International Business School the Hague

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Startdatum för intaget i september 2020 är den 21 september. IBSH har 3 alternativ för registrering i ditt program.

1. Du kan göra hela programmet på campus i Haag, Nederländerna.
2. Du kan göra ett blandat läge där programmet kommer att genomföras delvis online och delvis på campus i Haag, Nederländerna.
3. Du kan göra hela programmet online.

Varför studera vid IBSH ?

En internationell upplevelse

Haag är en vacker och internationell stad som är hem för den nederländska regeringen, parlamentet, högsta domstolen och statsrådet, men det är mest känt för Internationella brottmålsdomstolen, Internationella brottmålsdomstolen och FN. Dessutom är staden Haag hem för mer än 150 internationella organisationer, vilket gör det till ett attraktivt läge för studenter som vill driva en internationell affärskarriär.

Binnenhof castle (Dutch Parliament) background with the Hofvijver lake against a background of skyscrapers and blue cloudy sky, Hague (Den Haag), Netherlands

En vacker och välkomnande plats att bo

Haag är en säker och modern stad med en fin blandning av internationella expats, diplomater och nederländska lokalbefolkningen. Även om det officiella språket i Haag är holländska, har många besökare funnit nederländska att ha ett starkt befäl för det engelska språket, vilket gör integrationen särskilt välkomnande.

Haag, som många holländska städer, är fylld med parker, museer, konstgallerier, kaféer och naturligtvis cykelvägar! Transportsystemet i Nederländerna är ett av de bästa i världen, vilket innebär att du får enkel och tillförlitlig tillgång till städer över hela landet, inklusive Amsterdam, Rotterdam, Groningen och många andra.

Ett högkvalitativt, intensivt program

Våra bachelorprogram är unikt utformade för att förbereda dig för att bli ledande inom ditt valda område. Det innebär att du kommer att få en utbildning från akademiska experter som undersöker nuvarande och framtida affärsutmaningar. Du kommer att lära dig av branschspecialister som finns på marken och på fältet som arbetar med dagens affärsproblem. Dessutom kommer vår läroplan att driva dig både akademiskt och professionellt för att leverera högkvalitativa resultat som i slutändan kommer att förbereda dig för din karriär.

54343_DSC_0610.JPGInternational Business School the Hague ( IBSH ) är en helt ny innovativ handelshögskola som är etablerad i Nederländerna och är baserad i staden Haag. IBSH är till skillnad från många andra handelshögskolor genom att den specifikt har utformat sina master- och kandidatprogram för att utmana sina studenter att bli bättre företagsledare. IBSH erbjuder sex program. Topp tre (3) skäl att studera här:

  • En internationell erfarenhet;
  • En vacker och välkommen plats att bo; och
  • Ett högkvalitativt och intensivt program.

54342_DSC_0616.JPG

Risk Management Work process.Picture Trader working Market Report Document Touching Screen Tablet.Using Worldwide Graphic Icons,Stock Exchange Report.Business Project Startup.Horizontal,Flares Effect

Handla om

IBSH är en juridiskt etablerad institution för högre utbildning och kommer att erbjuda kandidatexamen i affärsledning, bank och finans, redovisning och finans. Efterutbildningskurser kommer att introduceras efter noggrann bedömning under kommande år. Ledningen planerar också att introducera skräddarsydda och anpassade kurser för företagsutbildning inom utvalda områden. Under påföljande år kan deltidsstudier och forskarutbildningar introduceras för att ta hand om en upptagen arbetande företagsklass av människor som bor i och runt Haag stad. 54341_DSC_0607.JPG

Karriär

IBSH vision "Skapande av dynamiska ledare" handlar om att utbilda studenter om de olika komplexiteter som världens företag kommer att möta inom den närmaste och avlägsna framtiden. IBSH anser att genom att hålla ett fast grepp om framtida trender och innovativa initiativ kommer den att kunna leverera mycket relevant och meningsfullt innehåll till studenter på ett sätt som bäst förbereder dem för ledarroll roller på sina respektive domäner. En dynamisk ledare är en person som kan förstå den holistiska bilden och kan göra ljudbeslut i tider med stor komplexitet.

The leader of the business people giving a speech in a conference room.

Platser

Haag

Address
Rijswijkseweg 60, 2516 EH
Haag, Södra Holland, Nederländerna

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium