Läs den officiella beskrivningen

Forskar representerar den högsta utbildningsnivån i Mexiko och dess primära syfte är att utbilda yrkesverksamma, specialister, forskare, humanister, tekniker och lärare och forskare kunna tillämpa, förnya och förmedla aktuell kunskap, akademiskt relevant och socialt relevanta olika områden och ämnen; kunna påverka utvecklingen av Aguascalientes och Mexiko.

Den Autonomous University of Aguascalientes har etablerat sig som den ledande akademiska status och projiceras nationellt och internationellt för sin akademiska kvalitet, ökade utbildningsmöjligheter, forskning och teknisk utveckling, så väl som en kulturell spridning och påverkansarbete social som har förtjänat sin prestige och erkännande, som har har 92% av sina institutionella program och 100% av sina interinstitutionella forskarutbildning inom det nationella programmet för kvalitets examen (PNPC) nationella rådet för vetenskap och teknik i Mexiko det styrande organet för vetenskap och teknik i landet; medan internationellt vi fortsätter att lägga till program till utvärderingen av olika organ. Institutionen har också 14 program medicinsk specialitet kopplade till sektorn för hälsoinriktade professionella program, varav 78% är på nivå 1 av den bedömning som gjorts av de interinstitutionella kommittéer för utvärdering av högre utbildning ( CIEES); och 21% är ackrediterad av PNPC. På samma sätt har bedömts 36% av forskarutbildningen på internationell nivå särskilt vid Iberoamerikanska University Association Studierektor (AUIP) och Ackreditering rådet för Business skolor och program (ACBSP): Doktorsexamen i administrativa vetenskaper, doktor biologiska, PhD i Sociokulturella studier, master of Educational Research, master of Science: area växt~~POS=TRUNC Biotechnology och toxikologi, master of Science Agronomic alternativ eller veterinär, master of Computer Science och Computer Technologies, master of Tax och förvaltningsmagister uppnå därigenom positionera våra forskarutbildningen på kvalitetsnivåer globalt konkurrenskraftig. För närvarande finns det två doktorandprogram utvärderas.

Den UAA har ett pedagogiskt forskarutbildning som svarar för att klara behoven för livslångt lärande, med en hög kvalitet backas upp av deras erkännande av organisationer och / eller standarder för spetskompetens offer och delar av flexibilitet som gör att adressen olika utbildningsbehov av personal som deltar i dem. Det finns också ett varierat utbud som omfattar både orienterade yrke och forskning, samt institutionella och Interagency program som uppfyller kriterierna för social behov och förmåga universitetet att erbjuda dem program.

Söker ackreditering av forskarutbildning både nationellt och internationellt har varit en tydlig hänvisning till de ansträngningar som gjorts vid universitetet. Å ena sidan, eftersom han har styrt utvecklingen av examen för att uppnå höga kvalitetskrav; för det andra, eftersom att uppnå detta har det utformas och genomförs ett system för kvalitetssäkring och förbättra kvaliteten på examen har resulterat i en hög andel godkända program och hög genomsnittlig verkningsgrad terminal.

Det kännetecknande för forskarutbildningen vid Autonomous University of Aguascalientes är.

 • Relevanta läroplaner.
 • elevcentrerad program, där en handledare medlem av akademiska rådet övervakar program och en handledare som guidar dig i din träning kommer att tilldelas.
 • Försökspersoner kan vara inom eller utanför institutionen, uppmuntrar studentrörlighet och utbildning i den konkurrensutsatta globala värld.
 • Utbildning förvärvade gör det möjligt att utveckla forskning, teknisk utveckling, innovation och lösa sociala problem.
 • Graduate Program UAA, stöds med sin egen lärare, kvalificerad, erfaren och tillräcklig för att träffa studenter som garanterar utbildning som forskare och ledande professionella. En stor del av lärarna är godkända av National Forskare System kompetens inom produktion, överföring och tillämpning av kunskap med nationellt och internationellt erkännande.
 • Den ständig uppdatering av kunskap är mycket viktigt för varje professionell. Därför Autonomous University of Aguascalientes uppmanar alla yrkesverksamma att säkerställa akademisk kompetens studera en forskarutbildning kurs i detta universitet och uppnå konkurrenskraftiga och erbjuda konkreta lösningar i sin yrkesverksamhet.

För att studera vid Autonomous University of Aguascalientes får:

 • Kunskaper, färdigheter, attityder och värderingar för att möta deras yrkesmässiga utveckling, forskning för enfrenarse till arbetskraften och bidrar till utvecklingen av Aguascalientes och Mexiko.
 • Länka med sig själva, experter på området Lärarna upplevde genom verksamheten i den vetenskapliga, tekniska och professionell forskning uppvuxen i läroplanen.
 • Länka med nationella och internationella tack vare råd av de ansvariga handledare utbildning proffs.
 • Erfarenhet av tvärvetenskaplig, tvärvetenskapligt och laget, att dela utvecklingen av avhandlingen eller praktiskt arbete med studenter från olika ämnesområden fungerar.

För alla ovanstående, generaldirektoratet för forskning och forskarutbildning inbjuder dig att besöka utbildningsmöjligheter som finns till Autonomous University of Aguascalientes att uppdatera och stärka deras professionella utbildning och forskning. Välkommen. !!!

Programmen undervisas på:
 • Spansk

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

Universidad Autonoma de Aguascalientes

The Master of Science med en option att Computing och tillämpad matematik, bygger på sina två terminalområden, skall studenten ha en handledare avhandling heter andra hal ... [+]

The Master of Science med en option att Computing och tillämpad matematik, bygger på sina två terminalområden, skall studenten ha en handledare avhandling heter andra halvan för att säkerställa personlig uppmärksamhet som guidar dig att organisera, planera och utveckla sin protokoll , förutom att ge möjlighet att utveckla sina färdigheter och bygga sina egna behov för att möta problemet med sin forskning och kommer att utvecklas i forskningsseminarier.

Studenten tillsammans med sin handledare, kan du välja de ämnen att komplettera sin utbildning i den valda raden. Handledaren kan också rekommendera rörlighet och forskar stannar på nationell och internationell preferens för läroplans kurser och forskning som bidrar till kvaliteten på forskning som utförts av studenten.... [-]

Mexiko Aguascalientes
Juli 2020
Spansk
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Universidad Autonoma de Aguascalientes

The Master of Science-området växt bioteknik toxikologi är en examen program känd för sin höga kvalitetsnivå delas ut av CONACYT Konsolidering i National Quality Graduate ... [+]

The Master of Science-området växt bioteknik toxikologi är en examen program känd för sin höga kvalitetsnivå delas ut av CONACYT Konsolidering i National Quality Graduate Program (PNPC).

Detta är en forskarutbildning åtagit sig att utbilda högutbildade mänskliga resurser inom växt bioteknik och toxikologi, samarbetar i utvecklingen av dessa kunskapsområden i staten och i landet.

Programmet ger en gemensam stam och två områden av specialisering terminaler, plus pedagogiska erfarenheter som erbjuds är inte exklusivt till klassrummet. Det är en viktig del av det praktiska arbetet i laboratoriet, forskning och informationssökning individuellt av eleverna. Vi har ingen serialisering av material, andra än forskning Seminarier är handledning kurser.... [-]

Mexiko Aguascalientes
Juli 2020
Spansk
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Universidad Autonoma de Aguascalientes

Syfte: Att träna personal som kan utforma, genomföra och analysera kunskap och metoder för att bidra till att utvärdera egendom, rörelsedrivande bolag och investeringspro ... [+]

ALLMÄNT SYFTE

Träna mänskliga resurser kan utforma, genomföra och analysera kunskap och metoder för att bidra till att utvärdera egendom, rörelsedrivande bolag och investeringsprojekt i regionen och i landet, med kriterier värde i praktiken att ge stöd för att lösa problem som uppstår tillväxt marknaden materiella och immateriella tillgångar genom en solid och omfattande utbildning, med en positiv och öppen attityd till förändringar, med ett socialt engagemang för att kunna konkurrera på den inhemska och internationella marknader.

PROFIL AV INTÄKTER

För detta mästare följande önskvärda egenskaper som krävs av den sökande:

Har ett intresse i värderingsområdet. Att vara en ansvarig person, åtagit sig att deras utbildning. Att kunna analysera problem och föreslå lösningar. Har analytisk förmåga. Har en attityd av professionell utveckling. Förmåga att arbeta i team. Ha kunskap och programvara, verktyg och mätanordningar är bäst lämpade för att stödja deras arbete. GRADUATE PROFIL ... [-]
Mexiko Aguascalientes
Juli 2020
Spansk
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Universidad Autonoma de Aguascalientes

Inter Master of Livestock Production (MIPPE) föreslås som ett program inriktat på forskning, titta på sina elever att utveckla forskning färdigheter, grundforskning och t ... [+]

Inter Master of Livestock Production (MIPPE) föreslås som ett program inriktat på forskning, titta på sina elever att utveckla forskning färdigheter, grundforskning och tillämpad, vilket leder till en lösning på problemen med animalieproduktion, med tanke på köttdjur, mejeriproducenter nötkreatur, får, getter, fjäderfä (broiler och värphöns) och svin.

Inblandade följande universitet:

Autonomous University of Aguascalientes University of Colima University of Guadalajara University of Guanajuato

Linjer generation och tillämpning av kunskap är följande:

Näring Animal Reproduction och genetik djur~~POS=TRUNC hälsa~~POS=HEADCOMP Syften

stycke forma examen kunna bidra till att lösa problem boskap mediet med hjälp av metoder och metoder som tillåter dem att förnya produkter och processer av idisslare, fjäderfä och svin forsknings, i syfte att öka produktionen och förbättra processer omvandling och underhålla resurser.... [-]

Mexiko Aguascalientes
Juli 2020
Spansk
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Universidad Autonoma de Aguascalientes

Master Inter i Skyddad jordbruk, är ett pedagogiskt program som skapats genom samarbete mellan den autonoma universitetet i Aguascalientes, Colima University, University ... [+]

Master Inter i Skyddad jordbruk, är ett pedagogiskt program som skapats genom samarbete mellan den autonoma universitetet i Aguascalientes, Colima University, University of Guadalajara, University of Guanajuato, Michoacan University of San Nicolas de Hidalgo, University of Nayarit och Sinaloa Autonomous University. Genom interinstitutionellt arbete är att slå samman de akademiska och administrativa styrkor för varje institution, för att erbjuda ett masterprogram kvalitet som medger utbilda kompetenta yrkesverksamma inom diagnos, management klimat, vatten och näringsämnen, innovation och planering, som agerar på stärka utvecklingen av produktionssystem av grönsaker, jordgubbar, prydnadsväxter och plantskolor i skyddade miljöer.... [-]

Mexiko Aguascalientes
Juli 2020
Spansk
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Universidad Autonoma de Aguascalientes

Programmet är utformat så att eleverna bara förbanna förberedande rätt till ett diplom och studenter som fullfölja ett år av master rätt till specialist examen i datavete ... [+]

Civilingenjör i datavetenskap och Computer Technologies förbereder yrkesverksamma inom området informationsteknologi till slutet av din examen de kan utvecklas som ledare för datacentraler, ledare för IT-projekt, företagare från datorn eller som konsulter för att genomföra teknik information om inhemska företag och / eller utländska, universitetsprofessorer och forskare överförande undervisning i högteknologiska utvecklingscentra. Programmet också stöds akademiskt av experter inom området för utlänningar från olika universitet som stödjer oss som gästprofessorer och nationella informationsteknik, de flesta av dem med doktorandnivå.

Enligt samband med regional, nationell och internationell utveckling, är det obestridligt att vetenskap och teknik är viktiga inslag i utvecklingen av mänskligheten. I Aguascalientes, eftersom förändringar land och utmaningar behovet av att uppstå med större livskvalitet av befolkningen.... [-]

Mexiko Aguascalientes
Juli 2020
Spansk
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Universidad Autonoma de Aguascalientes

The Master of Educational Research, är en examen program känd för sin höga kvalitetsnivå delas ut av CONACYT Konsolidering i National Quality Graduate Program (PNPC). ... [+]

The Master of Educational Research, är en examen program känd för sin höga kvalitetsnivå delas ut av CONACYT Konsolidering i National Quality Graduate Program (PNPC).

Det är en inriktad forskarutbildning utbildning som betonar metodologiska och tekniska aspekterna av forskningsprogrammet. Det vill säga, det är ett program vars styrka ligger i metod utbildningen, inklusive vägledning och effektivt stöd som erbjuds eleverna att utveckla sin avhandling hela terminer som utgör läroplanen.

Linjer som organiserar forskningsarbetet lärare som stöder Master of Educational Research, är:

Lärande och undervisning: läroplan utvecklingsprocesser och Aktörer, institutioner, utbildningssystem och utbildningspolitik. Allmänt mål ... [-]
Mexiko Aguascalientes
Juli 2020
Spansk
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Universidad Autonoma de Aguascalientes

The Master of Research i psykologi, har en examen program känd för sin kvalitet i den nyskapade nivå tilldelas av CONACYT i National Quality Graduate Program (PNPC). ... [+]

The Master of Research i psykologi, har en examen program känd för sin kvalitet i den nyskapade nivå tilldelas av CONACYT i National Quality Graduate Program (PNPC).

Master psykologer syftar till att utveckla de färdigheter som behövs för att utföra forskning av hög kvalitet, i huvudsak syftar till att ta itu med problemen med lokal, regional, nationell och internationell från psykologiska disciplin ordning genererar kunskap som det också kommer att bidra till utvecklingen av vetenskapen.

Linjer som organiserar forskningsarbetet lärare som stöder Master of Research in Psychology är:

psykologiska utveckling Beroendeframkallande beteenden och hälsosam Beteende och institutioner Syften ... [-]
Mexiko Aguascalientes
Juli 2020
Spansk
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Universidad Autonoma de Aguascalientes

Centrum för samhällsvetenskap och humaniora presenterar läroplanen för Master of Social och humanistisk forskning, inriktad utbildning av forskare för att ge ett urval av ... [+]

Centrum för samhällsvetenskap och humaniora presenterar läroplanen för Master of Social och humanistisk forskning, inriktad utbildning av forskare för att ge ett urval av kvalitetskandidat, tvärvetenskaplig och flexibel. Denna läroplan härstammar inte bara från de behov som i samhället, men tar hänsyn till forskningen för närvarande genomförs akademiska organ i vårt centrum och är också erbjuds i doktorsexamen för samhällsvetenskap och humaniora.

Studenten ska ha en handledare avhandling uppkallad efter den första terminen för att säkerställa personlig uppmärksamhet som guidar dig att organisera, planera och utveckla sin protokoll, förutom att ge möjlighet att utveckla sina färdigheter och bygga sina egna behov att ta itu med problemet med sin forskning och kommer att utvecklas i forskningsseminarier, medan de sista två terminer kommer också att delta i symposier, där han kommer att presentera utvecklingen av sin avhandling och utsätta dem för kritik och feedback. Studenten tillsammans med sin handledare kan välja valfria monteringslinjematerial varje program erbjuder att komplettera sin utbildning i den valda raden. Handledaren kan också rekommendera rörlighet och bedriva forskning stannar i nationell och internationell preferens för läroplans kurser och forskning som bidrar till kvaliteten på forskning som utförts av studenten. Notera att de valfria material som beskrivs i läroplanen struktur härledd från LGAC är illustrativa och inte begränsande.... [-]

Mexiko Aguascalientes
Juli 2020
Spansk
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Universidad Autonoma de Aguascalientes

Master of Urban Planning Center of Design och konstruktion vetenskap och Institutionen för teori och metoder är att bidra till en hållbar utveckling av mänskliga bosättni ... [+]

Master of Urban Planning Center of Design och konstruktion vetenskap och Institutionen för teori och metoder är att bidra till en hållbar utveckling av mänskliga bosättningar genom utbildning av personal som utbildats i området; ta som grundläggande lokaler integrerat och holistiskt synsätt på urban företeelse, den blivande vision och delaktighet i samhället; och främja värderingar kritisk, ansvarsfullt och känslig för social problem attityd, engagemang för en hållbar utveckling av städer och främja lagarbete. Även denna forskar bidra till att företagets mål för internationalisering av dess akademiska program på grundval av akademiska samarbetsavtal tecknade med universitet i andra länder.... [-]

Mexiko Aguascalientes
Juli 2020
Spansk
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Universidad Autonoma de Aguascalientes

Detta forskarutbildningen leder utbildningen av mänskliga resurser, styra området anläggnings mot specialisering av yrkesverksamma inom byggteknik, konstruktion och miljö ... [+]

Detta forskarutbildningen leder utbildningen av mänskliga resurser, styra området anläggnings mot specialisering av yrkesverksamma inom byggteknik, konstruktion och miljö, möjlighet att delta i de olika faserna av konstruktion, tillverkning och underhåll av byggnader, samt hantera arbete och avfall, med en vision om att skapa ett samhälle med första världen och för att uppnå hållbara modeller av byggnader som kännetecknas av närvarande under uppförande och drift: energibesparingar, optimering av naturliga och mänskliga resurser, och minimering av avfall.

FORSKNING Ansökan för geovetenskaper Strukturer och Construction Engineering vattenresurser och miljöteknik

Forskningslinjer Master i Civil Engineering motsvarar de som odlas av fakulteten för studier och projekt i Anläggning, och som känns igen av (PROMEP) såsom linjer av generering och tillämpning av kunskap (LGAC).... [-]

Mexiko Aguascalientes
Juli 2020
Spansk
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Universidad Autonoma de Aguascalientes

The Master of Arts riktar sig till yrkesverksamma från olika discipliner som vill fördjupa och bredda sina kunskaper om fenomenet konst analys främjande och spridning. ... [+]

The Master of Arts riktar sig till yrkesverksamma från olika discipliner som vill fördjupa och bredda sina kunskaper om fenomenet konst analys främjande och spridning.

Likaså examen vill uppgradera och stimulera uppkomsten av reflektioner på state of the art och dess konsekvenser för nuvarande livsstil. Det är viktigt för dem som är intresserade av att göra logiskt ur en akademisk synvinkel, den konstnärliga verksamheten genomförs som en av de kulturella manifestationer av större komplexitet för att generera nya förklaringar berika debatten och så småningom bidra till förståelsen av alternativ oss som individer och som en social grupp.

Linjearbete presenterar Mästaren är:... [-]

Mexiko Aguascalientes
Juli 2020
Spansk
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Universidad Autonoma de Aguascalientes

Programmet erbjuder tre inriktningar: organisationsutveckling, Ekonomi och marknadsföring, varar i 2 år och 2,5 år, inklusive att få examen. ... [+]

Programmet erbjuder tre inriktningar: organisationsutveckling, Ekonomi och marknadsföring, varar i 2 år och 2,5 år, inklusive att få examen.

Program design erbjuder en flexibel läroplan struktur, vilket gör det möjligt för eleverna att ta valfria inom eller utanför institutionen, genom att välja ett område av intresse för tre erbjuds av programmet drivs lämpligen stannar i verksamheten. Studenten ska ha en handledare, som kommer att organisera, planera, genomföra och övervaka utvecklingen av studentens akademisk utbildning och jobbadress textning, så målet och den föreslagna läroplanen i forskarprofilen säkerställs.

Mästaren är inriktad för att möta behoven i följande rader av generering och tillämpning av kunskap:... [-]

Mexiko Aguascalientes
Juli 2020
Spansk
Heltid
4 - 5 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Universidad Autonoma de Aguascalientes

Master of beskattning, syftar till att utbilda yrkesverksamma inom området och tillämpning av teoretiska och praktiska om förvaltning kunskap, förvaltning, analys av skat ... [+]

Master of beskattning, syftar till att utbilda yrkesverksamma inom området och tillämpning av teoretiska och praktiska om förvaltning kunskap, förvaltning, analys av skatter och skattebördor, både offentliga och privata, i ramen för en öppen ekonomi, med tanke perspektiv arbetsgivaren och auktoritet.

Programmet ger studenterna samma har anknytning till värden i sin professionella agerar för att genomföra undervisningen inom ramen för rättigheter en övergripande strategi är avsedd i frågor seminariet examen I och II, så det är en mycket personlig arbete mellan handledare och student.

Linjearbete presenterar befälhavaren: Studier Redovisning och Fiscal organisationer.... [-]

Mexiko Aguascalientes
Juli 2020
Spansk
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska