Erasmus MC Netherlands Institute for Health Sciences - Erasmus University Rotterdam

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

AACSB Accredited

FORSKNING UTBILDNING inom medicin och vårdvetenskap

Vilka är dina ambitioner i denna nya era av upptäckter?

Hälsofrågor. För patienter och populationer. Det är denna kunskap som vägleder oss när vi förbereder våra studenter för internationella karriärer som forskare, chefer eller rådgivare. Oavsett område - klinisk medicin, läkemedelsforskning, folkhälsa eller hälsoutvecklingspolitik - våra studenter alla tjänar ett övergripande intresse: människors hälsa.

MSC PROGRAM

I hjärtat av denna filosofi är våra tre Master of Science (MSc) program. Två av dessa är avsedda för innehavare av en kandidatexamen: Civilingenjör i hälsovetenskap (två års heltidsstudier program som erbjuder inriktningar i epidemiologi, klinisk epidemiologi, genetisk epidemiologi och folkhälsa) och Civilingenjör i klinisk forskning. Det tredje programmet är avsett för Mästarens akademiker och vårdpersonal på forskarnivå. Detta är Civilingenjör i hälsovetenskap, som erbjuds som en ettårig heltid program eller ett tvåårigt deltid program.

ERASMUS SOMMAR PROGRAM

Var och en av dessa tre program kombinerar teoretisk och praktisk forskarutbildning inom medicin och hälsovetenskap. Programmen startar i augusti varje år med Erasmussommarprogrammet. Detta tre veckor, 30-rätters portfölj av state-of-the-art biomedicinska ämnen är utformad för att tillgodose behoven hos internationella studenter och yrkesverksamma har ett särskilt intresse - såsom klinisk medicin, allmänmedicin, folkhälsa, epidemiologi, genetik eller biostatistik.

Eftersom sommaren programmet fokuserar på viktiga principer och metoder för kvantitativ medicinsk forskning, är det öppet inte bara för deltagarna i civilingenjörsprogrammen, utan alla studenter och vårdpersonal. Om du inte är inskriven i en examen men vill få viktiga uppdateringar i en rad tillämpade medicinska och sjukvårds discipliner, kan du alltså sammanställa din egen personliga träningsplan - en annan viktig aspekt av NIHES filosofi. Som en oberoende elev, du är också välkommen att anmäla dig till någon del av vår ordinarie höst läroplan.

ERASMUS WINTER PROGRAM

Alla dessa aktiviteter och alternativ utvidgas i Erasmusvinterprogrammet, som fokuserar på grunderna som är gemensamma för all forskning inom klinisk medicin. Tillägnad principer och metoder för klinisk forskning, är det avsett särskilt för dem som är intresserade i kliniska prövningar, läkemedelssäkerhet forskning och beslutsfattande i klinisk medicin. Den innehåller också olika kurser i genetik och biostatistik.

DSC PROGRAM

Vill du lägga till en internationell dimension till din karriär som forskare? Att kombinera forskning och klinisk arbete? Eller är du försöker maximera dina chanser att kvalificera sig för en doktorsexamen forskningsprojekt genom en doktor (DSC) program? Vår forskarutbildning är avsedd att hjälpa dig att göra dem alla.

På NIHES, vi ständigt växande vårt nätverk av partneruniversitet runt om i världen. Vi samarbetar med ledande universitet inom EU-finansierade masterkurser, gemensamma doktorandprojekt, och mobilitetsprogram. Så vad din ambition - om du tänker arbeta som forskare i den akademiska världen, offentlig sektor eller industri - vi ska ge dig kunskap och expertis du behöver.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Holländska

Se skolans Masterprogram » Se MSc » Se Magisterexamen »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Forskning Magister I Hälsovetenskap Som Specialiserat Sig På Hälsoekonomi

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Nederländerna Rotterdam

Inriktningen erbjuder en unik kombination av epidemiologiska och hälsoekonomiska kurser, som syftar till att lära dig viktiga analytiska och yrkeskunskaper för att utforma, genomföra och rapportera akademisk forskning inom hälsoekonomi. [+]

Forskning inom hälsoekonomi blir ett globalt fenomen. Vårdkostnader stiger snabbt skapa ett allvarligt problem för vård beslutsfattare runt om i världen. Hållbarheten i hälso- och sjukvårdssystemet, som är tillgängligt och överkomligt för alla, är svårt att uppnå och bibehålla. Svårigheterna i samband med att säkerställa en rättvis och heltäckande hälso- och sjukvårdssystem är ett viktigt incitament för att genomföra hälsoekonomisk forskning.

Detta är anledningen till att hälsoekonomi är en dynamisk och växande forskningsområde med många arbetstillfällen. Inriktningen erbjuder en unik kombination av epidemiologiska och hälsoekonomiska kurser, som syftar till att lära dig viktiga analytiska och yrkeskunskaper för att utforma, genomföra och rapportera akademisk forskning inom hälsoekonomi. Typiskt, som en hälsoekonomi student kommer att ta itu med frågor som: Hur kan vi balansera mellan överkomliga priser på hälso- och sjukvård och kvaliteten på hälso- och sjukvården? Är nya vårdinsatser värt utgifterna? Hur hälso- och sjukvårdssystem utför i förhållande till varandra i fråga om solidaritet och överkomliga priser? Är hälso- och sjukvård fördelas rättvist inom populationer? Hur kan vi förbättra våra nuvarande hälsoekonomiska forskningsmetoder? Hur kan vi designa hälsoekonomiska studier?... [-]


Videoklipp

DISCOVER NIHES

Kontakt

Erasmus MC

Adress, rad 1 NIHES Educational Support Center Room Fe209 PO Box 2040 3000 CA
Rotterdam, Nederländerna
Hemsida http://www.nihes.com/