Royal Tropical Institute (KIT)

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Även hälsan förbättras globalt, många fortfarande på efterkälken genom ojämlikhet. På KIT Health, är vi fast beslutna att hjälpa minska detta gap. Med ett multidisciplinärt team av forskare, lärare och rådgivare är vi en innovativ aktör inom internationell och folkhälsa.

KIT (Kungliga Tropical Institute) utrustar vårdpersonal att ta itu med folkhälsoutmaningar runt om i världen. Vi erbjuder masterprogram och avancerade kurser vid våra utbildningslokaler i Amsterdam och genom e-learning. Dessutom genomför vi regionala, skräddarsydda utbildningar i länder runt om i världen. Genom att sammanföra människor från olika länder och regioner, KIT internationella kurser skapa ett forum för att länka och utbyta erfarenheter mellan ett brett spektrum av utvecklings utövare.

Impact: Ledare i global hälsa

Våra utbildningar svarar på aktuella globala utvecklingen på hälsoområdet. KIT kurser är kända för sin praktiska tillämpbarhet, den tvärvetenskapligt angreppssätt och de interaktiva, deltagande träningsmetoder.

Våra utbildningsprogram syftar till att utveckla effektiva ledare som som skapar effekter i sina hemländer. Alumner KIT få högre positioner efter examen och bidrar till hälsopolitiken på distriktsnivå, regional och nationell nivå. De passerar också på sina kunskaper till kollegor och lokala hälso- och sjukvårdspersonal, och genom att undervisa på universitet och utbildningsinstitut. Som sådan har vi en bred påverkan.

Under de senaste femtio åren har över 3000 vårdpersonal studerat vid KIT. Vi är stolta över att vara en del av deras professionella resan att bli ledare i hälsa runt om i världen. Ackreditering satsens masterkurser ges i samarbete med Vrije Universiteit Amsterdam (VU) och är ackrediterade av holländska flamländska Ackreditering Organisation (NVAO www.nvao.com).

Dessutom avancerade kurser är alla ackrediterade av tropEd, ett internationellt nätverk av institutioner för högre utbildning i internationell hälsa.

Varför studera på KIT?

Up-to-date syn på komplexa folkhälsofrågor Praktiskt inriktad Utbyte mellan discipliner Interaktiv utbildning Utveckling av personliga och yrkesmässiga kompetens Nätverksbyggande Personlig handledning Deltagare från olika bakgrunder och länder Undervisning av högt kvalificerade specialister Positivt granskats av tropEd KIT: internationellt kompetenscentrum inom internationell hälsa och utveckling Ackrediterad av NVAO

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se skolans Masterprogram » Se Kurser - HealthcareStudies » Se Magisterexamen » Se Kurser - AcademicCourses »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Erasmus + Magister I Internationell Hälsa (em + MIH)

Online och Campus-kombinerat Heltid 1 år September 2018 Nederländerna Amsterdam

Erasmus + Master in International Health blandas programmet är ett år heltid program som kräver att du endast 3 månader hemifrån. Den består av tre månader core kurs på KIT, varefter avancerade moduler och avhandlingen görs av e-learning på KIT i Amsterdam, Queen Margaret universitet och universitetet i Bergen. [+]

Vill du studera en mastersprogram men är du inte kan lämna ditt jobb eller hem för ett år? Det nya masterprogrammet ges av KIT, Universitetet i Bergen och Queen Margaret University erbjuder en idealisk lösning så att du kan dra nytta av en balanserad blandade undervisningsprogram som ges dels på plats och dels genom innovativa metoder distansutbildning.

Erasmus + blandade masterprogrammet är en ettårig heltid program som kräver att du endast 3 månader hemifrån. Den består av tre månader core kurs på KIT, varefter avancerade moduler och avhandlingen görs av e-learning på tre institut.

Erasmus + Master in International Health har ett särskilt fokus på personal inom hälsosektorn i Låginkomstländer och medel.... [-]


Videoklipp

KIT Health Master students share experiences

50th Graduation Master in Public Health

Kontakt

KIT - Royal Tropical Institute

Adress, rad 1 Royal Tropical Institute Mauritskade 63
1092 AD Amsterdam, Nederländerna
Hemsida http://www.kit.nl/
Telefonnummer +31 20 568 8711