Universidad Europea de Monterrey

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

TU RITMO ES EL NUESTRO

Aldrig ska bromsa din inlärning, här du bestämmer din kurs last enligt investeringen och den tid du har.

UNDERVISNING UTAN GRÄNSER

Lär av den enhet du har och där du möter.

VIKTIGA VERKTYG

Den växer med den senaste tekniken som alltid kommer att hitta dig.

Motivation och FÖRETAG

I Genesis har du alltid i händerna på våra smugglare lärare och experter, redo att hjälpa dig att växa och förbättra din prestation.

Vår institution:

Kunskap skapar FRIHET

Vi är en institution i gymnasieutbildning, skapar vi ett nytt sätt att lära och undervisning så att de tillsammans bygga framtiden för vårt samhälle och världen. Vi tar tekniska framsteg och bli vår viktigaste verktyget för att förbättra kvaliteten på kunskap och att alla har tillgång samma möjligheter att studera och uppfylla drömmar.

UPPGIFT

I Genesis har vi möjlighet att utbilda för livet och för arbete, vi bryr oss om att upptäcka de kunskaper och attityder hos våra elever att ge dem och var och en av dem kommer att bli en stor professionell med globalt tänkande och ett fullt integrerat personer med stora tecken och en överväldigande personlighet att fungera som medborgare, uppfinnare, en familjemedlem, entreprenör eller vad blir.

VISION

Vi vill växa utbildning över hela världen och vara den institution som främjar en ny kultur av lärande, där de enda kraven för en person att undersöka om deras lust att lära och den entusiasm som du ser din framtid, hopp i några år tack vare Genesis, alla har samma möjligheter att lära och göra tekniken den viktigaste ingrediensen.

Vår bas

I Genesis tror vi på omvandlingen av samhället genom utbildning Om vi ​​ändra modellen av utbildning som vi har idag, i framtiden kommer vi att ha en värld i rörelse och där alla människor har samma möjligheter gäller och uppfylla uppgifter mycket svårt.

Platser

Monterrey

Address
Boulevard Díaz Ordaz #140 piso 20
Colonia Santa María
N.L.,

CP. 64650 Monterrey, Nuevo Leon, Mexiko

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: