Hotelschool The Hague

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Gå in i Hotelschool The Hague och du kommer in i ett av världens mest speciella universitet.

Vi är stolta över det faktum att Hotelschool The Hague är en av de sista oberoende enskilda sektorerna Universiteter of Applied Sciences i Nederländerna . Hotelschool The Hague grundades och finansierades 1929 av gästbranschen för att skapa en central plats där branschpartners kan vinna och dela med sig av en ny insikt, kompetens och kunskap. Hotelschool har sedan dess grundat blivit en internationell skola specialiserad på gästfrihetsledning som erbjuder en 4-årig kandidatexamen i Hospitality Management. Denna kurs är också tillgänglig som det snabba International Fast Track-programmet.

Sedan grunden för nästan 90 år sedan har hotellskolan blivit större, mer internationellt orienterad och har professionaliserat oerhört. Men de ursprungliga fundamenten var desamma, som det dedikerade fokuset på gästfrihet och den starka kopplingen med industrin. Dessutom var hotellskolans "kärnverksamhet" detsamma; ett centrum där kunskap och färdigheter i gästfrihet binds, utvecklas, forskas, delas och överförs så realistiskt som möjligt för att förbereda unga gästfrihetsledande talanger för en framgångsrik karriär i verksamheten. Hotelschool The Hague , i hjärtat av gästfriheten.

6247_DSC_0306brightened.jpg

Det finns mer att Hotelschool The Hague än möter ögat. Du är välkommen i våra hotell

Vi är också hemma hos en av de ledande gästgivningsforskningscentra där vi bedriver forskning kring innovationer inom gästbranschen. Vår konsultation

6229_HTH-juli2013-92.jpg

styrning

År 2006 skapade generalförsamlingen i HBO-rådet en styrelse kod. Hotelschool The Hague har antagit denna kod. Koden består bland annat av regler för gott styre. Det har också en kod för bestämmelser och regler för övervakning och deltagande av intressenter i utbildning och forskning.

stadgar

Stichting Hotelschool The Hague grundläggande grundregler och bestämmelser i stiftelsen. Den beskriver skolans mål och stadgar samt ansvar och uppgifter för styrelsen och förvaltningsrådet.

6231__DSC2851.JPG

Strategisk vision

Hotelschool The Hague kommer att stärka sina band med sina gästfrihetsstudenter, anställda, alumner och industrin. I strategisk vision 2012-2018 Hotelschool The Hague kommer fokus på dessa kärnfrågor:

 • intensifiering av utbildningen
 • ett starkare förhållande till branschen
 • internationalisering

  6222_HTH-juli2013-31.jpg

  Våra värderingar

Efter ett års forskning och konsultation med våra nuvarande studenter, fakulteter och ledning introducerade vi nyligen Hotelschool The Hague nya värden. Det är en värderingsbaserad etisk kod som skapats av oss för oss. Det innebär att våra värderingar kommer att bli hjärtfelta inte bara huvudlagrade, vilket accentuerar vår identitet och kultur, vårt uppdrag och vision, och inte minst vår passion för industrin som behöver ledare, inte bara av hög kompetens utan också av utmärkt karaktär. Våra värderingar vädjar till individens personliga ansvar och moraliska kompetens, vilket kräver att alla i vårt samhälle ska fatta sunda moraliska beslut baserat på värden som vi alla kan identifiera med.

För att stödja värdena har vi skapat ett manifest för våra studenter, fakulteten och ledningen ger oss alla med en nordstjärna för våra handlingar och beteenden. Våra värden representeras av bokstäverna i HOSPITALITY :

 • H - Vi är ärliga
 • O-Vi är öppna
 • S - Vi är hållbara
 • P - Vi är professionella
 • Jag - Vi är integritetsdrivna
 • T - Vi är genomskinliga
 • A - Vi är ambassadörer
 • L - Vi är lojala
 • Jag - Vi är internationella
 • T - Vi är pålitliga
 • Y - Vi är Ja-Minded

6224_HTH-juli2013-47.jpg

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska

Se skolans Masterprogram » Se Humanistiska kandidatexamina »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Master of Business Administration i internationell gästfrihet (MBA)

Campusstudier Heltid 13 månader September 2019 Nederländerna Amsterdam

Den Masterprogram i Hotel Haag utbildar nästa generations gästfrihet ledare och fokuserar på gästfrihet koncept innovation, affärsutveckling och förändring. [+]

Den Masterprogram i Hotel Haag utbildar nästa generations gästfrihet ledare och fokuserar på gästfrihet koncept innovation, affärsutveckling och förändring.

Programmet är baserat i Amsterdam, börjar i september 2015 och löper på 13 månader. I denna tid kommer du att förbättra dina kunskaper och ledarskapskompetens, och ger dig de verktyg och perspektiv som behövs för att skapa din egen strategi och genomförande scenarier för din framtida karriär.

Efter avslutad programmet kommer Hotel Haag belöna dig diplomet och examensbenämningen "Master of Business Administration i International Hospitality".

Denna mycket internationellt program hospitality management är öppet för akademiker med en gästfrihet relaterad eller ekonomi / företagsledning kandidatexamen. ... [-]


Videoklipp

Hotelschool The Hague | Educational Programme

Hospitality Heroes: Andreas

Kontakt

Hotelschool The Hague

Adress, rad 1 Brusselselaan 2
2587 AH The Hague, South Holland, Nederländerna
Hemsida http://www.hotelschool.nl/
Telefonnummer +31 70 351 2481

Adress, rad 1 Jan Evertsenstraat 171
1057 BW Amsterdam, North Holland, Nederländerna