ThePowerMBA

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Fram till nu var nyckelkunskapen i några händer.

Gå med i affärsskolan som leder förändringen.

Komplett Master of Business där du lär dig från referenssiffror, kontakta tusentals människor med dina bekymmer och förstärka ditt personliga varumärke utan att göra en ansträngning i tid eller pengar.

Godkänd av de bästa företagen, som redan utbildar sina anställda med ThePowerMBA :

126085_empresas01.jpg

För vad?

När du har nyckelkunskap, kontakter och ett personligt varumärke som validerar dig kommer det att bli mycket lättare för dig att uppnå alla dina mål.

  • Uppdatera din kunskap
  • Ge en karriär twist eller hög till din karriär
  • Börja med framgång
  • Utöka ditt företag / företag
  • Bli affärsexpert

Mer än 12 000 studenter från Spanien, Mexiko, Peru, Chile och Colombia har förstått att det är en möjlighet och har litat på ThePowerMBA .126091_alumnos.jpg

metodik

teori

Det viktigaste teoretiska innehållet i världens bästa MBA (strategi, digital marknadsföring, redovisning etc.)

praktiken

Framgångshistorier (och misslyckanden) av nystartade företag, företag och lokala företag som förstärker all förvärvad kunskap.

Kompetensområden

"Jag har tagit kurser på Yale, Harvard, HEC, Cornell och denna MBA får enligt min mening en mycket hög poäng" Carlos Montoro - Student ThePowerMBA

Strategi och affärsmodeller

Från de bästa verktygen och modellerna (affärsmodellduk, strategiskt diagram och värdekurvor, Porter, Ansoff, etc.) och analysen av många framgångshistorier kommer du att skaffa dig kunskap som gör att du kan förstå och analysera affärsmodeller, konkurrens, konkurrensfördelar, tillväxtstrategier etc.

Innovation och mager start

En riktig manual för att skapa lönsamma och hållbara affärsmodeller i osäkra miljöer. En filosofi som förvandlar affärsstrategi och som alla chefer och företag i världen bör integrera i sitt DNA.

Marknadsföring och digital marknadsföring

Det finns ingen digital marknadsföring, digital marknadsföring är. Lär dig att utforma och implementera en strategi för att växa ditt företag baserat på digitala kanaler: att sätta mål, ställa in omvandlingsmål genom hela tratten, använda de viktigaste verktygen och kanalerna för fångst, analys, trender etc. .

Bokföring och finans

Tills du förstår ekonomi och redovisning förstår du inte företag och företag. Denna kurs hjälper dig att på ett mycket intuitivt sätt förstå språket och principerna för redovisning, hur ett företag finansieras, hur en investering analyseras, vilka huvudindikatorer och förhållanden som används för att bedöma lönsamhet och risk, ett företags huvudvärderingsmetoder, etc.

Personlig utveckling

Mjuka färdigheter som krävs för att växa personligen och professionellt.

Ledande organisationer

Företag består av människor, och korrekt förvaltning av människor, deras utmaningar, företagskultur, intressegrupper och förändringsprocesser, det vill säga hantering av organisatoriskt beteende är en av de viktigaste nycklarna som gör skillnaden mellan mediokra och utmärkta företag.

Den största störningen i utbildningens historia

"Fram till nu verkade det inte möjligt att en mästare på denna nivå hade detta pris"

Fram till nu var den bästa kunskapen i händerna på några som kunde komma åt prestigefyllda skolor.

ThePowerMBA är en annan skola. Vi tror på att föra denna kunskap till rastlösa och ivriga människor att lära sig, förlita oss på referenser runt om i världen och med en flexibel metod, som gör att du inte kan äventyra din livstakt eller din ekonomi.

Platser

Mexico City

Address
Av.Insurgentes Sur 1458 ,
pisos 19 y 20 , Col. Actipan

Mexico City, Mexico City, Mexiko

Miraflores

Address
Calle del General Recavarren 111
15074 Miraflores, Metropolitans kommun i Lima, Peru

madrid

Address
Calle Urogallo 9, Ciudalcampo
28707 madrid, Madrid-regionen, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium