Read the Official Description

UR består av en ny utbildningsmodell, nya sätt att lära; en ny vision som projekt och ökar kapaciteten i samhället U-ERRE; nya stimulerande och attraktiva platser. År 2013 en omstruktureringsplan utarbetades för Universitets RegiomontanaSom innefattar en rad förändringar för att utvecklas och ge högre till ett världsklass utbildning.

Nästan två år att starta omvandlingen av universitetet, och tack till alla oss i gemenskapen U-ERRER-Evolving fortsätta agera och samarbeta med samhället, med kritiskt tänkande och med som en utbildning bas, skapandet av lärande. Vi har som grund:

Pedagogisk modell Processer och tjänster Utrymmen Kultur

Vi startade 2015 Summer Tetramestre tillkännage ett omvandlingsprojekt vänder vår Campus Urban Campus Center och lägga 4.500 m2 nya utrymmen, inklusive höjdpunkt:

Learning Labs Multipurpose domstol Kafeteria och närings Deli Samexistens och rekreationsområden

Jag examen Undervisning och arbetsrelation.

The Graduate U-ERRE syftar till att säkerställa arbetsmarknadsrelevans och ingrepp i miljön för att utveckla kritiskt tänkande, vision omfattning och proaktivt beteende; dimensionering konkurrenskraftiga beslut.

Programs taught in:
Spansk

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Universidad Regiomontana

Logistik kompetens, kallas Supply Chain syftar till innovation och förbättring av logistikverksamhet genom forskning, sprida och generering av ny kunskap och teknik motsv ... [+]

Master of Logistics

Logistik kompetens, kallas Supply Chain syftar till innovation och förbättring av logistikverksamhet genom forskning, sprida och generering av ny kunskap och teknik motsvarande område i bolaget i samband med all verksamhet i samband med flöde och omvandling av varor, från råmaterial till slutanvändaren.

Beskrivning och kompetensprofil

Akademiker i befälhavaren kommer att vara ledande i utvecklingen av kreativa lösningar som tillåter dem att utföra konkurrenskraftigt och framgångsrikt på arbetsmarknaden.

De kan också delta så makro eller specifikt på de punkter i leveranskedjan, det vill säga alla bearbetningsverksamhet av varor och informationsflöden i samband med denna process, som täcker en stor del av verksamheten De utvecklas i alla företag, såsom förvärv, förvaltning, drift, lagring, förpackning, sjöfart, distribution, etc.... [-]

Mexiko Mexico Online Monterrey
July 2019
Deltid
Online och Campus-kombinerat
Läs mer på svenska