Läs den officiella beskrivningen

fachada

oss

Tecnológico de Monterrey är en privat institution, ideell, oberoende och orelaterad med politiska och religiösa partier. Det grundades 1943 tack vare visionen av den mexikanska affärsman Eugenio Garza Sada .

Hans arbete stöds av civila föreningar som består av framstående ledare från hela landet, åtagit sig att kvaliteten i den högre utbildningen och utvecklingen av Mexiko.46882_rsz_medium_mapa.pngCampus och har 31 kontor och 21 internationella sambandskontor. Det syftar till att utbilda ledare med en entreprenörsanda, mänsklig känsla och en hög grad av konkurrenskraft.

Institutionen i den övre av de bästa privata universitet i världen enligt till QS World University Ranking; medan EGADE Business School anses vara den bästa handelshögskolan i Mexiko och Latinamerika.

Enligt Quacquerelli Symonds University betyg, är det den bästa privata universitet i Mexiko och i det yttrandet arbetsgivare Mexiko är nummer ett universitets stående på den samma nivå University of Michigan, Boston University och Duke University.

vår Skillnaddiferencia

Forskarutbildning och Executive Education ITESM erbjuda ett värde proposition som innehåller olika produkter och tjänster för att bidra till utvecklingen av entreprenörer, internationellt konkurrenskraftiga, med fokus på affärsresultat och hög mänsklig känsla chefer.

Programmen kännetecknas av:

  • Kvalitet innehåll utvecklingsprogram undervisas av högt kvalificerade lärare i kunskap och erfarenhet ..
  • Metodik undervisning och lärande som fokuserar på att lösa verkliga problem i arbetet med hjälp av verktyg för omedelbar tillämpning.
  • Generation och integration av grupper av högpresterande åtagit sig att utvecklingen av projekt som bidrar till att förbättra resultaten av sina organisationer.
  • Omvandling av personer som deltar i kurser och program vars utbildning ger dem möjlighet att nå högre nivåer av prestanda och ger dem verktyg för att nå en ledande roll i att uppfylla målen för företaget framåt.
  • Ett Multicampus-system som erbjuder nationell och internationell täckning, förutom att ha allianser med olika universitet och institutioner.

För detta och mer Tecnológico de Monterrey är det bästa valet i Graduate och Executive Education i Mexiko.

pedagogisk modellmodeloTecnológico de Monterreys forskarutbildning och utbildningsprogram bygger på en alt = "aktuell, innovativ och avantgarde pedagogisk modell som använder fallmetodik, projektutveckling och / eller erfarenhetsaktiviteter som möjliggör ökad produktivitet tack vare ansökan omedelbar kunskap förvärvad och möjlighet att skapa nätverk.

  • Fokus pekar mot eleven, som är ansvarig för att generera sin egen kunskap, tillsammans hela tiden av sin lärare, som tar på sig rollen som guide.
  • Program som stöds av lärare med doktorsexamen och hög potential chefer med ett utmärkt jobb profil.
  • Hög prioritet till att användningen av teknik som en facilitator i processen för undervisning och lärande och i fallet med mästare och doktorer, betonar förberedelse genom internationella avtal och utbyten med kända universitet runt om i världen.
  • Online-program som säkerställer tillgång till kommunikationsnät, samarbete och lärande bland studenter, lärare och specialister från hela världen; liksom alumniföreningar i syfte att stärka arbetet med elevernas lärande.

Med detta i Tecnológico de Monterrey bidrar till att utbilda yrkesverksamma att möta de utmaningar som globaliseringen och ständig förändring av vetenskap och teknik, samtidigt öppna nya möjligheter för chefer, entreprenörer och affärsmän.

Programmen undervisas på:
  • Spansk

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

Tecnológico de Monterrey - ITESM

Desde siempre, la educación ha enfrentado distintas áreas de oportunidad, que en ocasiones son difíciles de cubrir por los centros educativos existentes. En la actualidad ... [+]

Importancia del Emprendimiento en la Educación

Desde siempre, la educación ha enfrentado distintas áreas de oportunidad, que en ocasiones son difíciles de cubrir por los centros educativos existentes. En la actualidad, y enmarcados en la economía y sociedad del conocimiento, estos centros tienen como prioridad formar personas con conocimientos y habilidades de distintas disciplinas, que les permita no solo aplicarlas en diverseos contextos, sino generar nuevas soluciones que coadyuven problem los que se enfrentan día a día. Anticipá a este tipo de situaciones, un grupo de emprendedores visionarios creó el Tecnológico de Monterrey, que desde su fundación ha mantenido y fortalecido la cultura del emprendimiento como uno de los valores claves del Instituto. De igual manera, desde su inicio, la innovación educativa se ha posicionado como factor clave de la Institución, que en diversas oportunidades se ha distido como líder de este ámbito, tanto och México como a nivel internacional.... [-]

Mexiko Monterrey
Januari 2020
Spansk
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Tecnológico de Monterrey - ITESM

En las últimas décadas, México se ha caracterizado como un país con una importante dimensión económica, posición geográfica privilegiada, población joven y apertura a la ... [+]

Descripción

En las últimas décadas, México se ha caracterizado como un país con una importante dimensión económica, posición geográfica privilegiada, población joven y apertura a la globalización, posicionándose como un país atractivo para la inversión y logrando un sector industrial de relevancia mundial. Para aprovechar estas características se ha desarrollado este programa de Nanotecnología que ayudará a la creación y aplicación de los conocimientos en las áreas de ciencias de materiales en nanoescala.

Objetivo

Formar profesionistas para la industria y la academia, quienes, como agentes de cambio, sean capaces de hacer investigación aplicada, desarrollo tecnológico, innovación, y transferencia de tecnología, en los ámbitos de la nanotecnología.... [-]

Mexiko Monterrey
Januari 2020
Spansk
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Den examen från Master of Computer Science kan överföra lösningar är speciella för begrepp eller allmänna metoder problem och tillämpa allmänna datorkoncept till den spec ... [+]

beskrivning

Teknik med anknytning till datavetenskap, förändras mycket snabbt: det finns en spridning av produkter både mjukvara och hårdvara på grund av nya teorier, metoder och tekniker. Denna utveckling ger resultat i en hastighet av inkurans i hög område leder till en stor efterfrågan på personal från tre huvudområden:

Specialister på produktionssektorn Akademiker med kunskap uppdaterad Forskning och teknisk utveckling

Forskarutbildningen är en professionell som kan inte bara följa den snabba tekniska framsteg, men bidrar också med innovativa förslag inom datavetenskap och därmed att möta de stora utmaningarna i dagens värld.

Den examen från Master of Computer Science du kan överföra lösningar särskilda begrepp eller allmänna metoder problem och tillämpa allmänna datorkoncept till den specifika lösning av problemen i näringslivet och forskning, kan sedan utföras, om så önskas, forskarutbildning i datavetenskap.... [-]

Mexiko Zapopan
Januari 2020
Spansk
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Master of Computer Science vänder sig till yrkesverksamma inom områdena datavetenskap, teknik och exakta vetenskaperna främst är intresserade av att genomföra stor genoms ... [+]

beskrivning

Tekniska trender i den moderna världen pekar på behovet av datorsystem mer flexibla, kunna anpassa sig till oförutsedda och osäkra förhållanden, och interaktionsfärdigheter. Maskininlärning, analys och data vetenskap samt olika tekniker inspirerade av naturen genererar teknik för att ge datorsystem med de ovan nämnda funktioner som kommer att förvandla samhälle, ekonomi och miljö i detta århundrade. Denna examen i datavetenskap förbereder eleverna att vara ledare i denna nya tekniska våg.

stipendier

Den Master of Computer Science Det riktar sig till yrkesverksamma inom områdena datavetenskap, teknik och exakta vetenskaperna främst är intresserade av att genomföra stor genomslagskraft forskning för att bidra till kunskapen om någon av de specialistområden datalogi.... [-]

Mexiko Monterrey
Januari 2020
Spansk
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Det övergripande målet med detta program är att utbilda yrkesverksamma, förändringsagenter för industriella och akademiska sektorer som är kapabla att göra tillämpad fors ... [+]

Lärandemål

Det övergripande målet med detta program är att utbilda yrkesverksamma, förändringsagenter för industriella och akademiska sektorer som är kapabla att göra tillämpad forskning, teknikutveckling och tekniköverföring inom ingenjörsvetenskap.

Adresserat till

Yrkesverksamma från områden av teknik och exakta vetenskaperna intresserade bedriva stor genomslagskraft forskning för att bidra till kunskapen om någon av de specialistområden Ingenjörsvetenskapsakademien. Studenter kommer in detta program bör ha utmärkt akademisk bakgrund, kall i kunskap generation, flytande kommunikation, som arbetar professionellt under strikta etiska normer som är öppna för nya sätt att assimilering av kunskap och yrkespraktik och de är intellektuellt nyfikna.... [-]

Mexiko Monterrey Mexico City
Januari 2020
Spansk
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Målet med Master in Engineering Management är att utveckla ledare och projektledare, specialister inom deras kunskapsområde. ... [+]

Allmän mål

Målet med Master in Engineering Management är att utveckla ledare och projektledare, specialister inom deras kunskapsområde.

Behov, önskan eller problem som uppfyller eller löser detta program

Det finns ett växande intresse i branschen för ingenjörer som effektivt leder, identifierar och genomför projekt med tanke på juridiska, etiska, ledarskap, innovation och hållbar utveckling principer. Detta observeras ännu mer, i stora och / eller transnationella företag som också kräver att ingenjörer utbildas för att vara projektledare, med en blandning av djup teknisk kunskap och mjuka färdigheter.

Förmåner för personen

Master in Engineering Management försöker utvecklas inom en ingenjör, kommunikationsförmåga, ledarskap och projektledning, i kombination med specialisering i tekniska och analytiska färdigheter för att förbättra sina arbetsområden.... [-]

Mexiko Mexico City Zapopan
Januari 2020
Spansk
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Tecnológico de Monterrey - ITESM

För närvarande är information en av de mest värdefulla tillgångarna, både för organisationer och för individer, så att integritet, konfidentialitet, integritet och tillgä ... [+]

Master i cybersecurity

För närvarande är information en av de mest värdefulla tillgångarna, både för organisationer och för individer, så att integritet, konfidentialitet, integritet och tillgänglighet av data har blivit ett nödvändigt i detta samhälle.

Den växande elektroniska lagringskapaciteten för alla typer av information, såväl som teknik, i kombination med ökningen av cyberhot har gjort siffran för cybersäkerhet till en oumbärlig professionell för att säkerställa korrekt funktion i alla typer av företag i detta. hyperconnected värld.

I Mexiko är experternas underskott alarmerande. Det är därför Tecnológico de Monterrey skapar Master i cybersecurity, ett program som syftar till att utveckla en ingenjör i färdigheterna i transformationsledarskap, såväl som professionella och analytiska färdigheter för att framgångsrikt utföra inom cybersäkerhet.... [-]

Mexiko Zapopan
Januari 2020
Spansk
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

MSc

Tecnológico de Monterrey - ITESM

Den höga efterfrågan att utveckla och optimera processer i industri, livsmedel, jordbruk, hälsa och molekylär diagnostik, bland annat har uppmuntrat införlivandet av biot ... [+]

Den höga efterfrågan att utveckla och optimera processer i industri, livsmedel, jordbruk, hälsa och molekylär diagnostik, bland annat har uppmuntrat införlivandet av biotekniska metoder för att generera nya produkter och tjänster.

