Maastricht School of Management

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

59092_SchoolProfile_logos.PNG

126328_AMBA-logo-Acc-Colour.jpg

Maastricht School of Management ( MSM ) grundades 1952 och är en av de äldsta och mest internationella handelshögskolorna i Nederländerna. MSM erbjuder internationellt ackrediterade MBA-program - heltid MBA, deltid Executive MBA, Online MBA - och Master i Management grader, och många kortare professionella och Executive kurser.

Exekutokurser erbjuds som öppna inskrivningsprogram såväl som specialanpassade program som passar behoven hos organisationer i den offentliga och privata sektorn.

MSM ligger i den vackra historiska staden Maastricht i Nederländerna - mitt i hjärtat av Europa. M MSM : s heltids MBA rankas i topp 10 i Västeuropa enligt Eduniversal Ranking 2019, vilket gör det till # 2 i Nederländerna. MSM behöll sin Global Tier One MBA-ranking i 2019 CEO Magazine Global MBA Ranking. MSM : s Online MBA är rankat som det 4: e bästa MBA-programmet i världen i 2019 CEO Magazine Ranking, vilket gör det till det bästa online MBA i Nederländerna. I samma rangordning är MSMs Executive MBA i världen den sjätte bästa Executive MBA.

Platser

Maastricht

Maastricht School of Management (MsM)

Address
Maastricht School of Management
Endepolsdomein 150


6229 EP Maastricht, Limburg, Nederländerna
Telefon
+31 43 387 0808

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar