Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Hanze University of Applied Sciences (UAS) ligger i den livliga studentstaden Groningen.

Vi har ett brett utbud av kandidat- och masterprogram, certifikat och Exchange banor, Hanze Summer School och en förberedande kurs.

Tillämpad forskning och innovation är starkt integrerad i våra utbildningar. Utöver detta har Hanze UAS olika moderna anläggningar på campus att erbjuda sina studenter. En översikt över viktig information för internationella studenter kan hittas på vår internationella Service Desk webbsida. Vi hoppas att se dig i Groningen snart.

Organisation och ledning Hanze University of Applied Sciences

Hanze University of Applied Sciences (Hanze UAS), Groningen, har anläggningar i Groningen, Assen, Leeuwarden och Amsterdam med cirka 27000 studenter och 3000 anställda. Namnet Hanze UAS avser en gång drivkraft när det gäller affärer och handel. För många år sedan var Hansan avgörande för internationell handel, samarbete och kontakter. Detta var fallet i Nederländerna och många andra länder, såsom Tyskland och Skandinavien. Nederländerna hade många hansa städer, inklusive Groningen.

Därför kan begreppet "Hanze" vara fast relaterad till det förflutna liksom till staden Groningen. Logotypen har också historiska aspekter. Den lutande gotiska bokstaven H i Orange kan hittas överallt Hanze UAS relaterade. Ta en titt på filmen nedan för en djupare titt på Hanze University of Applied Sciences.

video plattform videohanteringsvideolösningar videospelare

ansvarsområden

Stadgarna för Hanze UAS ange ansvar i förvaltningsrådet och styrelsen. Deras ansvar beskrivs i Hanze UAS "Hushålls regler.

Utbildnings Vision 2020

Hanze University of Applied Sciences, Groningen utbildar kvalificerade och engagerade personal. Det är en miljö där studenter, forskning-föreläsare och företag träffas och lära av varandra. Undervisning, forskning och yrkesutövning hänger nära samman. Uppdrag från yrkesutövningen är anpassade till de pedagogiska metoder för varje utbildningsprogram. Studenter, forsknings-föreläsare och partner i yrkesområdet samarbetar på lösningar till problem i närheten och långt borta. Lärande och arbete förblir förbundna med varandra genom hela livet.

Utbildning berikar individer och samhälle

Hanze UAS anser att det har ett särskilt uppdrag att göra alla i Hanze lärgemenskap medveten om hans eller hennes sociala ansvar. Den Yrkeshögskolan uppmuntrar anställda och studenter att utveckla och ge ett värdefullt bidrag till samhället.

Betoningar i utbildning

Energi och hälsosamt åldrande är de strategiska områden där Hanze UAS har en hög profil. Dessa stora sociala problem är primära fokusområden i universitetets utbildningar och forskning. Entreprenörskap är också ett nyckelbegrepp och egen förknippas med namnet Hanze. Termen syftar på relationen mellan utbildning och praktisk tillämpning och det vitala samband med näringslivet i regionen, och på nationell och internationell nivå. Dessutom ger Hanze UAS en säker och ambitiös inlärningsmiljö där människor uppmuntra varandra till att vara det bästa de kan vara. Hanze UAS ligger i framkant för att uppmuntra de mest begåvade studenter och anställda.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Tysk
  • Holländska

Se MA:er » Se MSc:er » Se skolans Masterprogram » Se Health Kandidatexamen » Se Humanistiska kandidatexamina » Se BScs » Se Kandidatprogram » Se MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:


Media, Art, Design & Tech​​nology

Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Nederländerna Groningen

[+]

Första året: utforska möjligheter

[-]

Magister i musik

Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Nederländerna Groningen

Studien väg Klassisk musik riktar sig till studenter som är ambitiös, har en hög nivå att spela, är nyfikna och som vill arbeta hårt för att bli en topp musiker. Varje år du delta i stora projekt som Hanze symfoniorkester, stråkorkester eller någon form av ensemble. [+]

Musik: www.hanzegroningen.eu/mastermusic

Den Prins Claus Conservatoire av Hanze University of Applied Sciences i Groningen känner en stark koppling till den norra delen av Nederländerna. Vi är en internationellt erkänd institut med högt ställda krav på kvalitet och atmosfär. Vårt uppdrag är att utbilda inspirerande musiker som kan göra en skillnad i vårt samhälle.

