Amsterdam Institute of Technology

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

AIT: Forma global teknisk talang för att bekämpa den europeiska kompetensgapet

Amsterdam Institute of Technology hjälper IT-proffs att ligga i framkant i den fjärde industriella revolutionen. Vi erbjuder flexibla, onlineprogram som gör att du kan arbeta och studera samtidigt.

Varför AiT?

AiT utrustar eleverna med relevant expertis för olika IKT-roller. Vi erbjuder möjligheter till livslångt lärande till människor och företag för att se till att eleverna följer de snabba tekniska förändringarna.

137315_pexels-photo-3759089.jpeg

Vad gör AIT annorlunda?

Ett flexibelt, campusfritt institut

Med vårt deltid, online-program, gör vi utbildning tillgänglig och hjälper våra elever att öka deras yrkesmässiga och geografiska rörlighet. Professionals från hela världen kan få sina mästare utan att störa deras yrkesutövning. Vår uppskjutna undervisningsmodell tar bort alla ekonomiska hinder för att starta programmet eftersom vi delar våra lärares ansvar att klättra i professionella stegen med vårt program.

En praktisk och holistisk metod

På AIT förbereder vi eleverna på att få det jobb de vill ha. Under sina studier fokuserar våra studenter på behärskning av efterfrågan. Färdigheter vi identifierade genom att prata med bransch- och arbetsmarknadsexperter. Med en praktisk inställning kan våra elever demonstrera sin domän och ledarskapskompetens genom praktiska uppdrag och projekt. När de har slutfört sin första Bootcamp, bjuds våra elever till vårt flaggskepp Talent Accelerator-program, som ger karriärcoaching och introduktion av arbetsgivare i en strukturerad sekvens.

Bygga en gemenskap

På AIT är alla lärare och alla lärare. Våra levande verkstäder och inlärningsacceleratorer ger ett utrymme för samhället att utbyta sitt lärande, utmaningar och idéer. Genom att erkänna deras tidigare utbildnings- och yrkeserfarenhet tränar våra elever varandra under hela programmet. Med fakulteter som aktivt arbetar inom området samlar vi professionella för att bygga det bästa LeadTech-universitetet.

137316_pexels-photo-374831.jpeg

Degrees

Våra studenter tilldelas en examen efter det att deras program har lyckats. Våra program erbjuds i samarbete med European Leadership University, och examina ges ut av European Leadership University.

Platser

amsterdam

Address
Science Park 408 1098 XH Amsterdam
amsterdam, Nord-Holland, Nederländerna

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: