Aeres University of Applied Sciences

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Aeres University of Applied Sciences

Talang för att växa. Det är vad Aeres University of Applied Sciences står för. Vårt universitet har sina rötter inom jordbruks- och utbildnings högre utbildning. Vi fokuserar på utbildning, forskning och kunskapsdelning. Detta är hur vi bidrar till utvecklingen av innovativa proffs. Yrkesverksamma som är kapabla att ta ansvarsfulla beslut i en komplex värld, med en naturlig talang för att agera hållbart.

Aeres universitet har tre fakulteter: Dronten, Almere och Wageningen. Vi brukade vara två separata universitet, men vi smält 2013. Vi delar samma vision och mission, men vi har alla vår egen profil och identitet.

Kandidatprogram program~~POS=HEADCOMP

Våra kandidatprogrammen leder till den nationellt erkänd Ingenieur kvalifikation, som är ekvivalent med det brittiska BSC (Honours) och den franska Licensprofession. Denna universitetsexamen är nationellt ackrediterade och internationellt erkänd av företag och civila organisationer. Löptiden för programmet beror på yrkeskvalifikationer för eleven och kan ta 1 år, 1,5- år, 2- år eller 4 år.

Våra kandidatprogrammen är:

Animal Health & Welfare Aquatic ekosystemanalys Major International Agribusiness (EED) Major växtproduktion (EED) EU: s struktur Funds Management Europeiska livsmedels Business Mat Chain Management Mat Entreprenörskap Food Safety Management International Equine Business Management International Food Business International Trädgårdsodling & Management International Boskap Produktionen

Vi erbjuder också en Masterprogrammet i jordbruksnäringen utveckling.

Platser

Almere

Address
Aeres University of Applied Sciences
De Drieslag 4

8251 JZ Almere, Flevoland, Nederländerna

Dronten

Address
Aeres University of Applied Sciences
Stadhuisstraat 18

1315 HC Dronten, Flevoland, Nederländerna

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium