Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Samhällsvetenskapliga fakulteten

Den Samhällsvetenskapliga fakulteten (FSW) inrymmer fyra vetenskapliga discipliner med var sin specifika perspektiv på människan och samhället. Central i vår utbildning och forskning är vårt motto: Upptäck människor. Upptäck samhället!

10 goda skäl att välja för Erasmus University

Studie på ett campus

Erasmus University Rotterdam erbjuder allt du behöver på campus. Här deltar du föreläsningar och studier i biblioteket med dina studiekamrater. Vid lunch kan du äta i Food Court eller Erasmus Paviljoen och om du vill spela sport, du går till sportcentret. Internationella studenter kan också leva på campus. Campus är verkligen platsen att vara!

Få det att hända

Vad är din ambition? Vill du uppfinna nya ekonomiska modeller för att förutsäga en nästa kris? För att förbättra hälso- och sjukvården i Afrika? Oavsett om du har nya idéer för kreativa industrier eller om du strävar efter att starta eget företag i den rättsliga verksamheten: Erasmus University hjälper dig att göra dina ambitioner går i uppfyllelse. Erasmus University Rotterdam: Make it happen.

En riktig internationellt universitet

Desiderius Erasmus sa en gång "Världen är mitt hem" och det är vad Erasmus University håller alltid i åtanke. I det mångkulturella klassrummet, deltar du föreläsningar av en italiensk professor och dina studiekamrater kommer från länder som Kina och Brasilien. Föreläsare resa runt i världen för att föra tillbaka globalt perspektiv. Du kommer att vara en del av en verkligt internationell miljö.

Hög kvalitet och topprankade

Erasmus University har en utbildning av hög kvalitet och forskningsprogram. Högsta kvalitet, faktiskt. Internationella rankningar visar att Erasmus University är bland världens avancerade spelare. Eleverna uppskattar kvaliteten på föreläsningarna, sakkunskapen hos personalen och förberedelserna för en framgångsrik karriär.

Goda karriärmöjligheter

Organisationer och företag över hela världen är intresserade av Rotterdam alumner. Ibland kalla Erasmus University "preferred styrelserum leverantör". Under dina studier, du betalar en hel del uppmärksamhet till förberedelserna för arbetsmarknaden, till exempel under Erasmus Rekrytering Dagar: det största studentrekrytering händelse i Europa!

Rotterdam

Innovativa och levande är de bästa ord för att beskriva Rotterdam. Det kan ta lite tid att lära känna staden, men när du har, det är en stor stad att tillbringa din student dagar. Det finns gott om trendiga restauranger, trevliga barer och festivaler på sommaren. För fler karriärdrivna studenter bland er: många internationella företag har sina kontor här.

Studentlivet

Inte nog med att vi erbjuder hög klass utbildning, Erasmus University Rotterdam ger också stora fritidsaktiviteter. Studien och studentorganisationer och StudiumGeneraleorganise debatter, föreställningar och föreläsningar under hela veckan. Så efter en dag av hårt studie, har du gott om möjligheter att koppla av och njuta.

sport

Fotboll, dans, basket, rodd: Erasmus Sport erbjuder nästan alla typer av sport. På campus finns tennisbanor och en helt ny fitnesscenter med modern utrustning. Du kan inte leverera en bra studieprestation om du inte kämpar passform, kan du?

introduktionsprogram

Starta din tid i Rotterdam med Eurekaweek i mitten av augusti att upptäcka staden, träffa vänner och lära känna universitetet och campus. Det finns en omfattande social introduktionsprogram för internationella studenter också, med resor att se höjdpunkterna i staden och Nederländerna. Vi skulle verkligen råda dig att delta: Rotterdam kommer att känna sig som hemma på nolltid!

Bostäder

Att hitta bra boende bör inte vara ett problem eftersom staden erbjuder en mängd olika studentbostäder. Du kan ordna bostäder via SSH Short Stay, HousingAnywhere eller när du är här, genom andra studenter. Visste du att internationella studenter kan hyra studentrum eller studior rätt på campus?

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Holländska

Se MSc:er » Se BScs »

Program

Skolan erbjuder också:

MSc

Civilingenjör i offentlig förvaltning

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Nederländerna Rotterdam

han Masterprogram i offentlig förvaltning vid Erasmus University Rotterdam fokuserar på forskning, analys och hantering av samhällsproblem. [+]

Allmän administration

Civilingenjör i offentlig förvaltning

I masterprogrammet för offentlig förvaltning vid Erasmus University Rotterdam lär du dig att hantera komplexa samhällsproblem inom den offentliga sektorn.

Hur man rekonstruerar ett centrum? Vilka är möjligheterna att hantera migrationsflöden och hur man kan förebygga diskriminering och främja kontakt och sammanhållning i kulturellt olika samhällen? Frågor som dessa behandlas i dagens offentliga sektor.

I vårt globaliserade och komplexa nätverkssamhälle finns det ett ökande behov av experter som demonstrerar analytiska färdigheter, bindande ledarskap, entreprenörsinställningar och en stark etisk kompass för att uppnå innovativa lösningar för samhällsproblem. Masterprogrammet i offentlig förvaltning vid Erasmus University Rotterdam fokuserar på forskning, analys och hantering av samhällsproblem.... [-]


Master i psykologi

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Nederländerna Rotterdam

MSc i psykologi är en ettårig forskarutbildning som syftar till att ge eleverna de analytiska färdigheter och konceptuell kunskap för att kunna arbeta självständigt inom sin önskade inriktning. [+]

psykologi

Master of Science (MSc) i psykologi

Vill du förstå mänskligt beteende? Vi erbjuder dig en av de bästa masterprogram i psykologi i Nederländerna.

Är du intresserad av sätt att komponera bästa resultaten laget, eller att välja rätt personer för ett jobb? Är du nyfiken på hur hjärnstrukturer är involverade i bearbetning och representerar känslor och handlingar? Har du någonsin undrat hur människor lär sig? Hur kan du lära ett barn att läsa, eller en pilot att flyga ett flygplan?

När något i vår miljö hotar automatiskt fokuserar vi på dess rörelse och form snarare än på dess färg och andra detaljer.

Dessa är alla funktioner i människans kognition: minne, språk, kategorisering och känslor. ... [-]


MSc i internationell offentlig förvaltning och politik

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Nederländerna Rotterdam

Masterprogrammet i International Public Management and Policy fokuserar på allt mer internationell karaktär offentlig förvaltning och offentliga beslutsfattandet. [+]

International Public Management and Policy

Master of Science (MSc) i International Public Management and Policy

Masterprogrammet i International Public Management and Policy fokuserar på allt mer internationell karaktär offentlig förvaltning och offentliga beslutsfattandet.

Allmän ordning har gått internationellt: organisationer som EU och FN växer i betydelse. Bemästra teorier, begrepp och färdigheter du behöver för att arbeta effektivt i denna tid av ökande internationalisering; tackla globala frågor som internationell konflikt, fattigdom, migration, miljöskydd och korruption. Bygga en karriär på en offentlig eller privat organisation sektorn!

Erasmus University Rotterdam är ett toppuniversitet i en stad som är "porten till Europa". Vår top-notch fakultet är verksamma inom offentlig förvaltning, statsvetenskap, internationella relationer, och den europeiska integrationen och regelbundet delta i den politiska debatten.... [-]


Msc i pedagogisk forskning och utbildning; barn, familjer och skolor

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Nederländerna Rotterdam

Alla rese ungdomar, familjer och skolor med flera och komplexa urbana problem? Bli en beslutsfattare, konsult eller forskare genom att anmäla i Masterprogrammet i pedagogik och utbildning. [+]

Pedagogik och utbildning: Barn, familjer och skolor

Master of Science (MSc) i pedagogik och utbildning

Alla rese ungdomar, familjer och skolor med flera och komplexa urbana problem? Bli en beslutsfattare, konsult eller forskare genom att anmäla i Masterprogrammet i pedagogik och utbildning.

Är du intresserad av att ta reda på vilka metoder som fungerar för vilka barn i städerna skolor och i klassrum med olika elevpopulationer? Undrar du om effekterna av föräldraskap, dagis eller sociala medier på barns utveckling?

Specialisering av utbildningsvetenskap innehåller moduler som berör aktuella vetenskapliga teorier om effektiviteten i både undervisningsmetoder och skolor, medan specialisering Child & Family Studies fokuserar på föräldraskap i det moderna samhället. Det inkluderar effekterna av samhällsförändringar på familjens funktion som sociala medier och den roll som fäder.... [-]


Msc i sociologi

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Nederländerna Rotterdam

Ta reda på hur städerna blir nya noder i en värld som tidigare dominerats av nationalstater, analysera hur nationella regeringar hantera mångfald och ojämlikhet, lära sig om hur ny teknik påverkansarbetet och dess organisation, få insikt i att trycka politiska missnöje och orsakerna och konsekvenserna av politiska splittring. [+]

sociologi

Master of Science (MSc) i sociologi

Ta reda på hur städerna blir nya noder i en värld som tidigare dominerats av nationalstater, analysera hur nationella regeringar hantera mångfald och ojämlikhet, lära sig om hur ny teknik påverkansarbetet och dess organisation, få insikt i att trycka politiska missnöje och orsakerna och konsekvenserna av politiska splittring.

Du får lära dig att svara på ovanstående frågor med hjälp av de senaste insikter från både teori och forskning, som tillhandahålls av hängivna lärare som är i toppen av sitt område. Det är inte bara en toppmodern program: Erasmus University Rotterdam är en högt rankad universitet i ett mångsidigt och pulserande stad - en idealisk miljö för att förvärva förståelse för dagens samhälle.... [-]


Videoklipp

Why choose Erasmus University?

Kontakt

Erasmus University Rotterdam

Adress, rad 1 Erasmus Universiteit Rotterdam Faculteit der Sociale Wetenschappen Mandeville Building, T15-19 Postbus 1738 3000 DR Rotterdam
Rotterdam, South Holland, Nederländerna
Hemsida http://www.eur.nl/
Telefonnummer +31 10 408 1111