ha utmärkt akademisk bakgrund, kall i kunskap generation, flytande kommunikation, som arbetar professionellt under strikta etiska normer som är öppna för nya sätt att assimilering av kunskap och yrkespraktik och de är intellektuellt nyfikna.... [-]

Mexiko Monterrey Buenavista Mexico City Zapopan Puebla City Santa Fe  + 3 Mer
Juli 2019
Spansk
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

MSc

Tecnológico de Monterrey - ITESM

Den höga efterfrågan att utveckla och optimera processer i industri, livsmedel, jordbruk, hälsa och molekylär diagnostik, bland annat har uppmuntrat införlivandet av biot ... [+]

Den höga efterfrågan att utveckla och optimera processer i industri, livsmedel, jordbruk, hälsa och molekylär diagnostik, bland annat har uppmuntrat införlivandet av biotekniska metoder för att generera nya produkter och tjänster.

Således har utvecklingen av biotekniska processer gynnar en stor del av befolkningen med tanke på dess breda användningsområde.

Yrkesverksamma akademiker av Master of Science i bioteknik ITESM, kan fungera i akademiska, vetenskapliga och industriella miljöer, både ansökan och kunskap generation.

Adresserat till

Profesionistas akademiker områden med anknytning till bioteknik, biologi, kemi, biokemi, kemiteknik, biokemi, mat, medicin, näring, bland annat.... [-]

Mexiko Monterrey Buenavista Mexico City Zapopan Puebla City Santa Fe  + 3 Mer
Juli 2019
Spansk
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Under de senaste decennierna har Mexiko karakteriserats som ett land med en viktig ekonomisk dimension, privilegierade geografiska läge, ung befolkning och öppenhet för g ... [+]

beskrivning

Under de senaste decennierna har Mexiko karakteriserats som ett land med en viktig ekonomisk dimension, privilegierade geografiska läge, ung befolkning och öppenhet för globaliseringen, positionera sig som ett attraktivt land för investeringar och industriell tillverkningsindustrin att uppnå global relevans. Kontinuerligt, företag inom denna sektor kräver tekniska möjligheter som stöder deras strategier för att förbättra sitt produktutbud, konsolidering och konkurrenskraft, utan att försumma socialt ansvar gentemot miljön.

Lärandemål

The Master of Science i Manufacturing Systems mål:

Utbilda yrkesverksamma för industrin och den akademiska världen som som agenter för förändring, att kunna göra tillämpad forskning, teknisk utveckling, innovation och tekniköverföring inom ny produktdesign, avancerade material och produktionsprocesser. Adresserat till ... [-]
Mexiko Monterrey Buenavista Mexico City Zapopan Puebla City Santa Fe  + 3 Mer
Augusti 2019
Spansk
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Sueños del Tecnológico de Monterrey

Location address
Av. Eugenio Garza Sada 2501 Sur, Tecnológico
Monterrey, Nuevo Leon, 64849 MX
Social Media
Location address
Calle del Puente 222, Ejidos de Huipulco,
Tlalpan,

Buenavista, State of Mexico, 14380 MX
Location address
Av Lago de Guadalupe 3.5 Km, Margarita Maza de Juárez,
Mexico City, Mexico City, 52926 MX
Location address
Avenida General Ramón Corona 2514, Nuevo México
Zapopan, Jalisco, 45138 MX
Location address
Av Montaña Monarca 1340, Ejido Jesús del Monte, 58350 Morelia, Mich., Mexico
Morelia, Michoacán, 58350 MX
Location address
Vía Atlixcáyotl 2301, Reserva Territorial Atlixcáyotl
Puebla City, Puebla, 72453 MX
Location address
Av. Carlos Lazo #100, Álvaro Obregón, Santa Fe
Santa Fe, New Mexico, 01389 MX
Location address
Epigmenio González 500, San Pablo
Santiago de Querétaro, Querétaro, 76130 MX
Location address
Eduardo Monroy Cárdenas 2000, San Antonio Buenavista, San Buena Ventura
Toluca, State of Mexico, 50110 MX
Location address
LATAM Sede Argentina - Buenos Aires
Buenos Aires, Buenos Aires, AR
Location address
LATAM Sede Bolivia - La Paz
La Paz, La Paz Department, BO
Location address
LATAM Sede Chile - Santiago
Santiago, Santiago Metropolitan Region, CL
Location address
LATAM Sede Colombia - Cali
Cali, Valle del Cauca, CO
Location address
LATAM Sede Colombia - Cartagena
Cartagena, Region of Murcia, CO
Location address
LATAM Sede Costa Rica - San José
San Jose, California, CR
Location address
LATAM Sede Ecuador - Guayaquil
Guayaquil, Guayas, EC
Location address
LATAM Sede Ecuador - Quito
Quito, Pichincha, EC
Location address
LATAM Sede El Salvador - San Salvador
San Salvador, San Salvador Department, SV
Location address
LATAM Sede Guatemala - Guatemala
Antigua Guatemala, Sacatepéquez Department, GT
Location address
LATAM Sede Honduras - Tegucigalpa
Tegucigalpa, Francisco Morazán Department, HN
Location address
LATAM Sede Houston
Houston, Texas, US
Location address
LATAM Sede Nicaragua - Managua
Managua, Managua Department, NI
Location address
LATAM Sede Panamá - Panamá
Panama City, Florida, PA
Location address
LATAM Sede Paraguay - Asunción
Asuncion, PY
Location address
LATAM Sede Perú - Lima
Lima, Dalarna County, PE
Location address
LATAM Sede Puerto Rico - San Juan
Orange County, California, PR
Location address
LATAM Sede Rep. Dominicana - Sto. Domingo
Santo Domingo, Distrito Nacional, DO
Location address
LATAM Sede Uruguay - Montevideo
Montevideo, Montevideo Department, UY
Location address
LATAM Sede Venezuela - Caracas
Caracas, Capital District, VE