Således har utvecklingen av biotekniska processer gynnar en stor del av befolkningen med tanke på dess breda användningsområde.

Yrkesverksamma akademiker av Master of Science i bioteknik ITESM, kan fungera i akademiska, vetenskapliga och industriella miljöer, både ansökan och kunskap generation.

Adresserat till

Profesionistas akademiker områden med anknytning till bioteknik, biologi, kemi, biokemi, kemiteknik, biokemi, mat, medicin, näring, bland annat.... [-]

Mexiko Monterrey
Januari 2020
Spansk
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Under de senaste decennierna har Mexiko karakteriserats som ett land med en viktig ekonomisk dimension, privilegierade geografiska läge, ung befolkning och öppenhet för g ... [+]

beskrivning

Under de senaste decennierna har Mexiko karakteriserats som ett land med en viktig ekonomisk dimension, privilegierade geografiska läge, ung befolkning och öppenhet för globaliseringen, positionera sig som ett attraktivt land för investeringar och industriell tillverkningsindustrin att uppnå global relevans. Kontinuerligt, företag inom denna sektor kräver tekniska möjligheter som stöder deras strategier för att förbättra sitt produktutbud, konsolidering och konkurrenskraft, utan att försumma socialt ansvar gentemot miljön.

Lärandemål

The Master of Science i Manufacturing Systems mål:

Utbilda yrkesverksamma för industrin och den akademiska världen som som agenter för förändring, att kunna göra tillämpad forskning, teknisk utveckling, innovation och tekniköverföring inom ny produktdesign, avancerade material och produktionsprocesser. Adresserat till ... [-]
Mexiko Monterrey
Januari 2020
Spansk
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Sueños del Tecnológico de Monterrey

Location address
Av. Eugenio Garza Sada 2501 Sur, Tecnológico
Monterrey, Nuevo Leon, 64849 MX
Social Media
Location address
Calle del Puente 222, Ejidos de Huipulco,
Tlalpan,

Buenavista, Delstaten Mexiko, 14380 MX
Location address
Av Lago de Guadalupe 3.5 Km, Margarita Maza de Juárez,
Mexico City, Mexico City, 52926 MX
Location address
Avenida General Ramón Corona 2514, Nuevo México
Zapopan, Jalisco, 45138 MX
Location address
Av Montaña Monarca 1340, Ejido Jesús del Monte, 58350 Morelia, Mich., Mexico
Morelia, Michoacán, 58350 MX
Location address
Vía Atlixcáyotl 2301, Reserva Territorial Atlixcáyotl
Puebla City, Puebla, 72453 MX
Location address
Av. Carlos Lazo No. 100, Col. Santa Fe
Mexico City, Mexico City, MX
Location address
Epigmenio González 500, San Pablo
Santiago de Querétaro, Querétaro, 76130 MX
Location address
Eduardo Monroy Cárdenas 2000, San Antonio Buenavista, San Buena Ventura
Toluca, Delstaten Mexiko, 50110 MX
Location address
LATAM Sede Argentina - Buenos Aires
Buenos Aires, Buenos Aires, AR
Location address
LATAM Sede Bolivia - La Paz
La Paz, La Paz-avdelningen, BO
Location address
LATAM Sede Chile - Santiago
Santiago, Santiago Metropolitan Region, CL
Location address
LATAM Sede Colombia - Cali
Cali, Valle del Cauca, CO
Location address
LATAM Sede Colombia - Cartagena
Cartagena, Murcia-regionen, CO
Location address
LATAM Sede Costa Rica - San José
San José, San José-provinsen, CR
Location address
LATAM Sede Ecuador - Guayaquil
Guayaquil, Guayas, EC
Location address
LATAM Sede Ecuador - Quito
Quito, Pichincha, EC
Location address
LATAM Sede El Salvador - San Salvador
San Salvador, San Salvador-avdelningen, SV
Location address
LATAM Sede Guatemala - Guatemala
Antigua Guatemala, Sacatepéquez-avdelningen, GT
Location address
LATAM Sede Honduras - Tegucigalpa
Tegucigalpa, Francisco Morazán-avdelningen, HN
Location address
LATAM Sede Houston
Houston, Texas, US
Location address
LATAM Sede Nicaragua - Managua
Managua, Managua-avdelningen, NI
Location address
LATAM Sede Panamá - Panamá
Panama City, florida, PA
Location address
LATAM Sede Paraguay - Asunción
Asuncion, PY
Location address
Torre 1, Via Principal 119, San Isidro 15073, Peru
Lima, Dalarnas län, PE
Location address
LATAM Sede Puerto Rico - San Juan
Orange County, kalifornien, PR
Location address
LATAM Sede Rep. Dominicana - Sto. Domingo
Santo Domingo, Distrito Nacional, DO
Location address
LATAM Sede Uruguay - Montevideo
Montevideo, Montevideo-avdelningen, UY
Location address
LATAM Sede Venezuela - Caracas
Caracas, Capital District, VE
Location address
Paseo Mirador del Valle #445, Villas de Irapuato
Irapuato, Guanajuato, MX
Location address
Tecnológico de Monterrey Campus León
Leon, Guanajuato, MX
Location address
Av. Eugenio Garza Sada #300. Lomas del Tecnológico
San Luis Potosi, San Luis Potosi, MX
Location address
Avenida Heroico Colegio Militar 4700, Nombre de Dios, 31300 Chihuahua
Chihuahua, Chihuahua, MX
Location address
Campus Ciudad Juarez Tecnológico de Monterrey
Ciudad Juarez, Chihuahua, MX
Location address
Paseo del Tecnológico 751. Colonia Ampliación La Rosita. Torreón, Coahuila
Coahuila, Coahuila, MX
Location address
Campus Saltillo Tecnologico de Monterrey
Saltillo, Coahuila, MX
Location address
Boulevard Petrocel Km 1.3., Puerto Industrial., 89600 Altamira, Tamaulipas
Tampico, Tamaulipas, MX
Location address
Av Eugenio Garza Sada 1500, Los Pocitos, 20328 Ags
Aguascalientes, Aguascalientes, MX
Location address
California 2100, Col. Obregon Norte
Ciudad Obregón, Sonora, MX
Location address
Blvd. Pedro Infante 3773 Pte., Recursos Hidráulicos, Congreso del Estado, 80100 Culiacán, Sinaloa, Mexico
Culiacán, Sinaloa, MX
Location address
Blvr. Enrique Mazón López No. 965, Hermosillo
Hermosillo, Sonora, MX
Location address
Av. Pedro Coronel No. 16, Colonia Dependencias Federales. CP 98000
Zacatecas, Zacatecas, MX
Location address
Carretera a Tapanatepec Km. 149 + 746 Col. Juan Crispin C.P. 29020. Tuxtla Gutiérrez, Chiapas
Tuxtla Gutiérrez, Chiapas, MX
Location address
Autopista del Sol, Km. 104 +060, Col. Real del Puente, CP. 62790
Cuernavaca, Morelos, MX
Location address
Campus Hidalgo Tecnologico de Monterrey
Pachuca, Hidalgo, MX
Location address
Eugenio Garza Sada 1, Las Quintas, 94500 Córdoba, Ver
Córdoba, Veracruz, MX
Location address
Calle 113 No. 7 – 80, Oficina 602, Edificio Torre AR, Bogota
Bogotá, Bogota, CO
Location address
Carrera 64-B No. 49A-30 Medellín, Colombia
Medellín, Antioquia, CO
Location address
LATAM Sede Colombia - Bucaramanga
Bucaramanga, Santander, CO