International University of Monaco

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Internationellt Universitet i Monaco (IUM) ligger i Furstendömet Monaco, Monte-Carlo på Franska Rivieran, och är ett engelskspråkigt universitet som erbjuder grundutbildning, doktorsexamen och doktorsexamen inom affärer som är specialiserade på ekonomi, lyxaffär och internationellt företag.

Inspirera den globala generationen


Monaco Business School vid International University of Monaco (IUM) utvecklar framgångsrika och tankefulla ledare och entreprenörer. Vi är det enda universitetet som ger en företagsundervisning helt undervisad på engelska på Cote D'Azur. Med 60 nationaliteter representerade i studentkåren och fakulteten är det den främsta institutionen för högre utbildning i Furstendömet Monaco.

Vad är skillnaden vid IUM? Vi är stolta över vår lilla klassstorlek där studenter får individuell uppmärksamhet i sina akademiska strävanden. Det finns en hög nivå av interaktivitet mellan professorer och studenter, och vi uppmuntrar till innovativt och kreativt tänkande.

Vi uppmuntrar studenterna att gå utöver de teorier och data som lärs i föreläsningssalen genom att använda de färdigheter som lärt sig i verkliga situationer. Detta gör det möjligt för dem att utveckla starka analytiska och kognitiva färdigheter som ger dem en grund för deras utveckling som framgångsrika affärsmän.

Eleverna lär sig i en grundligt mångkulturell miljö som samlar människor från hela världen för att dela med sig av idéer, förändra liv och skapa möjligheter på global nivå. Våra studenter tar med sig en känsla av vem de är i handelsvärlden och stolt över sig själva som självförtroende affärsmän och företagare i morgon.

Monaco är en av de högsta centra för företag i Europa, liksom att vara känd för att vara en säker miljö. Våra studenter examinerar med affärs färdigheter, praktisk erfarenhet och personlig utveckling som kommer att tjäna dem för livet. Det är vårt uppdrag att inspirera den globala generationen.

Platser

Monaco-Ville

Address
International University of Monaco
2 Ave Albert II

98000 Monaco-Ville, Monaco

paris

Address
Groupe INSEEC
14, rue de Prony

75017 paris, Île-de-France, Frankrike

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar