University Of Guanajuato

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

University Of Guanajuato konstitutionella lag, i artiklarna 3 & 4, uttrycker institutets natur och uppdrag som markerar det som en autonom offentlig organism så att det har förmågan och ansvaret att styra sig själv. Syftet är att utbilda, undersöka och sprida kulturen; fastställa planer och program samt att ställa in antagningsvillkor, befordran och personalens beständighet och hantera deras tillgångar.

Uppdraget säger att:

I universitetet , i en fri idéutbytesmiljö, kommer sanningssökningen och integrerad bildning av människor att försökas konstruera ett fritt, rättvist, demokratiskt, rättvist med mänskligt och socialt samvetssamhälle. Däri ska de styra principerna för akademisk frihet, fri forskning och socialt engagemang, och kritik, plural och deltagande ska ha företräde.

På samma sätt som i samhället är det nedsänkt, universitetet är i ständig metamorfos. I vilken personens integrerade bildande och permanenta sanningssökning utgör idealen som den sliter mot och mot de som kommer att organisera och orientera sina resurser.

Etablerade värden härledda från vårt uppdrag:

  • Sanning
  • Frihet
  • Respekt
  • Ansvar
  • Rättvisa

Platser

Guanajuato

Address
Calle Pedro Lascurain de Retana,#5
36000 Guanajuato, Guanajuato, Mexiko

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: