Hotelschool The Hague

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Ange dörrar Hotel Haag, Och du anger en av världens mest speciella universitet.

Vi är stolta över det faktum att Hotel Haag är en av de sista oberoende enda sektor Yrkeshögskolorna i Nederländerna. Hotel Haag grundades och finansieras 1929 av besöksnäringen för att skapa en central plats där branschpartners kan vinna och dela nya insikt, färdigheter och kunskaper. Sedan starten har Hotel blivit en internationell skola som specialiserat sig på hospitality management erbjuder en 4-årig kandidatexamen i Hotel och Hospitality Management. Denna grad kursen finns även som påskyndat International Fast Track-programmet.

Sedan grundandet mer än 80 år sedan hotellet skolan har blivit större, mer internationellt orienterad och har professionalis oerhört. Men den ursprungliga fundamenta stannade samma, liksom den särskilda fokus på gästfrihet och det starka sambandet med industrin. Även "kärnverksamhet" på hotellet skolan stannade densamma; ett centrum där gästfrihet kunskaper och färdigheter buntas, utvecklas, forskat, delas och överförs så realistiskt som möjligt för att förbereda unga gästfrihet ledarskap talanger för en framgångsrik karriär i branschen. Hotel Haag, i hjärtat av gästfrihet.

Det finns mer att Hotel Haag än med blotta ögat. Du är välkommen i våra Hotels & Restaurants i Haag och Amsterdam för att uppleva vår passion för gästfrihet.

Vi är också hem till en av de ledande gästfrihet Forskningscentrum där vi bedriver forskning om innovationer inom besöksnäringen. Vår Konsulttjänster och utbildning division ger råd och utbildar gästfrihet affärslivet, antingen i företag eller på vår årliga sommarskolor. Resultaten från båda divisionerna snabbt assimileras i våra utbildningsprogram, så att våra elever lära sig toppmoderna gästfrihet affärsidéer; en ständig program läroplan förbättring.

Styrning

Under 2006 Generalförsamling HBO rådets skapade den kod. Hotel The Hague har antagit denna kod. Koden består av bland annat regler för gott styre. Den har också en kod av bestämmelser och regler för övervakning och deltagande av berörda parter inom utbildning och forskning.

Stadgar

Stadgarna för Stichting Hotel Haag fastställa de grundläggande reglerna och bestämmelserna i stiftelsen. Den beskriver mål och stadgar skolan och ledningens ansvar och uppgifter i styrelsen och i styrelsen.

Strategisk vision

Hotel Haag kommer att stärka sina band med sina gästfrihet studenter, anställda, alumner och industrin. I den strategiska vision 2012-2018 Hotel Haag kommer att fokusera på dessa kärnfrågor: - intensifiering av utbildning - en starkare relation med industrin - internationalisering

Våra värderingar

Efter ett år av forskning och samråd med vår nuvarande studenter, lärare och ledning vi nyligen infört Hotel Haag nya värden. Det är ett värderingsbaserat etisk kod, skapad av oss för oss. Detta innebär att våra värden kommer att vara hjärt kände inte bara huvud-lagras, förstärker vår identitet och kultur, vår mission och vision, och inte minst, vår passion för branschen som behöver ledare, inte bara med hög kompetens, men också av utmärkt karaktär. Våra värderingar vädjar till individens eget ansvar och moralisk kompetens, efterlyser alla dem i vår gemenskap att göra sunda moraliska beslut baserade på värden som vi alla kan identifiera sig med.

För att stödja de värderingar vi har skapat en manifest för våra studenter, lärare och ledning ger oss alla med en norr stjärnan för våra handlingar och beteenden. Våra värderingar representeras av bokstäver i HOSPITALITY: - H - Vi är ärliga - O- Vi är öppna - S - Vi är hållbar - P - Vi är professionella - I - Vi är Integrity-Driven - T - Vi är Transparent - A - Vi är ambassadörer - L - Vi är Loyal - I - Vi är International - T - Vi är Trovärdig - Y - Vi är Ja-Minded

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se skolans Masterprogram » Se BBAs »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Master of Business Administration i internationell gästfrihet (MBA)

Campusstudier Heltid 13 månader September 2019 Nederländerna Amsterdam

Den Masterprogram i Hotel Haag utbildar nästa generations gästfrihet ledare och fokuserar på gästfrihet koncept innovation, affärsutveckling och förändring. [+]

Den Masterprogram i Hotel Haag utbildar nästa generations gästfrihet ledare och fokuserar på gästfrihet koncept innovation, affärsutveckling och förändring.

Programmet är baserat i Amsterdam, börjar i september 2015 och löper på 13 månader. I denna tid kommer du att förbättra dina kunskaper och ledarskapskompetens, och ger dig de verktyg och perspektiv som behövs för att skapa din egen strategi och genomförande scenarier för din framtida karriär.

Efter avslutad programmet kommer Hotel Haag belöna dig diplomet och examensbenämningen "Master of Business Administration i International Hospitality".

Denna mycket internationellt program hospitality management är öppet för akademiker med en gästfrihet relaterad eller ekonomi / företagsledning kandidatexamen. ... [-]


Videoklipp

Hotelschool The Hague | Educational Programme

Hospitality Heroes: Andreas

Kontakt

Hotelschool The Hague

Adress, rad 1 Brusselselaan 2
2587 AH The Hague, South Holland, Nederländerna
Hemsida http://www.hotelschool.nl/
Telefonnummer +31 70 351 2481

Adress, rad 1 Jan Evertsenstraat 171
1057 BW Amsterdam, North Holland, Nederländerna