Universidad Autonoma de Aguascalientes

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Forskar representerar den högsta utbildningsnivån i Mexiko och dess primära syfte är att utbilda yrkesverksamma, specialister, forskare, humanister, tekniker och lärare och forskare kunna tillämpa, förnya och förmedla aktuell kunskap, akademiskt relevant och socialt relevanta olika områden och ämnen; kunna påverka utvecklingen av Aguascalientes och Mexiko.

Den Autonomous University of Aguascalientes har etablerat sig som den ledande akademiska status och projiceras nationellt och internationellt för sin akademiska kvalitet, ökade utbildningsmöjligheter, forskning och teknisk utveckling, så väl som en kulturell spridning och påverkansarbete social som har förtjänat sin prestige och erkännande, som har har 92% av sina institutionella program och 100% av sina interinstitutionella forskarutbildning inom det nationella programmet för kvalitets examen (PNPC) nationella rådet för vetenskap och teknik i Mexiko det styrande organet för vetenskap och teknik i landet; medan internationellt vi fortsätter att lägga till program till utvärderingen av olika organ. Institutionen har också 14 program medicinsk specialitet kopplade till sektorn för hälsoinriktade professionella program, varav 78% är på nivå 1 av den bedömning som gjorts av de interinstitutionella kommittéer för utvärdering av högre utbildning ( CIEES); och 21% är ackrediterad av PNPC. På samma sätt har bedömts 36% av forskarutbildningen på internationell nivå särskilt vid Iberoamerikanska University Association Studierektor (AUIP) och Ackreditering rådet för Business skolor och program (ACBSP): Doktorsexamen i administrativa vetenskaper, doktor biologiska, PhD i Sociokulturella studier, master of Educational Research, master of Science: area växt~~POS=TRUNC Biotechnology och toxikologi, master of Science Agronomic alternativ eller veterinär, master of Computer Science och Computer Technologies, master of Tax och förvaltningsmagister uppnå därigenom positionera våra forskarutbildningen på kvalitetsnivåer globalt konkurrenskraftig. För närvarande finns det två doktorandprogram utvärderas.

Den UAA har ett pedagogiskt forskarutbildning som svarar för att klara behoven för livslångt lärande, med en hög kvalitet backas upp av deras erkännande av organisationer och / eller standarder för spetskompetens offer och delar av flexibilitet som gör att adressen olika utbildningsbehov av personal som deltar i dem. Det finns också ett varierat utbud som omfattar både orienterade yrke och forskning, samt institutionella och Interagency program som uppfyller kriterierna för social behov och förmåga universitetet att erbjuda dem program.

Söker ackreditering av forskarutbildning både nationellt och internationellt har varit en tydlig hänvisning till de ansträngningar som gjorts vid universitetet. Å ena sidan, eftersom han har styrt utvecklingen av examen för att uppnå höga kvalitetskrav; för det andra, eftersom att uppnå detta har det utformas och genomförs ett system för kvalitetssäkring och förbättra kvaliteten på examen har resulterat i en hög andel godkända program och hög genomsnittlig verkningsgrad terminal.

Det kännetecknande för forskarutbildningen vid Autonomous University of Aguascalientes är.

  • Relevanta läroplaner.
  • elevcentrerad program, där en handledare medlem av akademiska rådet övervakar program och en handledare som guidar dig i din träning kommer att tilldelas.
  • Försökspersoner kan vara inom eller utanför institutionen, uppmuntrar studentrörlighet och utbildning i den konkurrensutsatta globala värld.
  • Utbildning förvärvade gör det möjligt att utveckla forskning, teknisk utveckling, innovation och lösa sociala problem.
  • Graduate Program UAA, stöds med sin egen lärare, kvalificerad, erfaren och tillräcklig för att träffa studenter som garanterar utbildning som forskare och ledande professionella. En stor del av lärarna är godkända av National Forskare System kompetens inom produktion, överföring och tillämpning av kunskap med nationellt och internationellt erkännande.
  • Den ständig uppdatering av kunskap är mycket viktigt för varje professionell. Därför Autonomous University of Aguascalientes uppmanar alla yrkesverksamma att säkerställa akademisk kompetens studera en forskarutbildning kurs i detta universitet och uppnå konkurrenskraftiga och erbjuda konkreta lösningar i sin yrkesverksamhet.

För att studera vid Autonomous University of Aguascalientes får:

  • Kunskaper, färdigheter, attityder och värderingar för att möta deras yrkesmässiga utveckling, forskning för enfrenarse till arbetskraften och bidrar till utvecklingen av Aguascalientes och Mexiko.
  • Länka med sig själva, experter på området Lärarna upplevde genom verksamheten i den vetenskapliga, tekniska och professionell forskning uppvuxen i läroplanen.
  • Länka med nationella och internationella tack vare råd av de ansvariga handledare utbildning proffs.
  • Erfarenhet av tvärvetenskaplig, tvärvetenskapligt och laget, att dela utvecklingen av avhandlingen eller praktiskt arbete med studenter från olika ämnesområden fungerar.

För alla ovanstående, generaldirektoratet för forskning och forskarutbildning inbjuder dig att besöka utbildningsmöjligheter som finns till Autonomous University of Aguascalientes att uppdatera och stärka deras professionella utbildning och forskning. Välkommen. !!!

Platser

Aguascalientes

Address
Avenida Universidad 940, Ciudad Universitaria, Universidad Autónoma de Aguascalientes
20130 Aguascalientes, Aguascalientes, Mexiko

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium