Read the Official Description

Delta i en blomstrande gemenskap av talang och visionära företag. Sammanfattningsvis kommer vi att pionera på arbetsbaserat lärande för den digitala ekonomin.

Hur vi förnyar inlärningserfarenheten:

Vägar bortom Program

Förbered dig för en ljus teknisk framtid. Välj en av våra eftertraktade karriärvägar.

Campus Anywhere

Den ultimata flexibiliteten - lär dig var du är med våra studiecentra och mobil inlärningsplattform.

Att lära sig för hela personen

Master tech färdigheter, förbättra människor och ledarskap färdigheter, njut av lagarbete och relationsbyggande.

Våra talangsbanor

Utveckla färdighetssätt för den fjärde industrirevolutionen. Engagera med våra arbetsgivare partners och få ett drömjobb i tech. Lär dig som du övar och tjäna en arbetsbaserad universitetsexamen.

  • Mjukvaruutveckling
  • Datavetenskap
  • Tekniskt entreprenörskap

Engagera med våra företags partners

När du studerar hos oss kommer du att vara ansluten till vårt nätverk av arbetsgivarpartners och få tillgång till en pågående pool av arbetsmöjligheter, som kommer att vara uteslutande öppna för vårt talangsgemenskap.

Vägar till möjlighet

Vår unika inlärningsmetodik gör att du kan tjäna din examen medan du övar färdigheter genom:

  • Workshops / Hackathons
  • Handlingslärgrupper
  • Arbetsbaserade projekt
  • mentorskap
  • Online-program

Unik Learning Experience

Vår unika lärandeupplevelse ger dig frihet att driva dina drömmar. Vår TalentTech-plattform låter dig studera var som helst.

Hur fungerar det?

Du börjar med ett startläger. När du slutfört startläget har du möjlighet att få jobb hos en av våra arbetsgivare. Samtidigt är du inskriven i ett examensprogram där du studerar och jobbar samtidigt. Sammanfattningsvis: startläger får dig jobbet och jobbet får du högskoleexamen.

Måste jag gå till en campus?

Nej, vår online-plattform och deltidsverkstäder / handlingslärgrupper / mentorskap låter dig arbeta medan du studerar.

En av de saker jag verkligen vill ha i min utbildning är någon som känner till sina saker och kommer att arbeta med mig.

ELU handlar om social inlärning där du får möjlighet till personlig kontakt med workshops, mentorskap och handlingsgrupper.

Jag känner mig ibland verkligen ensam, och osäker på om jag kan göra det själv.

ELU betyder ledarskapsgrupper, social inlärning, handlingsinlärning, samhällen - vi skapar grupper som fungerar som stöd för dig, eleven.

Jag är inte akademiker - jag är mer praktisk. Är den här skolan rätt för mig?

Vårt fokus på projektbaserat lärande gör det enkelt och tillgängligt för personer vars styrka är praktisk lärande.

Programs taught in:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

European Leadership University

Magisterprogrammet består av 60 hp kurser med ett slutprojekt. Du kan slutföra 9 moduler i 12 till 15 månader och tjäna din magisterexamen i datavetenskap. ... [+]

Översikt

Magisterprogrammet består av 60 hp kurser med ett slutprojekt. Du kan slutföra 9 moduler i 12 till 15 månader och tjäna din magisterexamen i datavetenskap. Du kan lära dig mer om European Leadership University and Data Science Master's Program här.

Du erbjuds både digitala och ansikte mot ansikte lärande erfarenhet under hela programmet. Omfattande digitala kursmaterial, projekt och e-bibliotek tillhandahålls via vår online-plattform, medan du kan vara en del av en blomstrande campusupplevelse som omfattar workshops, hackathons, actioninlärningsgrupper och mentorskap.

Våra grader är fullt erkända i 50 länder inom Europeiska högre utbildningsområdet (EHEA). Vi är engagerade i att erhålla ytterligare internationell ackreditering. I detta avseende är vi på väg att förvärva en NVAO... [-]

Nederländerna Amsterdam
November 2019
12 - 15 månader
Online
Online och Campus-kombinerat
Läs mer på svenska