Radboud University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

På Radboud University i Nederländerna kan du få en högkvalitativ och internationellt ackrediterad magisterexamen. Ledande akademiker och utmärkta professorer erbjuder dig det du behöver i en stödjande och innovativ miljö.

Ett brett utbud av engelska-lärda masterprogram
Vi erbjuder 12 engelska-lärda kandidatexamen och 35 engelska-lärda masterprogram med många specialiseringar, vilket ger dig nödvändiga färdigheter och insikter i forskning och praktik inom ditt eget ämnesområde. Kandidatprogram på tre år, medan masterprogrammen tar ett eller två år att slutföra. Alla våra program är heltid och är öppna för både internationella och nederländska studenter.

Prestige universitet
När du bestämmer dig för att komma till Radboud kommer du att studera vid ett av de bästa traditionella universiteten i Nederländerna enligt studenter, med många av våra program erkända som toppprogram eller som de bästa inom deras område. Vi är hem för många internationellt hyllade forskningsinstitut och 2010 delades Nobelpriset i fysik till en professor och doktorand kopplad till Radboud University . Registrera dig på en verkligt utmärkt institution, kommer du garanteras att erbjudas högkvalitativa, forskningsbaserade program.

Radboud University
Radboud University grundades 1923 och ligger i Nederländernas äldsta stad, har sju fakulteter och skriver över 20 000 studenter. Vår personliga undervisningsstil - som erbjuder massor av möjligheter att arbeta nära med instruktörer och medstudenter i små seminarier - säkerställer att universitetet inte blir en "graderingsfabrik".

Nijmegen, en studentvänlig stad
Nijmegen är en sann universitetsstad med en mängd restauranger och kaféer. Kulturcentrumet LUX - den största konsthusbiografen i Nederländerna - erbjuder också teater, musik, debatt och multimedia. Staden är den äldsta staden i Nederländerna, som går tillbaka till romartiden. Idag har det cirka 165 000 invånare, varav 30 000 är studenter.

Eleverna uppskattar de många möjligheter som staden erbjuder för avkoppling och underhållning. Nijmegen erbjuder många kulturella aktiviteter, från många museer, gallerier, teater, konserthus och biografer till händelser som internationella födelsedagar med International Summer Festival, Limburgs medeltida festival, Samba och Salsafestivalen, Rockin 'Park Festival. Det är en säker och vänlig plats att bo och studera.

Stöd med boende och visumansökan
Internationella studenter kan förvänta sig att få ett varmt välkomnande. Radboud University ger stöd för bostads- och visumansökningar för internationella studenter som ansöker före ansökningsfristen.

Billigt att bo där?
Räkna med att spendera minst 800 euro per månad på levnadskostnader. Möblerat studentboende kostar 360 till 450 euro inklusive gas, el och internet. Räkna med 400 euro för mat, kläder, personlig vård och resor och 30 euro för din telefonräkning. Böcker och kopior kostar 200 till 300 euro per termin.

Studieavgift beror på din nationalitet och programmet du väljer: 2.143 euro per år för EES-studenter, mellan € 9 124 och € 16.165 per år för icke-EES-masterstudenter. Stipendier är tillgängliga för studenter från länder utanför EES.

Platser

Nijmegen

Address
Comeniuslaan 4
6525 HP Nijmegen, Gelderland, Nederländerna