Vi lever upp till vårt motto "Dela din talang. Flytta världen "genom att utmana dig att dela din talang och passion för musik med världen omkring dig. Som blivande musiker eller musiklärare du kommer att flytta världen; genom att inspirera, motivera och röra människors hjärtan.

Studera på Prince Claus Conservatoire innebär att du kommer att vara nedsänkt i en inspirerande internationell miljö. Vi är internationellt känd för våra innovativa idéer om att studera musik. Vi är övertygade om att ha nära kontakt med våra studenter är av stor betydelse, är du inte längre anonym när du väljer att studera med oss. Vi har fått titeln Bästa Conservatoire Nederländerna ett antal gånger.... [-]


Master of Arts i målning

Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Nederländerna Groningen

MFA Målning har en tvåårig läroplan. Det första året kommer du att fokusera på att utforska dina möjligheter i din valda området. Du kommer att genomföra din egen forskning och studioarbete i vår Hybrid Arts Lab. [+]

Fine Arts - Målning: www.hanzegroningen.eu/mp

Vill du växa som konstnär för konst? Vill du utöka dina kunskaper och utöka dina kunskaper och insikt i konsten att måla? Vill du veta hur man odlar som en konstnär av en konst som har återuppfunnit hela världen? Idag är det viktigt för konstnärer att utföra experiment, att förstå hur perceptionspsykologi, kognition och fantasi arbete. Att lära sig att omsätta idéer till bilder och för att få ut ditt budskap till allmänheten. Oder vår broschyr här.

Det är därför du kommer att tillbringa en hel del tid under detta program på synpunkter från dåtid, nutid och framtid och om relationerna mellan perception och kognition, bild och språk, stabil och instabil media, gammal och ny teknik, konst och vetenskap. Du får också lära om lokala och globala samhällsformer. Tillsammans med de andra studenterna du kommer att undersöka kartlagda och outforskade områden, utbyta synpunkter och idéer och lära av varandra. ... [-]


Master sensor systemteknik (SSE)

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Nederländerna Groningen

Denna Master förbereder dig för en ljus framtid i den fascinerande värld av avancerade sensortillämpningar. En domän som snabbt växer, som ger alla typer av intressanta framtidsutsikter för dig, ambitiösa ingenjörer. Inom den globalt viktiga domän hälsa, kommer sensortillämpningar ger helt nya möjligheter att övervaka, läka, behandla och ta hand om människor. [+]

Sensor System Engineering: www.hanzegroningen.eu/msse

Vi brinner för teknik och ingenjörskonst?

Är du öppen, tycker du om att tänja gränserna för att ta reda på vad som finns där ute? Kan du använda dig själv, att utveckla nya sätt att flytta tekniken framåt, särskilt inom hälso-domän? sedan ta en stund att överväga möjligheten att ansluta sig till oss för ett år att slutföra Sensor System Engineering (SSE) hedrar masterprogrammet.

Programöversikt Allmänna kunskaper om sensorapplikationer som krävs för varje typ av specialisering Specialiserad kunskap omfattar sensorer hälsoområdet Honours innehåll Examensarbete (30 hp)

Allmänna kunskaper om sensorapplikationer som krävs för varje typ av specialisering... [-]


Förnybar energi

Campusstudier Heltid 3 terminer September 2019 Nederländerna Groningen

Skaffa en solid grund i viktiga förnybara energiteknologier och relaterade socioekonomiska problem vid Hanze UAS och specialisera sig på en specifik teknik vid ett partnerinstitut eller hos Hanze UAS. Specialiseringar finns inom vindkraft, fotovoltaik, hållbara bränslesystem för rörlighet, solvärme, nätintegration och havsenergi. Detta program är för studenter med teknisk bakgrund. [+]

Studera en europeisk mästare i förnybar energi i Nederländerna

Skaffa en solid grund i viktiga förnybara energiteknologier och relaterade socioekonomiska problem vid Hanze UAS och specialisera sig på en specifik teknik vid ett partnerinstitut eller hos Hanze UAS. Specialiseringar finns inom vindkraft, fotovoltaik, hållbara bränslesystem för rörlighet, solvärme, nätintegration och havsenergi. Detta program är för studenter med teknisk bakgrund.

Förkunskapskrav

En kandidatexamen i:

teknik

matematik

Fysik

Motsvarar lämplig arbetserfarenhet

Ett bevis på bevis på tillräcklig kunskap på engelska:

TOEFL: lägsta poäng på 575 (pappersbaserat test) eller 90 (internetbaserat test, utan abonnenter under 20)... [-]


Hållbar energisystemledning

Campusstudier Heltid 3 terminer September 2019 Nederländerna Groningen

Skaffa en solid grund i hållbar energi ledningssystem. Ämnen är modellering, teknik, marknader och innovation, vetenskapliga ramar (lag, politik, samhällelig acceptans, miljöaspekter). Arbeta på verkliga projekt och följ specialiseringsperioden på ett partnerinstitut eller på Hanze UAS. De specialiseringar du kan välja är systemintegration och optimering eller hållbar energihantering. Detta program är för studenter med en bakgrund inom ekonomi, ledarskapsteknik eller motsvarande. [+]

Studera en europeisk mästare i hållbar energisystemhantering i Nederländerna

Skaffa en solid grund i hållbar energi ledningssystem. Ämnen är modellering, teknik, marknader och innovation, vetenskapliga ramar (lag, politik, samhällelig acceptans, miljöaspekter). Arbeta på verkliga projekt och följ specialiseringsperioden på ett partnerinstitut eller på Hanze UAS. De specialiseringar du kan välja är systemintegration och optimering eller hållbar energihantering. Detta program är för studenter med en bakgrund inom ekonomi, ledarskapsteknik eller motsvarande.

Förkunskapskrav

En kandidatexamen i:

ekonomi

samhällsvetenskap

förvaltning

studier som ger en systemisk synvinkel... [-]


International Communication

Campusstudier Heltid 3 terminer September 2019 Nederländerna Groningen Storbritannien Leeds Litauen Vilnius + 4 fler

[+]

Konsortiet erbjuder en unik gemensam masterprogrammet i International Communication (MIC).

[-]

Master in Energy for Society

Campusstudier Heltid 3 terminer September 2019 Nederländerna Groningen

[+]

Studenter med ekonomisk ekonomi (BEc), Civilekonom (BBA), Bachelor i kommunikation (BComm), Civilingenjörsexamen (B.Soc.Sc/B.Soc.Sci), Bachelor of Environmental Science (B. Env.Sc) eller motsvarande är berättigade att anmäla sig till detta program.

Internationella studenter ska ge bevis på engelska språkkunskaper: IELTS poäng ≥ 6,5 eller TOEFL poäng ≥ 575. Studenter som har examen från Storbritannien, Irland, Kanada, Australien, Nya Zeeland eller USA är undantagna från detta krav.

Ett motivationsbrev krävs också.

[-]

MSc in Business Studies (Interdisciplinary Business Professional)

Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Nederländerna Groningen

[+]

Den professionella kompetensutvecklingen och etiket fokuserar på förmågan att reflektera över eget beteende och utveckling och anpassa sig i enlighet därmed.

Båda (gäst) föreläsningar från experter på fältet och gemenskap av lärare kommer att stödja dig genom hela masterprogrammet. Din kunskapsutveckling förstärks av de sex rikliga teman och medföljande ämnen som omfattar kärndisciplinerna i masterprogrammet: Marknadsföring, ekonomi, human resource management och Business & IT:

Hållbarhet: t.ex. företagens sociala ansvar, kooperativ och demokrati Tekniskt drivna samhälle: t.ex. Dynamisk förmåga, Compliance Management Flytande samhälle: t.ex. beteendeekonomi, komplexitet och övergångsförvaltning Innovation & Entrepreneurship: t.ex. Circular Economy, Effectuation Theory Professionell kompetensutveckling och etik: t ex systemtänkande, i styrelsen Tillämpad forskning: t.ex. forskningsfilosofi, empirisk cykel, akademisk skrivning ... [-]

Videoklipp

Welcome Day

We Are Family

Open Day

Kontakt
Besöksadress
Zernikeplein 7
9747 AS Groningen

Groningen, Groningen, NL
Besöksadress
Industrieweg 34A
9403 AB, Asssen

Groningen, Groningen, NL
Besöksadress
Leeds, England, GB
Besöksadress
Vilnius, Vilnius County, LT
Besöksadress
Assen, Drenthe, NL