NHL Stenden University of Applied Sciences

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Att utvidga dina gränser är vad det handlar om, det är vad vi tror. Världen är vid dina fötter och du kan uppnå någonting. Vi utmanar ständigt våra studenter, personal och partners att upptäcka och utveckla sina talanger. Det är vägen som leder till innovation genom att samarbeta med det professionella området och den omedelbara miljön.

Samtliga studier på NHL Stenden University of Applied Sciences är ackrediterade av den nederländska flamländska ackrediteringsorganisationen (NVAO). På detta sätt säkerställs att du får en högkvalitativ utbildning som uppfyller de internationella utbildningsstandarderna.

Vi är ett universitets universitet med tillämpad vetenskap, med nederländska rötter men med starkt internationellt fokus. Det är därför vi har internationella grenskampanjer i Bali, Qatar, Sydafrika och Thailand, som en del av vår "Grand Tour". Vi strävar efter att hitta nya sätt att integrera utbildning, forskning och den senaste utvecklingen i den professionella världen. Våra studenter, lärare och forskare arbetar tillsammans i små grupper på verkliga fall. De testa deras innovativa idéer i praktiken. Våra kurser innehåller trender och utveckling i alla branscher och på såväl nationell som internationell nivå.

Framtiden kräver entreprenörer och resurser. Professionella som vet hur man översätter sin kunskap till innovativa lösningar. De kommer att ha den vision och mod som de behöver se bortom sitt eget yrkesområde.Dubbel examen i våra masterstudier

Efter att ha lyckats slutföra en mästare, kommer du att få en Double Degree: en brittisk mastergradsexamen och en holländsk magisterexamen.
Magisterprogrammen är ackrediterade av både den nederländska regeringen och London Metropolitan University.

Utbildningsbegrepp: Designbaserad utbildning

Med Design-Based Education (DBE) blir idéer till praktiska lösningar. I små, tvärvetenskapliga team arbetar eleverna med uppdrag från faktiska kunder. Detta är det bästa sättet att förbereda sig för ditt framtida fält. Detta sätt att arbeta lägger starkt fokus på den personliga utvecklingen hos våra studenter. De är ansvariga för sin egen inlärningsväg. Vårt nya pedagogiska koncept kommer att användas i 32 av våra kurser, från och med september 2018 och framåt. Det kommer också att genomföras i de återstående studieprogrammen under de kommande åren.

Platser

Leeuwarden

Stenden Hogeschool Leeuwarden

Address
NHL Stenden Leeuwarden
Rengerslaan 8

8917 DD Leeuwarden, Friesland, Nederländerna
Telefon
Tel: +31 58 244 1155

groningen

Address
NHL Stenden Groningen (Dutch programs)
Phebensstraat 1

9711 BL groningen, groningen, Nederländerna
Telefon
Tel: +31 58 244 1155

Emmen

Stenden hogeschool Emmen

Address
NHL Stenden Emmen
Van Schaikweg 94

7811 KL Emmen, Drenthe, Nederländerna
Telefon
Tel: +31 58 244 1155

Meppel

Stenden Hogeschool Meppel

Address
NHL Stenden Meppel (PABO-course, in English)
Van der Duyn van Maasdamstraat 1

7942 AT Meppel, Drenthe, Nederländerna
Telefon
Tel: +31 58 244 1155

assen

Stenden hogeschool Assen

Address
NHL Stenden Assen (Dutch programs)
Zeemanstraat 1

9406 BZ assen, Drenthe, Nederländerna
Telefon
Tel: +31 58 244 1155

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium